Narcisa Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 amadino , dragul meu tovaras de suferinta, am o veste ...proaspata, comoara aia promisa drept premiu nu poate fi prea mare ,nuuuu! Amicul care ne-a invrajbit pe noi amandoi e sarac lipit ,nici vreun sponsor n-a gasit,nici la loterie n-a castigat,sta cu caciula in mana la intersectia Iancului cu Pantelimon,doar-doar o strange vreun creitar ,sa-si onoreze promisiunea . Si e asa ger pe aici,copile ,sloi de piatra se face...Acum,eu stiu ca si-ar merita cu prisosinta soarta...dar totusi ,e prietenul nostru si ne cearta cei din conducere ...daca ies cu puii lipsa la inventar. Ce spui ,il iertam pe pacatos? Quote
amadino Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 nu cred ca e asa sarac ca doar are Sony LCD de 32 de inch :P ala este peste 100 de mil asa era cand am plecat aici sunt ieftine este de 42 de inch la 900 $ :P Quote
Narcisa Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Avea,dar nu mai are,nu a platit intretinerea si chiria si i le-au confiscat, acum sta in strada intr-un cort . Mai are decat Sony LCD ,doarme pe el. Quote
amadino Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Â eh el zicea ca a lucrat la intel deci are bani daca stii ce-i aia intel Quote
puiu.t Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 bune Alx sa fi fericit! aici cu noi Quote
vesperala Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Zua bună la lume ! ziua bună, micule lup...:P Quote
Guest aiptek Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 de unde esti alex? Ai luat viteza mai copchile? Quote
amadino Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ai luat viteza mai copchile? adica? Quote
BigDefender Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Zua bună la lume ! Te-am urat dincolo la Felicitari, pentru venirea ta pe acest Forum! Quote
Narcisa Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Felicitari,puiu! La multi ani ,Roxana,numai soare sa ai in viata! Quote
Guest aiptek Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Buna dimineata lumeeeeeeeeeeeeeee Quote
puiu.t Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 o dimineata vesela si voua! dar ce zic eu, o dimineata, nu...toata ziua! bucurati-va din plin...si ascultati-ma Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 neaţa... şi distracţie maximă, puiu. Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Un salut cald tuturor celor prezenti si celor care vor veni :xup Quote
BigDefender Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Un salut cald tuturor celor prezenti si celor care vor veni :xup Si noi ne cunoastem din alta parte( dar nu spun de unde ca sa nu o supar pe Vesperala)! Si aici esti binevenit intre prieteni! Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 şi uite aşa, ce baubau frumos aveţi.. mă alint, nu mă luaţi în seamă... Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 azi e miercuri? sâmbătă... ce faci , te dădeam dispărut... Quote
puiu.t Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 hai la bairam cu nicu paleru - muzica pentru pustoaice.... zi asa....iuuuu, iuuuuu Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 si eu ascult radio cu huidu si gainusa :D si radio 21 cand si cand :D Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 amadino boy, ia zi vista cum iti mai merge Quote
Recommended Posts