samsara Posted March 16 Report Share Posted March 16 Te salutăm, Cumințel. Cum sunteți? 1 minute ago, Cuminte(l) said: Nu-s tocmai zile bune la mine. Sunt incoltit financiar. Acopar doar septembrie 2023. Daca nu ploua sunt mort. Nu imi place deloc treaba asta! Sunt solvabil, insa nu e in regula! Pentru mine. O rezolv! Voi? Toti OK? Hai că vine și ploaia. La Brașov zici ca e toamnă cu burnita. 2 minutes ago, Narcisa said: Deci, Chinesi Schnitte, Oana! Fain! Arta , dar nu ma bag, e greu si nu-i de nasul meu. Inapoi la clatite si gogosi. Să știi că e mai ușor praji asta de făcut decat gogoșile, are doar nume ciudat, dar e simpla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 16 Report Share Posted March 16 5 minutes ago, samsara said: Te salutăm, Cumințel. Cum sunteți? Hai că vine și ploaia. La Brașov zici ca e toamnă cu burnita. Să știi că e mai ușor praji asta de făcut decat gogoșile, are doar nume ciudat, dar e simpla. Fix ca mine gandesti! Exista si muzica legat de asta! 10 minutes ago, Narcisa said: Deci, Chinesi Schnitte, Oana! Fain! Arta , dar nu ma bag, e greu si nu-i de nasul meu. Inapoi la clatite si gogosi. Sarut mana! Ma ignorati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 16 Report Share Posted March 16 Ploaia care va veni... Faina melodia Mie-mi place ploaia, nu ca lu nenea emo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 17 Report Share Posted March 17 Salut! Pe mine ma ignora Narcisa in continuare! A furat startul la lucrari agricole. Vrea numai ea mierea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 17 Report Share Posted March 17 Salutare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 17 Report Share Posted March 17 M-am razgandit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 17 Report Share Posted March 17 Ce face IC? Ce planuri aveți pe weekend? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 17 Report Share Posted March 17 Odihna! are luni si marti simulare! Am revenit in scurt acasa, plec duminica. Voi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 17 Report Share Posted March 17 Trebuie sa fiu si la slujba! Sunt decizii delicate, echipa, cheltuieli, irigatii si altele. Pot sustine direct afacerea cativa ani fara probleme! Si chiar a devenit mare! Este o perioada delicata. Sper sa reusesc sa o tin sub control! Prioritatea este IC. Sa vedem! In rest suntem in regula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 17 Report Share Posted March 17 Succes, IC! Noi la anul iar emoții, clasa a 12-a. Noi o să fim la mânăstire în weekend, sper sa fie și vreme frumoasă, m-aș plimba pe dealurile din împrejurimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 17 Report Share Posted March 17 RoAp, cumintelule, cum sa te ignor eu tocmai pe tine, si sa vreau n-as putea sa fac asta! Dar nu prea mai am multe de spus, batranii nu devin mai intelepti , cum se spune adesea, ci doar mai prudenti. Nu-ti duc grija, stiu ca te descurci, ca ai resurse financiare si esti suficient de motivat si de determinat in ceea ce faci. Cu agricultura n-ai cum sa dai gres, mai ales in vremurile astea. Ai grija de fata. Aveti grija de copiii vostri, ca multe si felurite capcane vor avea de ocolit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 19 Report Share Posted March 19 Sarut mana! M-ati pacalit si de data asta! Am un prost obicei si sper sa il treceti cu vederea. Repet cuvinte in comunicare atunci cand sunt implicat. Nu tin neaparat sa imi impun punctul de vedere. E altceva asta. Cunosc modul de comunicare argumentat! M-am stricat! Cred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 20 Report Share Posted March 20 Neața Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 21 Report Share Posted March 21 Seara bună vouă . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 22 Report Share Posted March 22 Nimeni, nimeni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 23 Report Share Posted March 23 Buna ziua tuturor! On 3/17/2023 at 6:10 PM, samsara said: Succes, IC! Noi la anul iar emoții, clasa a 12-a. E importanta admiterea! E viitorul lor in joc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 24 Report Share Posted March 24 Salut tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 26 Report Share Posted March 26 Vă salut de la schit 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 29 Report Share Posted March 29 Neața . A revenit iarna și la voi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 30 Report Share Posted March 30 Ziua bună . Azi e cu soare și frig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 30 Author Report Share Posted March 30 On 3/26/2023 at 5:08 PM, samsara said: Vă salut de la schit 😁 Ce loc frumos!! Unde este? Ce multă liniște? Schit de călugări sau de maici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 30 Report Share Posted March 30 Se numește Schitul Oituz. E lângă Onești județ Bacău. Pe dealurile de aici s-au purtat celebrele batalii din cel de-al doilea război mondial. E schit de călugări. Adevărat, e liniște. Schitul e sus pe unul deal si nu se ajunge chiar așa lesne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 1 Report Share Posted April 1 Neața Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted April 2 Report Share Posted April 2 Buna ziua tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted April 2 Report Share Posted April 2 On 3/30/2023 at 8:01 PM, samsara said: E schit de călugări. Adevărat, e liniște. Schitul e sus pe unul deal si nu se ajunge chiar așa lesne. Nu pot sa ma abtin! E importanta linistea! 3 minutes ago, Cuminte(l) said: Nu pot sa ma abtin! E importanta linistea! Ma refeream la vehicul, desigur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts