samsara Posted March 2 Report Share Posted March 2 Azi am aflat ca nepoțelul meu de 6 ani are și el mononucleoza. Pentru mine e prima data când aud de boala asta, de la voi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 2 Report Share Posted March 2 Sami, mononucleoza se intalneste in special la copiii mici , mai rar la adolescenti. La adulti , si mai rar. O primavara frumoasa si pentru tine, si pentru toti care ti-s dragi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 3 Report Share Posted March 3 Mulțumim, Narcisa . Asemenea să fie! Neața bună vouă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 3 Report Share Posted March 3 22 hours ago, Narcisa said: Sami, mononucleoza se intalneste in special la copiii mici , mai rar la adolescenti. La adulti , si mai rar. O primavara frumoasa si pentru tine, si pentru toti care ti-s dragi! Haideti sa lamurim! Virusul in sine exista cam la toata populatia. Dezvolta boala statistic cam la 10%. O citez pe sefa de la infectioase, unde a fost internata IC! Diagnosticul lui IC a fost mononucleoza infectioasa! Pe teren slab, doua raceli aparent simple au dus la probleme! Apare des, fara manifestari grave neaparat(90%) la contact! Baut din aceeasi sticla, mancat din acelasi sendvis, straunt, pupat, sarut, la adolescenti! Cert este ca poate sa apara! Nu trebuie tratata drept drama, insa trebuie analizata la primele simptome. Eu aici am avut probleme! Analizele sunt de capatai! Ne auzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 4 Report Share Posted March 4 Neața bună vouă. Să aveți zile liniștite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 4 Report Share Posted March 4 Buna ziua tuturor! Toata lumea in regula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 5 Report Share Posted March 5 Toate bune . Să aveți o duminică liniștită! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 6 Report Share Posted March 6 Ziua bună vouă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 6 Report Share Posted March 6 Buna ziua tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 7 Report Share Posted March 7 Ziua bună Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted March 7 Report Share Posted March 7 Neața! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 8 Report Share Posted March 8 La mulți ani, doamne și domnișoare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 9 Report Share Posted March 9 Heiiii, unde-mi umblați? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 10 Report Share Posted March 10 Aloha . Am ochelari noi, ca să vă văd mai bine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 10 Report Share Posted March 10 Salut tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted March 11 Report Share Posted March 11 Salutare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 11 Report Share Posted March 11 Cumințel, Ky, ce faceți voi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 13 Report Share Posted March 13 Neața 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 14 Report Share Posted March 14 Neațaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 15 Report Share Posted March 15 Neața Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 15 Report Share Posted March 15 Ziua buna, dragii mei! Primavara, au inceput muncile agricole, curatenia de primavara, timpul parca zboara, de-abia incepe ziua ca se si termina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 16 Report Share Posted March 16 Neața, Narcisa. Da, da, vine primăvara. La mine la bloc au venit graurii, cam 2 luni stau, apoi pleacă în alte zone când încep sa apară fructele. Deja prin Avrig, Sibiu, or venit berzele. Trebuie sa apară și la mine. Flori, copaci inflorit, verdeață, nimic, suntem cu o luna, o luna jumate în urma voastră. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 16 Report Share Posted March 16 Buna ziua tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 16 Report Share Posted March 16 On 3/11/2023 at 8:01 PM, samsara said: Cumințel, Ky, ce faceți voi? Nu-s tocmai zile bune la mine. Sunt incoltit financiar. Acopar doar septembrie 2023. Daca nu ploua sunt mort. Nu imi place deloc treaba asta! Sunt solvabil, insa nu e in regula! Pentru mine. O rezolv! Voi? Toti OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 16 Report Share Posted March 16 Deci, Chinesi Schnitte, Oana! Fain! Arta , dar nu ma bag, e greu si nu-i de nasul meu. Inapoi la clatite si gogosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts