amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 eh :D l-am sters ca ma enervat am dat 500 $ pe el :D Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 eh :D l-am sters ca ma enervat am dat 500 $ pe el :D da "dincolo" numa de lauda vorbeai despre el, remember ? Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 mda :D dar m-am plictisit :D ca nu au mers jocurile :D si am procesoru' cam slab trebuie sa-mi iau altul mai bun :P in schimb am rami si placa video bune :P Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Mai amadino cum mi-ai luat-o tu inainte, am vrut sa deschid si eu un topic nou crezand ca nu mai este si cand colo primesc informarea ca este deja. Ma refer la legaturi intre cuvinte ,topic pe care tu l-ai denumit word association eu nebanuind ca este vorba de aceeasi idee <_< Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 nu e vina mea :D eu am copiat cupa ce o scris vespe pe forumul anterior :P Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 si nu mai pune link-ul ala ca n-am avut ce face si m-am uitat, sunt varza si acum de intristare si totodata parca si pe mine incepuse sa ma doara inima Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 care link? din semnatura? stiu e trist si eu am plans la videoul ala :P Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Cu atat mai mult cu cat erau tineri si aveau o viata, zic eu, sportiva, activa Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 da dar din pacate au murit dumnezeu sa-i odihneasca daca vrei mai aduc videouri cu miklos feher am la favorites pe youtube :P Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Nu, chiar mi-a ajuns, stiu ca este adevarat nu film cu actori, si asta ma intristat dar m-a si pus pe ganduri. Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 si asta :P pentru cine vrea mai lung si detaliat il vedeti pe arbitru? si el plange toti plang pana si eu :D si muzica este foarte potrivita Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 amadino...youtubele e plin de înmormântări. să nu exagerăm. nu suntem la cimitir. morţii cu morţii şi viii cu viii. lasă-i să se odihnească în pace. Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 e chat aici povestim ce vrem :P ce nu am voie sa vb despre Miklos Feher? Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) Ba da amadino, insa hai doar sa vorbim, fara filmuletele alea, stiu ca esti demolator, insa ai mila de mine. Edited January 9, 2008 by Black Hawk Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 http://youtube.com/watch?v=JVYCVDQhbUw&feature=related ia o melodie poata va inveseleste pe mine da :D Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) Ei, vezi ca s-a schimbat regimul ?, asa man, fa forumul mai senin Edited January 5, 2008 by Black Hawk Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 sunt o gramada de chestii pe youtube mie imi place la vespe se pare ca nu Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Nu o judeca ca stie mai bine de ce cere asta, sunt lucruri prea triste ca sa le aducem aici si cu filme, capici ? Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 ce sa capici? si nu neaparat triste ca doar nu trebuie sa te uiti la alea triste Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) Pai nu trebuie hombre, dar ca sa sti ca nu trebuie le deschizi si te uiti la ele,abia atunci realizezi Edited January 5, 2008 by Black Hawk Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 ce sa capici? si nu neaparat triste ca doar nu trebuie sa te uiti la alea triste tu de-alea triste pui. de aceea te-am rugat să încetezi. nimeni nu are nevoie de seri triste şi viaţa e prea scurtă să o trăim amintindu-ne doar durerile. Quote
amadino Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 daca aud ca si asta e trist imi dau demisia Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 daca aud ca si asta e trist imi dau demisia ar fi important: 1. să nu te mai tot aud amenintând cu demisii virtuale din funcţii inexistente. 2. să spui unde duc link-urile pe care le pui. Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Pai.........e trist, ca nu stiu sa joace fotbal Quote
vesperala Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 Pai.........e trist, ca nu stiu sa joace fotbal asta da tristeţe... de ar durea prostia.... Quote
Recommended Posts