Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Doamnele Dancila de la Videle si Olguta de la Craiova , domnii Teodorovici, Radulescu, Iordache, Badalau, Stefanescu...de pe la casele lor. Asa sa-i ajute Dumnezeu!
 3. Da, am mai spalat ceva-ceva din rusine. O sa dau un acatist pentru turul al 2-lea, doar-doar o mai imprastia bunul Dumnezeu niscaiva minte si pe la sate, pe la comune... In alta ordine, in declaratia ta de avere , Sami, nu apare una bucata masina noua. Asteptam confirmari si detalii.
 4. Da, in JImbolia Va salut, eu am o perioada aglomerata la munca, e pe baza de Black Friday. Uf. Din nou!
 5. La Craiova a castigat Iohannis, ai vazut?
 6. Doamna Dancila ,aveti dreptate , poporul isi doreste o dezbatere televizata intre dv. si presedintele Iohannis. De preferat intr-o limba de circulatie internationala. Preferati germana sau engleza? Daca , in mod absolut neintentionat, se va ajunge la vreun aspect legat de cunostinte din domeniul geografiei sau istoriei , speram ca veti face fata si nu va veti simti ofensata considerand asta un afront la statutul domniei voastre de femeie.
 7. Salutare! Pe unde e casa, samsara? În partea aia spre Jimbolia? Sau am reținut greșit?
 8. Ziua buna, Narcisa. Nu am vandut-o inca, nu o vrea nimeni. Poate e mai bine. Vedem ce mai aduce timpul. Ma visez des acolo, aerisesc, ii visez pe bunici, diverse... Interesant e ca mereu ma visez unde am copilarit, la Brasov ma visez rar.
 9. Eu am fost pe la 10 dimineața. Am votat și plecat.
 10. Oltenii tot la coada trag. Nu mai zic la a cui coada, sa nu se interpreteze. Pe-aici s-a votat cam asa: o jumatate cu Dancila, un sfert cu Iohannis, un sfert cu ceilalti candidati. Halal sa ne fie, numai la pensii si salarii ne e gandul, la inflatie nu se uita nimeni...! KyKy, nici tu nu ai prea multe motive de lauda, tinerii nu s-au grabit sa voteze, asta e rau. Trebuie sa va grabiti spre urne pana mai aveti ceva de salvat.
 11. Neața Am fost plecat weekendul ăsta, am votat pe liste suplimentare, dimineața, cu pensionarii Sunt parțial dezamăgit de rezultate, dar se putea și mai rău.
 12. Earlier
 13. Acum îmi merg și mie. Atunci îmi apăreau pătrățele albe.
 14. eee, da, nici eu nu am stiut ca mai merg si emoticoanele vechi...
 15. Sefule, pai, daca nu-s implementate , de unde sterpelira fetele astea , Sami si Corina, un zambet si-o floare, ca doar sunt la vedere cele doua emoticoane! Ieri parca erau niste caricaturi pe-aici, cat se poate de abstracte, ce-i drept, dar asa cum erau , imi faceam treaba cu ele pana una-alta, acum nici pe-alea nu le mai vad... Ahaaaa, am descoperit o tarla cu cateva mii de emoji, cica, dar or fi neterminati ca seamana cu ce foloseam eu pe vremuri cu elevii la dezvoltarea vorbirii sau la matematica. Adica " alegeti doar desenele care reprezinta fructe" sau "numarati cate animale sunt pe aceasta plansa, cate fiinte, cate lucruri"...genul asta de zapaceala. Stai, Kyky, ca ma prinsei, emoticoanele noastre sunt situate la subsol, in adancuri infundate, pasa-mi-te, iau acum unu si dau fuga cu el la Sami. Iubita mamii, ce mai faci? Ai vandut casa ramasa de la bunici? Mi-au dat lacrimile cand am vazut cat esti de ravasita pentru asta, asa se trec si se petrec toate, Sami, doua am vandut si eu, de doua ori mi s-a frant inima, e greu de tot, e traumatizanrt, "pe-aici alergam desculta, aici jucam sotron cu copiii din vecini, aici cocea mama painea, aici era corlata cu strachini si ulcele de lut, aici era patutul pe care sta bunica si torcea, aici razboiul de tesut..." Semne dragi, pasii celor trecuti dincolo. Peste amintiri nu poti trece, nu le poti sterge, chiar daca, prin insasi frumusetea lor, aduc multa durere. Acea casa, acea curte vor trai cat vei trai si tu, mereu te vei intoarce acolo cu gandul , le vei visa mereu si mereu vei resimti acut despartirea de ele. Eu nu am mai revenit in satul meu dupa vanzare, a mai trecut pe-acolo Corina, si ea a copilarit acolo o scurta perioada, suficient cat s-o marcheze si pe ea vanzarea, eu nu am mai avut forta psihica s-o fac, am vrut sa pastrez sub pleoape macar imaginile pe care atata amar de timp nu mi le-a putut sterge. Asa cum au fost, intacte. Astea nu erau , nu sunt de vanzare. Astea sunt ale noastre, Sami. Doar ale noastre, pe-astea nimeni nu ni le poate lua.
 16. Nu prea cred că sunt implementate
 17. Navigai cu GPS. Nu gasesc emoticoanele , gasii niste fitoase in limba engleza, dar eu mi-s patriot adevarat, nu cunosc limba lorzilor.
 18. Nu ma descurc mai deloc pe aici, asa ca daca fac gafe degeaba o sa ma certati ca tot atat o sa castigati. Sunt in stadiul de incercare-eroare- corectare. Acum sunt la primele doua etape. Voi le-ati zapacit, ca de-abia le invatasem si eu pe-alea vechi.
 19. Va salut si eu in miez de toamna
 20. Se upgrada si probabil erau probleme. Noroc ca s-au terminat. N-a fost prea simplu, au facut cateva upgrade succesiv, deoarece era mult in urma versiunea noastra. Din cate vad nu mai avem mesajele personale vechi.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...