Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Neața bună vouă pe ploaie. Așa zi faină de leneveală
 4. Last week
 5. Deci, unii cumpara , altii vand, unii se plimba, altii muncesc sau lasa impresia c-o fac s.a.m.d. Eu nu vand ca n-am ce, nu cumpar ca n-am cu ce si dorm linistita pe perna mea de bumbac, vorba cantecului. Ca sa nu ziceti voi ca stau degeaba!
 6. Ma surprinde ca nu ati vazut pisica! Inteleg faptul ca in afaceri se ignora amanuntele! Danke Sam! Eleganta ca de obicei!
 7. De pe la mânăstirea Oituz, e superbă zona în perioada asta. Succes Cumințel cu vânzarea, sa fie asa cum îți dorești!
 8. Salut tuturor! Am spus ca ma retreg un timp. Plec miercuri in Ardeal! Am oarece taxe locale de plata si lucruri de lamurit acolo. Ma gandeam sa vand locul acolo insa am traseu bun pe autostrada din Sibiu catre Cluj. M-am sucit putin! Problema mea este drumul acolo. Din Bucuresti fac 5-6 ore. De la munca fac 8. Daca sunt la munca! Nu ma pricopsesc daca il vand. Nu asta e scopul. Nu pot sa ma ocup de el. Nu deocamdata. Folosesc special multa negatie ca sa ma pacalesc singur ca NU trebuie instrainat! Glumesc. Am sa atasez poze miercuri. Sunt convins ca tremuri toata!
 9. Cirese? Mai puneti-va pofta-n cui! Inca n-ati aflat ca de un euro se pot cumpara patru cirese, de un dolar trei cirese, iar de un leu doi samburi? Parca vad ca voi lei aveti, este? N-am!
 10. Nu. Mi-e frică de obrăzniciile tale
 11. Si Aprig si eu facem asta de dambla! E cel mai bun lucru sa faca fiecare ceea ce stie. El e doc pe IT, eu pe logistica.
 12. Esti de treaba! Pot sa fiu oarecum obraznic?
 13. Are! Compot! Eu ucid pentru zeama din compot! E opusul fricii mele de inaltime!
 14. Va salut. Narcisa, msi ai cireșe?
 15. Ma uit la pozele cu culturi si gradini si va invidiez un pic, ma obosește atâta asfalt. In weekend dau o fuga la Narcisa, poate măcar ne plimbăm până la pădure, dacă ține vremea cu noi. O mai avea cireșe...?
 16. Earlier
 17. Eu stau la bloc, nu aveți noroc cu mine 🤣. N-am de nici unele.
 18. 17-18 boabe , zici? Te ajung si te si-ntrec, eu n-am reusit sa le numar exact, din cauza frunzelor, dar estimez ca as putea intra pe piata cu cel putin 30! Puteam sa am chiar 32, dar am vazut cu ochii mei cum gaina aia pestrita a vecinului mi-a mancat doua , desi el nu recunoaste in ruptul capului, nu stiu de ce sustine ca a avut gainile inchise in ziua aia, din moment ce am surprins-o asupra faptului, i-am facut si poza! Cu ceapa stau binisor, cartofi n-am , dar poate imi trimiti si mie cativa la toamna. O sa-mi incerc norocul si la Aprig, la Sami , ca poate are si ea la tara cate ceva. Asimetric n-are, ca el sta la oras. Aud ca au ajuns la 15lei kg, icrele de Manciuria cat or mai costa, stie cineva?
 19. Vad ca stapaniti bursa aurului!Si a cireselor, desigur. Eu cred ca ma pricopsesc. Am numarat 17-18 boabe pe un pom si cred ca pe ala bagat la recuperare(vopsit cu albastru, adica cupru) mai scot 10. In schimb dau clasa la ceapa si cartofi. Si nu numai. Am recuperat si 40 de hectare de grau insa mi-e teama ca am deschis Cutia Pandorei. Legat de irigatii. Va povestesc!
 20. Ciresele nu se mananca! Se etaleaza! Buna seara tuturor! De unde ati scos moftul cu mancatul lor?
 21. Imi place melodia, dar tu ce cauti in cluburi, ia te uita la el , graul i se strica in camp si el umbla brambura!
 22. Doamne, Sami, nu pot sa cred in ce sminteli a intrat lumea , cum naiba sa ceri 175 lei pe kilogramul de cirese, vazui asta la tv, nu suntem sanatosi la cap, zau asa! Cat pe ce sa ajunga la pretul gramului de aur!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...