Jump to content
Vesperala Forum

vesperala

*vesperala*
 • Posts

  37,335
 • Joined

 • Last visited

About vesperala

 • Birthday 03/01/1975

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  In castel de treci prin colonade...
 • Interests
  Research
  Profile Views: 1
  Last Seen: A minute ago
  Bringing stars

Recent Profile Visitors

105,762 profile views

vesperala's Achievements

B[e] Star

B[e] Star (7/7)

0

Reputation

 1. Tocmai am plasat pentru narcisa o comanda pe emag. Mă laud vasăzică, că am învățat cum se face. Exceptând niște matematică luată de pe okazii cândva, nu prea m-am aventurat să cumpăr ceva online, pare că trebuie să mă modernizez și eu. Cm ați ghicit, sunt la mama acasă ...:) e mai bine și ea cu sănătatea, a avut ceva probleme cu un șold. Cât despre mine, am un semestru aglomerat, număr săptămânile să îl văd terminat. Dacă până acum predam doar seminare, acum am de făcut și cursuri, și necesită mai multă pregătire, în special cele ținute în engleză. Agitată viața în București, cu trafic prost, trotuare săpate pentru tot felul de reparații, și tot disconfortul. Nu apucasem de vreo două luni să ajung pe acasă...
 2. Ce loc frumos!! Unde este? Ce multă liniște? Schit de călugări sau de maici?
 3. Tocmai ce am aflat si eu de la Narcisa de problemele lui Roap. Mă bucur să citesc că e IC mai bine!
 4. Viorel, mulțumesc mult! și cu întârziere, o îmbrățișare și pentru Kyky, când mai trece pe aici!
 5. Sami, mulțumesc! Ai zăpadă? Narcisa a avut și mai are multă, prin București ioc...
 6. La mulți ani, nu ne-am văzut/auzit și citit de mult. Mâine am examen de lector și, ca să mai scap de gânduri și stres, mă apucai de vesperit puțin.
 7. Păi și soțul, Daciana și pisica? Pricep eu ce zici, dar dacă citești ”Scara”, o să vezi că ascultarea e pentru monahi. Pentru mireni o fi un exercițiu interesant, dar mai mult ca sigur nu neapărat necesar. Cam cum e dusul domnilor în vizită la Athos. Harul e altă poveste: familia e Biserica în miniatură, pentru cei din lume calculele mântuirii sunt altfel decât la monahi sau la sihaștri... Fiecare cu nevoința tipică locului unde trăiește. Cred că e frumos la mănăstire, ca pelerin.
 8. Kineto ajută mult. In ultimele zile am fost chiar bine. Ce fel de ”ascultare”? Eu nu știu decât despre monahi că fac ”ascultare”. Cei din lume, cu cele lumești... Numai să nu zici că vrei zăpadă! De Revelion sigur ajung acasă, de Crăciun probabil plec în Germania - dar nu știu încă sigur dacă nu vine Germania la mine...
 9. Am avut ceva cumpănă, credeam că mă operez de hernie de disc. Dar, după o săptămână de dexametazonă, m-am ridicat cătinel în 2 picioare și m-am apucat de kineto-terapie. Și așa, cum povestește și Narcisa, de la Romană la Moxa și de acolo la Casa Presei (adică la colindat prin București, și cu 13 seminare pe săptămână), hop și câte o vizită la Sanador să fac niște sport în plus. Nici nu știu de ce să mă vait mai întâi ... acasă n-am mai fost din septembrie Sper că voi o duceți mai bine! Citesc de prin urmă!
 10. Buna dimineața...:) zilele acestea e licența studenților, si n-as fi crezut că e asa bătaie de cap.
 11. Ma uit la pozele cu culturi si gradini si va invidiez un pic, ma obosește atâta asfalt. In weekend dau o fuga la Narcisa, poate măcar ne plimbăm până la pădure, dacă ține vremea cu noi. O mai avea cireșe...?
 12. Vai, ce dulce e pisicul! Ce frumos! Marius, la mulți ani și aici! Esti bine?
 13. Hei, eu am citit in diagonala. Am citit de Mersin, si mi s-a facut dor de toată Turcia, dar Mersin e un loc grozav! Si au o facultate de matematica excelenta, sunt pasionati. De doua ori am tinut prelegeri la ei, chiar mi-s dragi. Am mai citit ceva si de o prăjitură la Victoriei, Ceea ce ar fi tocmai binevenita. Duminica sunt cam intotdeauna pe acolo, ceva companie ar prinde bine. In rest, cum zicea cineva, nu mi-a băgat Dumnezeu toate caprele în casă dar nici mult nu mai e: am un program mai încărcat decât pe primul semestru din varii motive, nici eu nu mai știu să le enumăr. Dar zici că sunt la maraton. Nu pe zăpadă ca al lui Ușeriu, dar în rest alerg între Moxa și Romană și de două ori pe zi. Și aprilie dublează alergăturile. Sper că la voi e mai bine decât atât. Aștept Paștele să plec la Narcisa, care se laudă că face totul conform prescripțiilor, dar o să verific .
×
×
 • Create New...