Jump to content
Vesperala Forum

vesperala

*vesperala*
 • Content Count

  37,256
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vesperala

 1. Sami, sarbatoritii nu ii gasesc... Cum zicea RoAp, lipsesc multe lucruri cu care eram obisnuiti; nu pot sa spun ca e schimbare in bine, dar versiunea veche devenise de nefolosit.
 2. No, asa linioara de unire ai gasit, ca rad de cinci minute. Cred ca daca te duci in coltul dreapta si schimbi limba tastaturii, pe urma merg si tastele conform cu ce scrie pe ele. Daca bagi in bara mocilla, pui mouseul pe icoana ei din bara si iti arata cateva ferestruici mici. Faci click pe cea care iti trebuie. In rest, asteapta sa ajung pe acasa sa le cautam impreuna, ca fandositul meu are altfel tastele decat al tau si nu mi le mai amintesc... Incerc sa-mi amintesc de ce esti cumintel, sa te fi pus pe tusa si am uitat? Chiar ma intrebam pe unde umbla RoAp...
 3. A fugit, a fugit gripa. Sper sa nu vina alta, anul trecut am avut de trei ori. Si am vazut ca au declarat epidemie... Niciodata nu am vazut atatia bucuresteni cu masca, eu cred ca de la virusul chinezilor ni se trage. Weekend fain, sa ninga doar la tine
 4. Pe aici a nins mult ieri, parea ziua in camera desi era inca noapte. Stralucea zapada de la felinare. Dar se topeste, nu are putere sa stea mai mult de cateva zile, desi a fost pana la genunchi. ps. e clar, ma faci sa ies la cumparaturi, vreau si eu lamaie pentru ceai.
 5. Pe la mine a trecut gripa. Pe la voi a fost mai bine? Mi-am innoit si laptopul. Un Lenovo Legion fandosit. Nu are unitate optica, asa ca o sa citesc cdurile tot pe unul cu windovs 7, na.
 6. La mulţi ani sărbătoriţilor! Mithras, la mulţi ani!
 7. Zic sa va spun la multi ani mai intai aici, ca facuram 12 ani pe vesperala.com! SI apoi, sa aveti un 2020 bun si intelept! Acum, ca abia am izbutit sa revin in Bucuresti, dau fuga la Narcisa! Ce, credeti ca stiu sa cer piftie in limbi straine? As!
 8. Am venit sa va spun ca peste doua zile vesperala.com implineste 12 ani. Chiar nu stiu cum au trecut asa de repede. Tot atunci plec la Salonic pentru cateva zile. Anul trecut ningea cu fulgi de-o palma, albise barba unui amic preot de parea coborat din icoane. Anul acesta colind trei tari si nu vad fulg...
 9. Testez puţin dacă merg treburile mai bine cu butoanele astea noi! Seara buna!
 10. La Craiova a castigat Iohannis, ai vazut?
 11. eee, da, nici eu nu am stiut ca mai merg si emoticoanele vechi...
 12. Se upgrada si probabil erau probleme. Noroc ca s-au terminat. N-a fost prea simplu, au facut cateva upgrade succesiv, deoarece era mult in urma versiunea noastra. Din cate vad nu mai avem mesajele personale vechi.
 13. e frumos. Contopeste? Am rezolvat si avem si licenta. RoAp, dau o apa plata cu lamaie.
 14. cred ca o sa mai umblu prin panoul de admin cand am timp, banuiesc ca asa e setat.
 15. ni s-au schimbat emoticoanele imi trebuie alti 10 ani sa ma obisnuiesc dar e un pas in fata, e mai bine
 16. Merge oare ceva acum? Cu diacritice? îăâ?
 17. weekendul urmator ajung Am impresia ca e suparata pe RoAp de nu a mai aparut, dar nu stiu sigur, nu mi-a spus S-a intors Mithras de la bai si acum incepe treaba cu dulceturile si vremea vinului...
 18. Mithras nu se ocupa de nimic. Are zacusca Narcisei pe cap, si pe urma fuge la bai. Roap, ai de facut un upgrade, te lauzi de trei luni ca se face.
×
×
 • Create New...