Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Omul cat traieste invata. Continuarea am uitat-o! Lasa , e binevenita experienta asta, tii si tu pasul cu tineretea.
 3. Yesterday
 4. M-a mancat in c** sa ma iau dupa ea. Senzatii tari! S-a dat caprita cu toate alea aero-nautice. Fix zero. M-a rupt cu dracovenia asta! Am zis ca imi vand sufletul daca scap! Blestematul ala de skijet era torpila! Draq l-a vazut ca nu ma bagam! Am zis ca e plimbare cu trasura.
 5. Sarut mana! Am revenit! Am fost cu maimuta la mare.
 6. Last week
 7. Earlier
 8. Mie imi pare cumsecade! Al dumneavoastra, desigur!
 9. Iuda, el mai face nefacute de-astea cand se plictiseste. Nu-l luati in seama, mithras a avut covid si-a ramas cu sechele . Periodic dezvolta accese absolut inofensive de autoritate.
 10. Care sfant mi-o fi indrumat pasii pe aici, macar sa fiu prevenit cat de cat de ce mi se pregateste. draga narcisa , daca din mila lui Dumnezeu si-a oamenilor ma voi trezi cu vreun sac, doi de grau, porumb, ovaz, orzoaica, lucerna , coada soricelului , matasea broastei sau ce ti-o mai fi trecut matale prin cap, sa te strecori repejor pe langa curier si pana la cel mai apropiat adapost sigur nu cumva sa te opresti. cele bune, desigur.
 11. Nici sa nu va treaca prin cap! cosul gol ramane asa insa va reparam noi imaginea! Va iubim! E cea mai ieftina varianta!
 12. Macar Aprig sa ma ia in serios! Parca vad ca o sa raman si cu cosul gol , si cu imaginea sifonata!
 13. Nu ies pe plus! Pe plus ies cand voi reusi sa ii urc pe baieti la 3000-3300 lei pe luna net cu carti de munca. Tot anul si inca doua salarii bonus. Acum sunt la 24-25. Glumiti sper!
 14. Una peste alta, draga RoAp, ai iesit pe plus. Asa ca, asculta comanda la mine-am nevoie de cca 5 banicioare de grau de pe tarlaua aia cu 1620kg/ha , de pe solele alea cu 0 kg nu-mi trebuie nimic. Am nevoie de grau pentru niste porumbei care-mi tot bat in geam dimineata si seara, s-au abonat la cantina mea de vreo cateva saptamani. Daca mai scapa ceva de la ei, pastrez pentru coliva, omului ii sta bine sa fie prevazator in vremurile astea de grea urgie. Ce inseamna programe de mediu? Ca sa stiu ce sa cer. Porumb, cam tot atata, imi trebuie pentru mamaliga, ca nu pot manca pestele fara mujdei si mamaliga. Lucerna nu-mi trebuie, nici floarea soarelui , ca stau prost cu dantura. Cartofi, rosii, ardei si ce-o mai fi pe langa imi trimite Aprig, c-asa mi-a promis. Nu uita sa achiti si transportul. Cele bune!
 15. Am obtinut traducerea, insa nu-s sigur ca e cea reala! Am sa renunt la solicitare! Noua oferta imi place! Mult!
 16. La grau am iesit cu 162o kg/ha medie. pe 200 ha. Mai bine decat speram. Sole intregi zero. La porumb suntem praf. Cred pesimist cam 2 tone medie/hectar. Sole intregi zero. La floarea soarelui, unde am reusit sa irig(3-4 km de conducte), sper medie 2000kg/hecter. E de vis la 3 lei per kg. La lucerna si programe de mediu stau binisor! Am bugetat 30k euro pentru irigatii, avand deja oarece echipamente. Sunt acum undeva la 100k euro. Insa riscam sa nu fac nimic. Nu avem datorii in afara de platile obisnuite. Cum am scris mai sus, adio Tesla. Pe noi ne costa 6-8 mii de lei iraigatul la un hectar. Si nu putem acoperi toata zona. Pompam direct din raul buzau. apa exista insa ne omoara adancimea mica si distanta. Nu duc mai mult de 4 km in cel mai rau scenariu. E rau de tot, insa rezolvabil Sau culturi schimbate sau echipamente de top. Va mai povestesc. Excavatoar inchriat, angajat indieni in wee de la o firma de drumuri. O intreaga saga!
 17. Sunt in regula! Am avut o luna grea. Irigatii. Un cosmar. Insa cred ca ma descurc. Adio masina electrica(Tesla), adio achitat doua utilaje noi de anul trecut, ca draq! In rest sunt bine! Am conditie fizica de top. Am carat la conducte de mi-au iesit ochii! Nu glumesc! Voi? Mama Narcisa mi-a raspuns! E in regula. Plec miercuri cu IC in vacanta 9 zile. Ciudat an! Trece!
 18. Va salut. Revine căldura și nu sunt decât cu gândul la mare. Mergem la sfârșit de august și abia aștept.
 19. Neața bună vouă! Și mama la Jimbolia spune că nh poate să plouă... ☹️
 20. Salutare! Da, a fost foarte cald în ultima perioadă. Și problemă mare cu seceta. A scăzut apa până a ieșit sorbul de la pompă și a tras aer și acum tre' să schimb supapa aia, plus pârjol cât cuprinde, aproape toate ploile au ocolit zona aia. Cam nasol anul ăsta.
 21. Ma bucur ca KyKy al nostru nu ne-a uitat. Nici noi nu l-am uitat, l-am tot asteptat. Ca pe multi altii. Roap, sunt bine , multumesc. Sami, nicio picatura de ploaie, suntem disperati. Canicula severa.
 22. Neața, tot cu ploaie la Brașov.
 23. Neața bună vouă. Pe la Brașov tot cu ploaie serioasa e. S-a răcorit și e asa de bine.
 24. Cumințel, ia uite cine a supraviețuit . Cum ești?
 25. Cred ca e copie dupa asta! Am timp ca sa-mi placa ambele variante! Glumesc!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...