Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Last week
 3. Se numește Schitul Oituz. E lângă Onești județ Bacău. Pe dealurile de aici s-au purtat celebrele batalii din cel de-al doilea război mondial. E schit de călugări. Adevărat, e liniște. Schitul e sus pe unul deal si nu se ajunge chiar așa lesne.
 4. Ce loc frumos!! Unde este? Ce multă liniște? Schit de călugări sau de maici?
 5. Ziua bună . Azi e cu soare și frig.
 6. Neața . A revenit iarna și la voi?
 7. Earlier
 8. Buna ziua tuturor! E importanta admiterea! E viitorul lor in joc.
 9. Sarut mana! M-ati pacalit si de data asta! Am un prost obicei si sper sa il treceti cu vederea. Repet cuvinte in comunicare atunci cand sunt implicat. Nu tin neaparat sa imi impun punctul de vedere. E altceva asta. Cunosc modul de comunicare argumentat! M-am stricat! Cred!
 10. RoAp, cumintelule, cum sa te ignor eu tocmai pe tine, si sa vreau n-as putea sa fac asta! Dar nu prea mai am multe de spus, batranii nu devin mai intelepti , cum se spune adesea, ci doar mai prudenti. Nu-ti duc grija, stiu ca te descurci, ca ai resurse financiare si esti suficient de motivat si de determinat in ceea ce faci. Cu agricultura n-ai cum sa dai gres, mai ales in vremurile astea. Ai grija de fata. Aveti grija de copiii vostri, ca multe si felurite capcane vor avea de ocolit!
 11. Succes, IC! Noi la anul iar emoții, clasa a 12-a. Noi o să fim la mânăstire în weekend, sper sa fie și vreme frumoasă, m-aș plimba pe dealurile din împrejurimi.
 12. Trebuie sa fiu si la slujba! Sunt decizii delicate, echipa, cheltuieli, irigatii si altele. Pot sustine direct afacerea cativa ani fara probleme! Si chiar a devenit mare! Este o perioada delicata. Sper sa reusesc sa o tin sub control! Prioritatea este IC. Sa vedem! In rest suntem in regula!
 13. Odihna! are luni si marti simulare! Am revenit in scurt acasa, plec duminica. Voi?
 14. Ce face IC? Ce planuri aveți pe weekend?
 15. Salut! Pe mine ma ignora Narcisa in continuare! A furat startul la lucrari agricole. Vrea numai ea mierea!
 16. Ploaia care va veni... Faina melodia Mie-mi place ploaia, nu ca lu nenea emo
 17. Fix ca mine gandesti! Exista si muzica legat de asta! Sarut mana! Ma ignorati?
 18. Te salutăm, Cumințel. Cum sunteți? Hai că vine și ploaia. La Brașov zici ca e toamnă cu burnita. Să știi că e mai ușor praji asta de făcut decat gogoșile, are doar nume ciudat, dar e simpla.
 19. Deci, Chinesi Schnitte, Oana! Fain! Arta , dar nu ma bag, e greu si nu-i de nasul meu. Inapoi la clatite si gogosi.
 20. Nu-s tocmai zile bune la mine. Sunt incoltit financiar. Acopar doar septembrie 2023. Daca nu ploua sunt mort. Nu imi place deloc treaba asta! Sunt solvabil, insa nu e in regula! Pentru mine. O rezolv! Voi? Toti OK?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...