Jump to content
Vesperala Forum

Aprig

Stars
 • Posts

  4,910
 • Joined

 • Last visited

About Aprig

 • Birthday 04/14/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti

Recent Profile Visitors

25,966 profile views

Aprig's Achievements

StarGazer

StarGazer (6/7)

0

Reputation

 1. Neața E martie. Gata iarna, nu mai are putere
 2. Am fost în weekend la Brașov. Frumos, zăpadă, mi-a plăcut. Am stat doar o zi. La Prejmer cică era ceva festivalul clătitelor, dar nu am mai ajuns.
 3. Neața! Gata vacanța, am început serviciul.
 4. La mulți ani! A fost un an cu bune și cu rele. Multe chestii bune, experiențe, a fost ok inclusiv pe plan profesional, dar spre final a cam zbârcit-o. Crăciunul l-am petrecut în pat, bântuie ceva viroze în perioada asta, mie mi-a trecut, dar Oana încă e răcită zdravăn. Părinții au făcut Covid, mama a făcut o formă ușoară dar tata încă e în spital, sper să-l externeze zilele-astea. Eh, trece și-asta. 2023 va fi mai bun. Mâine mă întâlnesc cu un văr bun pe care nu l-am mai văzut de vreo 35 de ani. O să avem de povestit
 5. Salut! Se apropie 1 decembrie, fac ăștia repetiții, se tot aud avioane. Ce mai faceți?
 6. Se apropie sărbătorile de iarnă. Deja au început petrecerile, plus niște concerte, pe scurt multă bere. Foarte obositor La voi cum mai e?
 7. Neața Lângă casa de la țară e o baltă care aproape a secat. Ieri seara am luat-o pe râu în sus să văd de ce a scăzut apa, mă așteptam să o ție cineve pe undeva, să găsesc un baraj, ceva. Nimic! Peste tot o tristețe maximă, apa e practic o mocirlă pe mijloc și cam atât. Dacă nu ninge serios în iarna asta nu e bine. Zic cei din sat că nu a fost niciodată atât de jos.
 8. Am fost super ocupat în ultima vreme, abia aștept vacanța de Crăciun
 9. Avem o grămadă de chestii de făcut toamna asta. Ce mai faceți? Apropo, am fost la Brașov. Am vizitat Biserica Neagră (în realitate nu e așa de neagră, e mai degrabă cenușie, probabil s-a pus praf și mai trebuie spălată). Apoi am vizitat un muzeu fix în piața sfatului, clădirea aia din mijloc cu acoperiș țuguiat - frumos, mi-a plăcut. Am mai vizitat Bastionul Țesătorilor, frumos și ăla, e ca o cetate mai mică. Am văzut și Strada Sforii, Poarta Șchei și încă o poartă fix alături - Ecaterina. (Am căutat pe google, uitasem cum îi zice). În rest m-am mai plimbat prin Brașovul vechi, am văzut și Turnul Alb, dar acolo am fost degeaba ca nu se vizitează, și m-am dat cu autobuzul ăla cu etaj pentru turiști. Una peste alta - frumos. O să mai merg, dar data viitoare iau trenul, m-am plictisit să stau în mașină pe Valea Prahovei.
×
×
 • Create New...