Jump to content
Vesperala Forum

Aprig

Stars
 • Posts

  4,921
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aprig

 1. Eu nu am plecat nicăieri anul ăsta, am stat cu aerul condiționat pornit și m-am jucat tot concediul.
 2. Vacanță plăcută! Ce liniște e! Ce mai faceți?
 3. Salut! Văd că s-au întâmplat multe cât am lipsit. Felicitări pentru IC! Eu zic că e un rezultat foarte bun. Da, întotdeauna e loc de mai bine, dar din orice învață.
 4. La mulți ani Dacianei!
 5. Salut! Anul asta nu a fost un an bun. Rasadurile mele sînt praf. Am 16 fire de roșii, în rest aproape nimic. Balta din capătul curții a scăzut, are 10 cm, nu o să pot să ud din ea. Cred că o să cumpăr răsaduri (să văd dacă mai găsesc). Nu am mai cumpărat răsaduri până acum. Bine măcar că plouă. Despre grevă, mi se pare bătaie de joc cum se comportă guvernul.
 6. Bun, mulțumesc! Nu prea mă pricep, dar mă panicasem
 7. Ce consecințe are înghețul de anul ăsta la culturile mari? Mai ales în Moldova, nu cred că le-a făcut bine să se pună zăpada pe ele. Am fost ieri la țară și se plângeau localnicii că le-au degerat răsadurile în solarii. Mie nu mi-au degerat pentru că nu ieșiseră încă, le-am pus mai târziu. Deci și lenea ajută uneori.
 8. Neața. Am înțeles că în jumătatea nordică vine Crăciunul, nu Paștele. Mă duc în weekend la țară să văd dacă mai am recoltă anul ăsta. Onești se numea pe vremuri Gheorghe Gheorghiu-Dej, deși Dej nu era din Onești, nici din Dej, de fapt nici măcar nu-l chema Dej, și-a adăugat el numele ăla.
 9. Neața E martie. Gata iarna, nu mai are putere
 10. Am fost în weekend la Brașov. Frumos, zăpadă, mi-a plăcut. Am stat doar o zi. La Prejmer cică era ceva festivalul clătitelor, dar nu am mai ajuns.
 11. Neața! Gata vacanța, am început serviciul.
 12. La mulți ani! A fost un an cu bune și cu rele. Multe chestii bune, experiențe, a fost ok inclusiv pe plan profesional, dar spre final a cam zbârcit-o. Crăciunul l-am petrecut în pat, bântuie ceva viroze în perioada asta, mie mi-a trecut, dar Oana încă e răcită zdravăn. Părinții au făcut Covid, mama a făcut o formă ușoară dar tata încă e în spital, sper să-l externeze zilele-astea. Eh, trece și-asta. 2023 va fi mai bun. Mâine mă întâlnesc cu un văr bun pe care nu l-am mai văzut de vreo 35 de ani. O să avem de povestit
 13. Salut! Se apropie 1 decembrie, fac ăștia repetiții, se tot aud avioane. Ce mai faceți?
 14. Se apropie sărbătorile de iarnă. Deja au început petrecerile, plus niște concerte, pe scurt multă bere. Foarte obositor La voi cum mai e?
 15. Neața Lângă casa de la țară e o baltă care aproape a secat. Ieri seara am luat-o pe râu în sus să văd de ce a scăzut apa, mă așteptam să o ție cineve pe undeva, să găsesc un baraj, ceva. Nimic! Peste tot o tristețe maximă, apa e practic o mocirlă pe mijloc și cam atât. Dacă nu ninge serios în iarna asta nu e bine. Zic cei din sat că nu a fost niciodată atât de jos.
 16. Am fost super ocupat în ultima vreme, abia aștept vacanța de Crăciun
×
×
 • Create New...