Jump to content
Vesperala Forum

Cuminte(l)

Stars
 • Posts

  235
 • Joined

 • Last visited

About Cuminte(l)

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

799 profile views

Cuminte(l)'s Achievements

ShiningStar

ShiningStar (3/7)

0

Reputation

 1. Mie imi pare cumsecade! Al dumneavoastra, desigur!
 2. Nici sa nu va treaca prin cap! cosul gol ramane asa insa va reparam noi imaginea! Va iubim! E cea mai ieftina varianta!
 3. Nu ies pe plus! Pe plus ies cand voi reusi sa ii urc pe baieti la 3000-3300 lei pe luna net cu carti de munca. Tot anul si inca doua salarii bonus. Acum sunt la 24-25. Glumiti sper!
 4. Am obtinut traducerea, insa nu-s sigur ca e cea reala! Am sa renunt la solicitare! Noua oferta imi place! Mult!
 5. La grau am iesit cu 162o kg/ha medie. pe 200 ha. Mai bine decat speram. Sole intregi zero. La porumb suntem praf. Cred pesimist cam 2 tone medie/hectar. Sole intregi zero. La floarea soarelui, unde am reusit sa irig(3-4 km de conducte), sper medie 2000kg/hecter. E de vis la 3 lei per kg. La lucerna si programe de mediu stau binisor! Am bugetat 30k euro pentru irigatii, avand deja oarece echipamente. Sunt acum undeva la 100k euro. Insa riscam sa nu fac nimic. Nu avem datorii in afara de platile obisnuite. Cum am scris mai sus, adio Tesla. Pe noi ne costa 6-8 mii de lei iraigatul la un hectar. Si nu putem acoperi toata zona. Pompam direct din raul buzau. apa exista insa ne omoara adancimea mica si distanta. Nu duc mai mult de 4 km in cel mai rau scenariu. E rau de tot, insa rezolvabil Sau culturi schimbate sau echipamente de top. Va mai povestesc. Excavatoar inchriat, angajat indieni in wee de la o firma de drumuri. O intreaga saga!
 6. Sunt in regula! Am avut o luna grea. Irigatii. Un cosmar. Insa cred ca ma descurc. Adio masina electrica(Tesla), adio achitat doua utilaje noi de anul trecut, ca draq! In rest sunt bine! Am conditie fizica de top. Am carat la conducte de mi-au iesit ochii! Nu glumesc! Voi? Mama Narcisa mi-a raspuns! E in regula. Plec miercuri cu IC in vacanta 9 zile. Ciudat an! Trece!
 7. Cred ca e copie dupa asta! Am timp ca sa-mi placa ambele variante! Glumesc!
 8. Acum aud! De la minutul 3 face melodia toti banii! Incerc traducerea! Si postez! Mama lui IC vorbeste nativ franceza!
 9. Ca sa nu exagerez! Posibil sa-l mai fi ascultat!
 10. Si absolut minunat! Inutil zgomot DPMV insa partea de hora face banii! E biased opinia! Insa merge! Nasu si cu nasa-s doi pauni! Bucurosi si falosi ca e fata maritata!
 11. Buna seara tuturor! Si magarusului de Kiki! Toata lumea OK? Nemaipomenita excursia Samsarei! Bun lucru! Bun de tot! Mama Narcisa, toate bune? Ne auzim!
 12. Se evita expunerea spre ANAF.
 13. Trivial si obscen! emo Fix pliat pe mine!
×
×
 • Create New...