puiu.t Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 a nins la tine? cat de mult? cat masoara zapada? aici in Bucuresti nu s-au cernut norii...inca dar e ger si o vreme cainoasa Quote
amadino Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 aici sunt -25 de grade si de nins a nins de revelion :D Quote
amadino Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 da chiar a zis la stiri si dimineata o sa fie -23 sau ceva de genu oricum o sa fie peste -20 deci frig Quote
Narcisa Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 A nins muuult si ninge intr-una...frumos,frumos dar destul de periculos. puiu.t, daca nu-mi dai premiul acela mare, te parasc la comenduire pentru incalcarea grava a regulamentului!!! Cum adica,amice, "Cel mai populat"?!Pai cat de populat sa fi fost, bre? In procente, cam cat, ca am emotii... De trafic intens nu prea am avut parte. Quote
puiu.t Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 A nins muuult si ninge intr-una...frumos,frumos dar destul de periculos. puiu.t, daca nu-mi dai premiul acela mare, te parasc la comenduire pentru incalcarea grava a regulamentului!!! Cum adica,amice, "Cel mai populat"?!Pai cat de populat sa fi fost, bre? In procente, cam cat, ca am emotii... De trafic intens nu prea am avut parte. woooow asa am scris? pacatosu' de mine Quote
puiu.t Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Vesperala, corecteaza-mi te rog, numele topicului cu premii... am zbarcit o litera multumesc Narcis Quote
amadino Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 cel mai populat user al saptamanii :D Quote
Gabi Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 buna dimineaţa şi la mulţi ani tuturor ! să aveţi un an cu multe împliniri Quote
vesperala Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 primeÅŸti mere sau colaci? Quote
vesperala Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 hotărăşte-te... bani sau...bani? Quote
amadino Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 bani ce sa fac cu colacul? ca stiu sa innot :P bani sa fie cat de multi :D Quote
amadino Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 neata copchile, ce faci? bine bre pe aici Quote
Guest aiptek Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 bine bre pe aici nu ti somn bre? Quote
amadino Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 mai Dragos nu ma mai tot copia atat !!!! daca eu am n-am semnatura tu vi si ma copiezi lasa ca te copiez si eu sa vezi ca te superi Quote
Recommended Posts