Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. E bine. Săptămâna asta am muncit mai mult decât media, acum mă odihnesc cu o bere, o merit Pe ai mei i-am dus la vaccinat săptămâna trecută, au făcut rapelul, mama a avut efecte adverse, febră, frisoane, dureri de cap, ce-a fost mai rău a trecut după o zi, în total cam 3 zile. Acum nu îmi mai e așa frică să-i vizitez, dar în continuare mai mult vorbim la telefon. Noutățile sînt rare cu pandemia asta. În rest, pe la voi cum mai e?
 3. In weekend ajung la Narcisa si Mithras. Asa de putine sunt calatoriile de cand cu pandemia asta... Am inceput treaba la noul job si astept primavara. Pe la voi e totul bine?
 4. Earlier
 5. Nu am Kaufland asa aproape eu, si e ditamai locul, mi-ar lua cel putin 2 ore sa capat un dosar. Cost autobuzul cat doua dosare, dar asta deja nu mai conteaza. Din fericire au avut la Gara de Nord, la buticul unde printeaza si fotografii (subsol, iesire din metrou). A fost mai aproape... Multumesc mult! Chiar am reusit ceva important. Da, si eu am redus iesirile destul de mult, dar cu actele acestea m-au tot plimbat. Masca e de neevitat in Bucuresti, iei amenda repede, si nu e chiar putin.
 6. Visam demult să mă pun la curent cu istoria artei fără să fie nevoie să citesc milioane de cărți...și să fie un stil ușor de citit... https://turismart.com/
 7. Cică au dosare plic în Kaufland la raftul de papetărie, și de hârtie și de plastic
 8. Vesperala, felicitări pentru noul job. Au dosare plic pe emag, dar costă transportul mai mult decât dosarul... În rest eu nu ies decât cu mască, și doar dacă este neapărat nevoie. Aștept să se termine cu vaccinările, să se termine pandemia, poate apare și un tratament eficient, pe urmă mai vedem.
 9. Este Dar e plăcut. Eu sunt și genul de om care le știe pe toate, îi poate învăța pe cei noi și... unde mă trimite ăl mare, acolo mă duc.
 10. Eh, deci am priceput eu bine c-ai venit si n-ai glasuit nimic? Eu astept putin caldura, plus ca am niste urgente zilele astea, ca la noi e multa birocratie si orice maruntis dureaza cateva zile. Dar ne vedem curand, asta e sigur!
 11. Da, sunt aici. Eu nu am probleme cu frigul asa ca ne putem vedea si acum. Dar desigur, putem sa ne intalnim si cand e mai cald. Cum iti este comod
 12. Adica tu acum esti in Bucuresti? Ma bate gandul unei revederi cand da coltul ierbii, daca e asa! Mai am pe aici pe Aprig si pe Asimetric, si nici pe ei nu i-am vazut demult, desi le-am explicat unde ma aflu in fiecare duminica, foarte clar... Dar da, a fost cam frig sa vina la cafea afara la zoomserie, cred eu. Salutam, salutam! Suntem foarte bine in viata reala, desi plini de indatoriri birocratice. Dosarul de angajare trebuie sa fie plic, nu de plastic si nu cu sina, si in 2021 nu gasesti la librarie, deci mai am de cautat. E mare bucurestiul, dar nu stiu daca are dos
 13. Samsara, ma bucur ca esti bine. Din pacate, in bula mea esti descalificat daca nu porti masca. Asta e. Eu incerc sa evit zonele aglomerate si sa nu o port.
 14. Da, Aprig, ai dreptate, percep si ei diferit. Ca si cei cu mintile intregi, unii trec usor peste necazuri, altii se jelesc pe ele pana le dubleaza. Sami, ai grija, mami, legat de masca, risti sa te alegi cu vreo amenda piperata. Pe aici te amendeaza mintenas daca te prinde fara. Oamenii au inceput sa poarte si cate doua deodata. Eu ma gandesc sa-i intrec cumva, daca imi pun cate trei , oare reusesc s-ajung pana la piata si sa ma mai si-ntorc ? Ca nu-i prea departe... Doar si papa ala purta trei coroane puse una peste alta si uite ca nu din aia i s-a tras...
 15. Mă bucur să aud Și eu aștept primăvara. Mă uit pe geam, e frumos, e soare, dar nu cred că am scăpat așa ușor, mai avem o lună de iarnă. Când a nins aici a nins cu ploaie, se făcuse zăpada așa grea că am rupt coada la lopată. Am dat zăpada cu o lopățică de-aia mică de masină, noroc că n-a fost mult de dat. Comic Cred că depinde de fiecare. Există și nebuni veseli și nebuni furioși
 16. Primavara, zici ? N-o vad, maica, venind. O zi buna, zece rele, din putinele ramase.
 17. Multumesc, imi place mult!
 18. Vaiiiii... il stii pe Titi? Da, mai traieste si e tot asa, neschimbat. Dar pana si el poarta masca pe strada. Mai pe gura, mai pe nas, mai de 1 an aceeasi masca, dar l-am vazut cu ea. Io nu, deci cred ca l-am intrecut. Pana una alta, Aprigggggg, traiestiiiiii?! Salutareeee Chiar ma bucur ca ai mai intrat si pe la noi. Spor in tot ce ti-ai propus! Asta imi aduce aminte de o intamplare, am intrat in magazin fara masca. Vanzatoarea de la casa, speriata, m-a atentionat sa-mi pun masca. Eu cu cel mai frumos zambet si un calm desavarsit i-am multumit pentru grija pe care mi-o poa
 19. Nebunii percep distorsionat realitatea, oare in nebunia lor, sunt ei cat de cat fericiti ? Sau si in lumea lor este aceeasi zbatere, aceeasi durere, aceeasi amaraciune?
 20. Salutare! Ce mai faceți? Sînteți bine? Am fost la Prejmer prin 1985, nebunul satului era pe atunci un nene, nu mai știu cum îl chema, poate Titi? Mergea cu un băț, îl ținea ca pe un ghidon, și făcea din gură sunete de mașină. Și copiii râdeau de el că are mașina în bățul ăla... Dar în rest era inofensiv.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...