delia Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Hei, hei! Bun gasit! Ma descurc greu pe forum In fine... bine v-am gasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Nu-mi gasesc nici emoticonul preferat Quote
vesperala Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 bun găsit...sper să te obişnuieşti.... care era emoticonul favorit? dacă spui, îl caut şi ...ţi-l aduc. Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) Hei, hei! Bun gasit! Ma descurc greu pe forum In fine... bine v-am gasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Nu-mi gasesc nici emoticonul preferat Bun venit si din partea mea, nu ezita sa intrebi.......orice :xup Edited January 8, 2008 by Black Hawk Quote
Aida Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Hei, hei! Bun gasit! Ma descurc greu pe forum In fine... bine v-am gasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Nu-mi gasesc nici emoticonul preferat bun venit si din partea mea Quote
puiu.t Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) Hei, hei! Bun gasit! Ma descurc greu pe forum In fine... bine v-am gasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Nu-mi gasesc nici emoticonul preferat tu esti DD? bun ..aterizat pe vesperala tocmai am fost la dintar, si mi-a extras un rest...am o moaca....! Edited January 8, 2008 by puiu.t Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) tu esti DD? bun ..aterizat pe vesperala tocmai am fost la dintar, si mi-a extrac un rest...am o moaca....! Pai restul ala i-ti tinea moaca ? Edited January 8, 2008 by Black Hawk Quote
puiu.t Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 aaaaaaaa, nu moaca mea e oricum...o moaca dar acum e moaca veritabila noroc ca nu ma doare....dar nici confortabil nu-mi este Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) aaaaaaaa, nu moaca mea e oricum...o moaca dar acum e moaca veritabila noroc ca nu ma doare....dar nici confortabil nu-mi este Imi imaginez, serios, am si eu niste actiuni din astea si nu este dragut de loc, treaba urata este ca nu mai creste altul la loc. Ce bine este de rechini si dintii lor rotativi Edited January 8, 2008 by Black Hawk Quote
vesperala Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 bye, boieri ..inalti! pe maine dar ce e cu tine de pleci mereu aşa devreme? noapte bună Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 dar ce e cu tine de pleci mereu aşa devreme? noapte bună S-ar putea sa aiba un servici care-l solicita tare, eu il inteleg ca si la mine de multe ori nu-mi mai ajunge somnul Quote
amadino Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 @ vespe nu m-am suparat aveam teme desi nu prea le fac acu sunt Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 cum nu prea le faci ? Pai te ti de scoala sau nu <_< Quote
puiu.t Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 dar ce e cu tine de pleci mereu aşa devreme? noapte bună ce sa fac? daca am cheia de la intrare si dimineata trebuie sa spal pe jos pana vin clientii uite ca m-am luat cu vorba si BK s-a prezentat la munca ...'neata si zi buna! Quote
Orpheus Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 ce sa fac? daca am cheia de la intrare si dimineata trebuie sa spal pe jos pana vin clientii uite ca m-am luat cu vorba si BK s-a prezentat la munca ...'neata si zi buna! 'neata, puiu draga, sper sa ai o zi calma Quote
puiu.t Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 sase...vine narcis! ascundeti tigarile Quote
Narcisa Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Asa,asa....asta se cheama ,in limbaj juridic denigrarea pesoanei, stirbirea imaginii etc. Nu scapi tu de proces,prea il cauti cu lumanarea. Eu sunt o floare delicata babaul esti tu,ca stai pitit si ataci " cu tandrete si gentilete". Atentie sporita,fetelor! Cat despre tigari...e alegerea fiecaruia cand doreste sa moara. Buna dimineata,va iubesc pe toti! Quote
puiu.t Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 lasa vrajeala, dai din tortul ala o felie si catre mine? vreau proces!, vreau proces!, vreau proces! Quote
rubens Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Care tort, unde tort ????????? Vin si eu . Quote
puiu.t Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 a lu' ionel... nu stie ca mareste doar colesterolul? Quote
Orpheus Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 a lu' ionel... nu stie ca mareste doar colesterolul? Adica nu ingrasa ? Quote
rubens Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 N-are nimic Nea Ioane, minca mata si da-ne si noua, asa impartim si-ale bune (tortu' ) si ale rele ( colesterolul) .Deci daca e tort ... LA MULTI ANI !!!!! Quote
Recommended Posts