Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Folosesc ochelari cand conduc. Par cumva mai nevinovat., mai sensibil
 3. Da! Am primit 20 de lei in ghete. E cel mai elegant cadou pe care l-am primit vreodata.
 4. Earlier
 5. Neața bună vouă! La mine a fulguit tare frumos, aștept zăpadă multaaaaa. Voi cum sunteți?
 6. O chestie absolut simpatica. S-a pliat caprita fix cum trebuie in etaopa noua. Misto e ca-s toti asa. Merg treburile bine!
 7. Nu am glumit! Am filmarea incidentului. La multi ani Romania!
 8. Prin ce peripeții mai treci și tu..
 9. Raspundeam mai repede insa am avut un incident, cumva auto. Eram oprit si s-a infipt in mine un ATV. Conducatorul a pierdut controlul si a venit in cap langa masina mea. Ragala mi-a sifonat masina. Boul a picat in cap pe asfalt inainte sa atinga masina mea. Cap spart, arcada praf, pomete praf. Am vrut sa il duc la spital. A zis ca merge singur. cica sa nu anunt politia. Pasagerul lui in schimb, foarte guraliv. Cica daca anunt politia imi face si imi drege. L-am pocnit inainte sa termine ideea. S-a calmat, desigur. Tantalaul cu ATV e cumva un cunoscut. il bagam in k*** daca raportam incidentul.
 10. Am vrut sa te provoc! Poate le schimbam. Mai sar cateva etape.
 11. Sa-ti spun un secret. Imi place ca ni le-au schimbat extraterestrii.
 12. Cumințel , un sfârșit de săptămână în pace să ai. Nu știu numic, Narcisaaaaa unde ești? P. S.: Nu am vrut adolescenta de a 12-a, dacă era după mine ar fi rămas la 5 ani, vârstă ideală . Ce vremuri faine au fost alea... Acum zici că mi-au schimbat-o extratereștrii cu altcineva .
 13. Salut Sam! Tu ai dreptate. Casuta din Ardeal e la 11 km de Aiud, 16 de Alba Iulia, mai nou zona metropolitana Aiud. La baza muntelui. Nu exista gaz inca. Locul e de vis si asa ramane. N-am inima sa vand nimic de acolo. Mai ales ca am mai cumparat oarecum recent cateva parcele. Stiu ce caut si ai subliniat bine. E timp. E tare Daci. Cosmarul tau. Ce sa iti fac? Tu ai vrut adolescenta de a douaspea. Am recuperat-o la 3 pe IC. Ce sa fac? Am vrut adolescenta de a noua. Da s-au distrat si au fost Ok. Aventuri parentale, deh! Ne auzim! De la Narcisa mai ai vesti?
 14. Și fie-mea o avut ieri balul bobocilor, dar de pe banca celor de a 12-a. Cică o fost fain. S-a întors acasă cu un coleg, cu mașina. Deja au tinerii carnete de șofer, mașini de la părinți... Cât despre Ardeal, caută o zonă liniștită, la sat, casă, curte, grădină, aer, peisaj, libertate... Nu un sat izolat in creierii munților, ci sa-ti fie accesul ușor la oraș, dar sa fie totuși mai departe de agitație. Părerea mea.
 15. O nevasta militar si deveneam complet! Complet mort, desigur.
 16. Sam, domnita, ai dreptate. Insa nu ma intereseza "Floresti" sau mai stiu eu ce rezidenta de Cluj! Am trecut prin asa ceva si am "Florestiul" meu de Ilfov sau de Bucuresti Nord sau de Baragan.(experimental, in afara de Baragan). Daca IC musca in timp spre Cluj, e OK. Dupa liceu. Dorinta mea e sa mearga spre medicina. E prea devreme sa stie incotro o apuca. Cert este ca maine, mort, copt sunt in Bucuresti sa o duc/recuperez de la balul bobocilor. Club Boa, daca va spune ceva. Cu toata suita de "populare". Si cica vineri au scoala. Imi plac, repet emo-urile lui V! Abuzez de ele. Ne auzim.
 17. Ioi, Cumințel, ai avut ceva activitate pe aici . E fain in Ardeal, da.
 18. Daca vreti va povestesc despre cerealele din Ucraina. Va explic traseul. Va povestesc tot. Insa nu va imaginati ca=s ei de vina. Tot noi am comis-o! Doar fraierii mai musca la asta!!
 19. Scriam despre Domnul Iliescu.
 20. Hai sa ne amuzam. Oricat de bun esti, varsta e un dezavantaj.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...