Jump to content
Vesperala Forum

Narcisa

EveningStar
 • Posts

  24,922
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Narcisa

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

53,014 profile views

Narcisa's Achievements

B[e] Star

B[e] Star (7/7)

0

Reputation

 1. RoAp, cumintelule, cum sa te ignor eu tocmai pe tine, si sa vreau n-as putea sa fac asta! Dar nu prea mai am multe de spus, batranii nu devin mai intelepti , cum se spune adesea, ci doar mai prudenti. Nu-ti duc grija, stiu ca te descurci, ca ai resurse financiare si esti suficient de motivat si de determinat in ceea ce faci. Cu agricultura n-ai cum sa dai gres, mai ales in vremurile astea. Ai grija de fata. Aveti grija de copiii vostri, ca multe si felurite capcane vor avea de ocolit!
 2. Deci, Chinesi Schnitte, Oana! Fain! Arta , dar nu ma bag, e greu si nu-i de nasul meu. Inapoi la clatite si gogosi.
 3. Cântec- Ileana Mălăncioiu Lumea e tot mai tristă și mai grăbită, pâinea e tot mai scurtă si mai turtită, fără ca nimeni s-o vadă poezia a coborât în stradă. Se uită-n toate părțile deodată orice drum tot acolo duce, timpul melancoliei a trecut, ea încotro s-o apuce? Poezia a coborât în stradă, poezia șade încă o dată pe baricade, dar lumea e grăbită, dar strada e pustie dar cine să mai citească acum poezie?
 4. Ziua buna, dragii mei! Primavara, au inceput muncile agricole, curatenia de primavara, timpul parca zboara, de-abia incepe ziua ca se si termina.
 5. „De când te-ai dus, m-a năpădit pustiul… N-aş fi crezut atâta gol să fie! E vană orişice filozofie Când zorile şi-au stins trandafiriul. Mi-ai fost unicul gând şi avuţie… De când mi te-a înfăşurat sicriul Zadarnic mai încerc să fac pe viul, Mi-e mult mai greu pământul decât ţie! Ne-a despărţit ursita nemiloasă… A fulgerat spăimântătoarea coasă Tăindu-ne-mpletitele destine Şi lacrimilor ne-a secat şuvoiul! Eu sunt în lumea celor vii strigoiul Iar cel adevărat sunt lângă tine.” Victor Eftimiu
 6. Sami, mononucleoza se intalneste in special la copiii mici , mai rar la adolescenti. La adulti , si mai rar. O primavara frumoasa si pentru tine, si pentru toti care ti-s dragi!
 7. Bine zici, o sa las drobul de sare la locul lui. Contez pe resursa militara, daca spui ca exista, cea civila nu-mi inspira prea multa incredere. Fii atent la regimul alimentar recomandat. Si mai faceti niste analize pentru a va asigura ca e totul in regula.
 8. Da , KyKy. Cat adevar in cugetarea lui N.Iorga : În viață pierdem ani, iar de la moarte cerșim o clipă!
 9. Bine ca ma linistisi , acum nu mai cred ca are careva vreun gand rau cu noi pana nu i-oi vedea aparand in pragul usii!
 10. RoAp, e bine ca doarme, asta pune organismul intr-un relativ repaus si-l ajuta sa lupte cu boala. Antibioticele nu-si au locul aici, e vorba despre virus nu despre bacterii. Boala e foarte contagioasa, din cauza asta nu te lasa sa intri in salon, asa ca ia-ti masuri si tu, tine aproape niscaiva dezinfectante si aplica-le in special la intrarea si iesirea in si din spital. Asigura-te ca in camera ei de acasa e totul curat si dezinfectat. Nu te pierde cu firea, ai rabdare, stiu ca e greu sa fii parinte si sa-ti vezi copilul suferind , dar lucrurile vor evolua spre bine, ai sa vezi. Daca vei aplica intocmai ce-ti spune medicul , boala va trece fara sechele. Sanatate!
 11. RoAp, este in regula ? A trecut necazul? Sami, nu ma mai gandesc la nicio zapada, sa ninga si sa troieneasca cat o vrea , acum peste noi a venit cutremurul si chestia cu zapada mi se pare un fleac, necazul mai mare il acopera intotdeauna pe cel mai mic.
 12. Nici gand sa fie altfel, Sami! Oi fi scris eu ceva gresit pe-acolo. Incepem si noi, oltenii, a ne misca. Deocamdata , pe verticala 5,2. Trecem dintr-o spaima intr-alta.
 13. Iar incepe Roap cu cimiliturile lui si eu iar imi bat capul cu ele! Auzi la el, Le el sau el la! Daca vreunul dintre voi are vreo idee legat de subiect , astept un telefon care sa ma lumineze.
×
×
 • Create New...