Jump to content
Vesperala Forum

Aprig

Stars
 • Posts

  4,921
 • Joined

 • Last visited

About Aprig

 • Birthday 04/14/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti

Recent Profile Visitors

26,105 profile views

Aprig's Achievements

StarGazer

StarGazer (6/7)

0

Reputation

 1. Eu nu am plecat nicăieri anul ăsta, am stat cu aerul condiționat pornit și m-am jucat tot concediul.
 2. Vacanță plăcută! Ce liniște e! Ce mai faceți?
 3. Salut! Văd că s-au întâmplat multe cât am lipsit. Felicitări pentru IC! Eu zic că e un rezultat foarte bun. Da, întotdeauna e loc de mai bine, dar din orice învață.
 4. La mulți ani Dacianei!
 5. Salut! Anul asta nu a fost un an bun. Rasadurile mele sînt praf. Am 16 fire de roșii, în rest aproape nimic. Balta din capătul curții a scăzut, are 10 cm, nu o să pot să ud din ea. Cred că o să cumpăr răsaduri (să văd dacă mai găsesc). Nu am mai cumpărat răsaduri până acum. Bine măcar că plouă. Despre grevă, mi se pare bătaie de joc cum se comportă guvernul.
 6. Bun, mulțumesc! Nu prea mă pricep, dar mă panicasem
 7. Ce consecințe are înghețul de anul ăsta la culturile mari? Mai ales în Moldova, nu cred că le-a făcut bine să se pună zăpada pe ele. Am fost ieri la țară și se plângeau localnicii că le-au degerat răsadurile în solarii. Mie nu mi-au degerat pentru că nu ieșiseră încă, le-am pus mai târziu. Deci și lenea ajută uneori.
 8. Neața. Am înțeles că în jumătatea nordică vine Crăciunul, nu Paștele. Mă duc în weekend la țară să văd dacă mai am recoltă anul ăsta. Onești se numea pe vremuri Gheorghe Gheorghiu-Dej, deși Dej nu era din Onești, nici din Dej, de fapt nici măcar nu-l chema Dej, și-a adăugat el numele ăla.
 9. Neața E martie. Gata iarna, nu mai are putere
×
×
 • Create New...