amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 ia inca cateva rad de ma sparg funny water Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 amadino, stiam ca poti dar nu vrei tu sa-ti dai silinta :P Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 inca nu sunteti pe jos? ia si asta funny vid compilation Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 amadino, stiam ca poti dar nu vrei tu sa-ti dai silinta :P mai rămâne să îl convingem să scrie la linkuri ce sunt ca să nu umblu mereu pe urma lui.. să vezi ce o să ţipe că i-am umblat la semnătură mai bine plec de pe aici. noapte înstelată dragilor. Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 nu vo fost de ajuns? ia luati si asta p.s. nu ar strica un scutec langa tine :D funny animal clips! Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 amadino, dă edit şi pune-le, nu mai face 30 de postări consecutive cu câte un link! aş înţelege dacă ar fi trecut timpul şi nu puteai edita. poate aşa înveţi şi cum se pune un link cu nume pe el... apropo, chiar crezi că noi nu putem găsi linkuri vesele plecând de la unul pus de tine? că doar se văd şi celelalte alături... Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 eh eu le-am pus ca ma sparg de ras voi faceti ce vreti :P si nu tat sari atat cu gura pe mine nu eu sunt de vina ca sunt o gramade de videouri funny Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 poate încerci şi tu să înveţi să le postezi... pentru forum ar fi un mare câştig... Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 gata m-ai suparat nu mai postez videouri Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 gata m-ai suparat nu mai postez videouri păcat prind bine, dar nu aici , ci pe secţiunea fun... şi puse frumos, cu nume pe ele, ca să ştie omul pe ce face click.. Quote
Orpheus Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Buna dimineata, desi nu prea mai este dimineata Quote
vesperala Posted January 6, 2008 Author Report Posted January 6, 2008 ziua bună, boieri dumneavoastră.. Quote
Orpheus Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Bine ai venit, si eu am pierdut cafeaua de dimineata Quote
vesperala Posted January 6, 2008 Author Report Posted January 6, 2008 Bine ai venit, si eu am pierdut cafeaua de dimineata dar poate fi băută şi mai târziu... parol, are gustul chiar mai bun... Quote
vesperala Posted January 6, 2008 Author Report Posted January 6, 2008 am revenit si eu buna tuturor bun venit .. te văd în formă în ciuda răcelii... mâine la şcoală??? Quote
vesperala Posted January 6, 2008 Author Report Posted January 6, 2008 dar eu? :P ce mai faceţi? Quote
Orpheus Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ne bucuram de ultimile ore ale weekend-ului, de maine ............,uff.......iar la repetitia pentru pensie <_< Quote
puiu.t Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 mi-am sortat ultimele poze... vai! ce bine am iesit....... va zic un secret, imi sta bine in rosu Quote
vesperala Posted January 6, 2008 Author Report Posted January 6, 2008 ne-ai făcut curiosi... :santa: aşa?? Quote
vesperala Posted January 6, 2008 Author Report Posted January 6, 2008 alaturi de un nepot cred că azi ai schimbat calculatoarele ca pe ciorapi, sau ai IP variabil...) 6, a venit Alina... bun revenit , Ally. Quote
Recommended Posts