samsara Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Neața, - 21 de data asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 (edited) Salut! Racoroasa zi! Edited February 10, 2023 by Cuminte(l) Am sters emo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Salutare, Cumințel. Rece, dar cu soare, plăcută chiar . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Doamne, trimite Samsarei noastre cele -30 de grade daca mai ai de gand sa le arunci pe capul nostru si pastreaza , rogu-te , pentru amaratii de olteni, nu mai mult de -2 ! Daca-ti mai raman cateva, da-i-le lui RoAp ca , daca la el este racoare , inseamna ca mai este loc de vreo -20 . Acum si-n vecii vecilor, amin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 10, 2023 Author Report Share Posted February 10, 2023 Sami, mulțumesc! Ai zăpadă? Narcisa a avut și mai are multă, prin București ioc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 Narcisa, vespe . Daaa, mai e zăpadă. E și frig, scârțâie fain sub cizme . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 1 hour ago, samsara said: scârțâie fain Vezi, Doamne , incotro trebuia sa te indrepti cu gradele alea? Nu la mine, sa nu ma pot duce nici pana la colt, dupa paine, ca-mi aluneca cele opinci de zici ca-s pe patine ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 23 hours ago, Narcisa said: Doamne, trimite Samsarei noastre cele -30 de grade daca mai ai de gand sa le arunci pe capul nostru si pastreaza , rogu-te , pentru amaratii de olteni, nu mai mult de -2 ! Daca-ti mai raman cateva, da-i-le lui RoAp ca , daca la el este racoare , inseamna ca mai este loc de vreo -20 . Acum si-n vecii vecilor, amin! Le iau bucuros! Tehnic vorbind eu castig procente bune din variatiile mari de temperatura. Chiar mult. Tampenii cu chimia solului. Insa trebuie lamurit ceva! Daca e racoare, nu inseamna neaparat ca sunt la racoare. Asa ca dati-mi racoarea mie! Al dumneavoastra! Desigur ati observat ca nu am subliniat nimic din postul dumneavoastra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 12, 2023 Report Share Posted February 12, 2023 Duminică frumoasă să aveți. Azi a nins un pic, deci s-a încălzit nițel. O să ies acuși la o plimbare pe zăpada scârțâietoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Neața Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 On 2/10/2023 at 5:10 PM, Narcisa said: Doamne, trimite Samsarei noastre cele -30 de grade daca mai ai de gand sa le arunci pe capul nostru si pastreaza , rogu-te , pentru amaratii de olteni, nu mai mult de -2 ! Daca-ti mai raman cateva, da-i-le lui RoAp ca , daca la el este racoare , inseamna ca mai este loc de vreo -20 . Acum si-n vecii vecilor, amin! Era o gluma! Le el sau el la. Despre racoare vorbim, desigur! A pus la inima Mama Narcisa! Salut tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Iar incepe Roap cu cimiliturile lui si eu iar imi bat capul cu ele! Auzi la el, Le el sau el la! Daca vreunul dintre voi are vreo idee legat de subiect , astept un telefon care sa ma lumineze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Nu cred că a înțeles careva , dar sperăm că e de bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 15 hours ago, samsara said: sperăm că e de bine. Nici gand sa fie altfel, Sami! Oi fi scris eu ceva gresit pe-acolo. Incepem si noi, oltenii, a ne misca. Deocamdata , pe verticala 5,2. Trecem dintr-o spaima intr-alta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 Narcisa . O să fie bine, astea mai mici și dese, zgaltaielile, cică e de bine, nu vine unul mare. Și-apoi ce putem face altceva, Dumnezeu cu mila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 No, iară ne-am cutemurat. Sunteți bine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 Am fost în weekend la Brașov. Frumos, zăpadă, mi-a plăcut. Am stat doar o zi. La Prejmer cică era ceva festivalul clătitelor, dar nu am mai ajuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Aprig . Da, da, chiar Festivalul clătitelor a fost sâmbătă și duminică. Un fel de bâlci împrumutat de la sași. Ideea e de ultima băută, ultima clătită înainte de postul mare😅. Dar s-a transformat în ceva kitschos☹️. O data în viata, na, poți încerca. Ziua bună vouă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Neataaaa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 Neața bună vouă, e vineriiii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 Salut tuturor! Am probleme medicale cu IC de cateva nopti. Am ajuns alaltaieri noapte la urgente cu ea. Incepe sa ii fie mai bine de azi dimineata. N-a mai avut probleme de multi ani. Ne auzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 Sănătate multă, IC! Să te faci cât mai repede bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 18, 2023 Report Share Posted February 18, 2023 Nimeni, nimeni? Să știți că mi se topește zăpada... . Și sunt tare supărată! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 19, 2023 Report Share Posted February 19, 2023 RoAp, este in regula ? A trecut necazul? Sami, nu ma mai gandesc la nicio zapada, sa ninga si sa troieneasca cat o vrea , acum peste noi a venit cutremurul si chestia cu zapada mi se pare un fleac, necazul mai mare il acopera intotdeauna pe cel mai mic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted February 21, 2023 Report Share Posted February 21, 2023 Buna ziua tuturor! Nu e in regula nimic, dimpotriva. E internata de azi noapte la spital la Victor Babes, la infectioase. Izolata complet. Trimisa de urgenta de la camera de garda de la Grigore Alexandrescu. E a treia oara cand ajung cu ea in ultima saptamana la camera de garda. Pe langa vizite la ORL, medic de familie, etc. Azi noapte i-au facut ceva mai multe analize la Grigore Alexandrescu. Culmea este ca acum o saptamana internistul nu a dat ca probabil diagnosticul de azi dupa analize. multe! Nu mai manca copilul, nu dormea, stare proasta. Mononucleoza. Nu avea splina marita la ecograf acum o saptamana. azi noapte, da. De aici analiza suplimentara. De ce nu au facut-o atunci nu stiu. Acum e pe perfuzie s-o mai intremeze si pe dexametazona pana ies toate analizele. Asta era acum doua ore. i-au taiat toate antibioticele. Nu am acces la ea, e izolata complet. Dupa ce am internat-o i-am dus una alta intr-un rucsac.Prin asistente de la camera de garda. Nu am acces decat pana la usa. Am informatii pe masura ce apar. Acum doarme si bine face. E un copil puternic! Ne auzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts