vesperala Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 noate buna, oameni buni! somnic pufos, rozy... noapte înstelată Quote
lupini Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Acum nu mai am dar în toată perioada copilăriei aveam pisici. Chiar şi din punct de vedere psihologic e indicat pentru un copil să aibă un animăluţ, pentru că aşa îşi dezvoltă sentimentul milei faţă de o fiinţă care suferă. Quote
Guest aiptek Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Bune dimineata lumeeeeee.Amandino unde esti copchile? Te punem absent Quote
Narcisa Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Bune dimineata lumeeeeee.Amandino unde esti copchile? Te punem absent .neata buna,sefu'! Fii atent...am mari sanse sa castig premiul acela atat de ravnit ,prin neprezentarea partii adverse P.S. Ce inima mare si plina de soare...na, asa se nasc marii poeti Oricum,acum ma simt si eu mai in siguranta! Quote
vesperala Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 ) bună dimineaţa boieri... vă văd voioşi... Quote
vesperala Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 cred că euridice are ecou...:P bine aţi revenit... Quote
Euridice Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 cred că euridice are ecou...:P bine aţi revenit... nu am ecou,da' am incurcat borcanele p'aici..de la bach(us) mi se trage Quote
vesperala Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 nu am ecou,da' am incurcat borcanele p'aici..de la bach(us) mi se trage înseamnă că amadino , nefiind ecou, doar îngână... ce mai face amicul Bachus? Quote
puiu.t Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 daca zapada din fata blocului are 25 cm, in cate zile ajunge la etajul XI??? Quote
vesperala Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 păi a trecut deja pe acolo...:P că doar nu a răsărit... Quote
puiu.t Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 azi sunt inzapezit NU primesc vizite la domiciliu Quote
vesperala Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 cât tam tam face un pisoi pentru 25 cm de zăpadă... aaa, ştiu...el e negru şi ea albă... incompatibilitate. Quote
vesperala Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 curând facem scrisul în româna...:P niţică răbdare... e ceva de lucru pe aici... Quote
vesperala Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 buna! ce faceti? <_< înzăpeziţi... tu? Quote
Recommended Posts