Orpheus Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Da, si se pare ca se achita de sarcinile postului :xlol: Quote
Orpheus Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 acum am inteles si eu merci In cazul asta toata lumea este fericita Quote
vesperala Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 acum trebuie să recunosc faptul că are şi amadino ajutoare de nădejde pe aici, altminteri reuşita sa ar fi mai puţin sclipitoare.. să le recunoaştem meritele..:P Quote
kg70 Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 In timpul studentiei mele in Cluj am avut un doberman(femela),o chemam Ada;am adus- o si in Grecia dupa ce am terminat facultatea;a murit acum citiva ani si tare mi e dor de ea. Quote
puiu.t Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Si eu , dragile mele , sunt "pierzatoarea" (cum cu atata exactitate m-a caracterizat dulceata de amadino). Fiecare zi trecea in defavoarea mea. Fire milostiva,Vesperala a aruncat prosopul in ring ca sa ma pot ridica sa merg la spital, sa- mi tratez ranile capatate in lupta. Ma consolez si eu cum pot: si marii actori isi pierd din stralucire cand joaca alaturi de copii . bine, bine...maine vei primi si tu un bonus macar pentru vitejia dovedita si tot meriti  pana atunci, eu va urez ....doar stele Quote
vesperala Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 bine, bine...maine vei primi si tu un bonus macar pentru vitejia dovedita si tot meriti  pana atunci, eu va urez ....doar stele somnic pufos, puiu... Quote
Orpheus Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Repede se retrage puiu, imi face pofta de somn si mie Quote
paulvanorton Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 am un somn de 3 persoane. noapte buna! Quote
vesperala Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 am un somn de 3 persoane. noapte buna! noapte înstelată tuturor Quote
puiu.t Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 si....'neata la boieri...vb vesperalei Quote
puiu.t Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 v-as zice ..'neata..dar se facu de 13 asa ca....hai noroc! Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 v-as zice ..'neata..dar se facu de 13 asa ca....hai noroc! Important este ca revenim aici de fiecare data :xup Quote
puiu.t Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 la masa? te-ai spalat pe mainii? sau te parasc lui narcis? Quote
puiu.t Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 sase! cam tarziu , cam tarziu capete sparte nu-s, asa ce preia stafeta Quote
vesperala Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 sase! cam tarziu , cam tarziu capete sparte nu-s, asa ce preia stafeta sunt zile mai lungi şi mai scurte.. a trecut cea foarte lungă...şi cea foarte scurtă...eh, dar cât mai este până la week-end... Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 nu-i sambata azi? Vrei ca in reclama aia ?, cu weekend permanent Quote
Recommended Posts