Jump to content
Vesperala Forum

Regulament Moderating Team


Echipa de moderatori a forumului nostru este formată din moderatori, supermoderatori şi administratori.

 

:grin: nu mă puneţi la socoteală, am deja prea multe butoane ca să îmi fac regulament. :secret:

 

 

1. Moderatorii pe arii şi SuperModeratorii sunt rugaţi să evite editarea postărilor. Se preferă ştergerea sau setarea postărilor ca invizibile. E doar pentru a avea acoperire când userii greşesc.

 

2. Dacă moderatorii unei arii nu cad de acord asupra unei probleme sunt rugaţi să apeleze la un membru al grupurilor SuperModerator, Administrator.

 

3. Dacă SuperModeratorii nu cad de acord asupra unei chestiuni sunt rugaţi să apeleze la un administrator.

 

3. Dacă administratorii au o chestiune asupra căreia au nevoie de arbitru, noroc că există vesperala.

 

4. Moderatorii sunt rugaţi să nu modereze postările colegilor cu care moderează aria (recomand şi să evite moderarea postărilor celor ce moderează alte arii), ale supermoderatorilor sau administratorilor. În cazul în care apar probleme discuţiile se vor purta aici: http://www.vesperala.com/forums/index.php?showforum=65

 

5. Supermoderatorii sunt rugaţi să nu modereze postările administratorilor şi ale colegilor supermoderatori. În cazul în care apar probleme, discuţiile se vor purta aici: http://www.vesperala.com/forums/index.php?showforum=66

 

6. Administratorii sunt rugaţi să nu modereze postările colegilor administratori. În cazul în care apar probleme, discuţiile se vor purta aici:

http://www.vesperala.com/forums/index.php?showforum=90

 

7. Excepţie la punctele 4, 5, 6 pot fi postările prin care li se comunică direct ceva referitor la activitatea de moderare. Acestea pot fi şterse după ce se ia la cunoştinţă. Amintitele postări nu se consideră offtopic.

 

Întrucât nu pot prevede chiar toate problemele ce pot apărea, este posibil ca prezentul regulament să sufere modificări. Vă rog să îl recitiţi din când în când. Scopul lui este să evite conflictele în cadrul echipei de moderare sau să ofere o modalitate de soluţionare a lor.

 

 

:hatoff: vesperala.

×
×
  • Create New...