Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Va salut, o noua saptamana!
 3. Last week
 4. Narcisa Sunt aici pana la capat. Cald si pe la Brasov, dar e iulie, era normal sa mai vina si putina caldura. Eu sunt cu gandul la concediu, putina detasare de cotidian, o gura de aer.
 5. Draga de tine, iata ca tot mai palpaie o luminita pe acest forum ! Canicula mare, vijelii, inundatii, grindina, alunecari de teren, virus mult, sperante putine...asteptam cutremurul. Incotro ?
 6. Earlier
 7. Neata buna, iarasi luni Se termina si iulie...
 8. Salutare La noi tot ploios si eu nu am chef de muncaaaaa Tot de acasa lucrez, e bine, dar azi is mohorata ca vremea
 9. Va salut Sa aveti o saptamana usoara!
 10. Sami, „la noi in musuroi nu e timp pentru zabava, ca de n-am fi de isprava , ar fi vai si-amar de noi„ ... Ne facem si noi curaj singuri, de !
 11. Neata buna voua Narcisa Ma bucur sa va stiu sanatosi, inseamna mult in ziua de azi, aveti un psihic puternic!
 12. Oh, Narcisa Mi-ai facut pielea de gaina! Iti multumesc pentru vorbele frumoase, acestea nu fac altceva decat sa arate sufletul tau mare si frumos! Cine are puterea de a vedea doar partea buna in semeni, este OM! Oricum, tinem legatura, fie ca e e forum sau cu ajutorul vesperalei, ne regasim noi cumva, numai sa vrem Na, ziua buna tie Cum esti?
 13. Buna ziua tuturor! Nu-mi place fiindca e agresiv de alb. Eram obisnuit altfel insa ma adaptez.
 14. Draga mea Sami, din cate observ eu, istoria forumului nostru e pe sfarsite. Bine-ar fi sa n-am dreptate, dar eu imi iau masuri de prevedere pentru orice eventualitate si-ti spun ca intalnirea - fie ea si virtuala - cu un Om ca tine m-a onorat si m-a impresionat. Am trait multe toamne si ierni, dar primaveri am trait, metaforic vorbind, mult mai putine. Mie oamenii nu mi-au placut, am fost o introvertita si i-am ocolit cat am putut . Ipocrizie, indiferenta , intoleranta. nu ca eu as fi fost altfel, din moment ce am jucat in aceeasi piesa, a supravietuirii. Oameni ca tine, de calibrul tau , am intalnit putini. Iti multumesc si-ti doresc sa ramai cu acelasi suflet mare pana la sfarsit, nimeni si nimic sa nu te puna in genunchi. Dacianei ii doresc sa aiba parte de un sot pe placul ei, asa cum a avut parte de-o mama ca tine, iar viata sa-i decurga lin , fara involburari si fara zbucium. Invat-o ca in viata nimic nu e mai important decat o casatorie potrivita. Daca ai ales bine, ai casigat totul, daca ai dat gres , ai pierdut totul. Teoretic, mai poti trage un loz, mai poti trage chiar doua, dar cu sufletul ce faci, cum il determini sa uite ? Tot respectul si toata admiratia mea pentru tine , draga mea Sami! Poate ca forumul va continua si asa, sontac- sontac si vom mai vorbi pe aici. Dar daca nu, am tinut sa-ti spun acum asta.
 15. Neata Lasa ca forumul e bun, cat timp putem vorbi, e ok. Vacanta placuta!
 16. Ultima data cand l-am vazut, nu ii placea forumul nou... Caldura mare. Ma pregatesc sa plec in Grecia, macar acolo e si apa...
 17. Va salut pe ploaie Unde o fi RoAp?
 18. Neata buna voua E vineriiii
 19. Suntem bine, Sami. Dar apatici de la canicula asta.
 20. Neata Caldura, caldura... apai e iulie, nu? Sunteti bine?
 21. Va salut Cald la Brasov, prea brusc si ne ia mai mult sa ne obisnuim. In weekend am colindat prin tara, ne-am relaxat. De azi, la munca
 22. Alohaaaaa... Va topiti de caldura sau de la ploi?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...