Jump to content
Vesperala Forum

Ce fel de oameni nu îţi plac "din oficiu"?


vesperala

Recommended Posts

Cei discreti(tip multinationala) sau cei agresivi(tot tip multinationala)?

 

Samiii, hai repede cu raspunsul :clapping: , ca ma perpelesc aici ca puiul pe gratar, intrebarea n-o inteleg , dar raspunsul vreau musai sa-l aflu! :D:

Bata-te norocul, mai RoAp, si fi-ti-ar cimiliturile de ras , amarnic ne-ai mai chinuit cu ele! :confused:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Bărbații care-și pensează sprâncenele . Și nu mă refer la ăia care au sprâncene tip Brejnev .

Închipuiți-vă că în fața voastră trage o mașină cu motor puternic , numere bulgărești , cu o antenă de doi metri pe capotă ( d-aia de stație auto ) , obișnuitul altar de bord ( cruciulițe , mătănii , tot tacâmul ) , geamuri fumurii , eventual un claxon mai zdravăn decât ăla din dotările inițiale ale mașinii ( așa , ca sa audă și fraierii din fața lui când se face semaforul galben ) . Vi se pare familiară imaginea ? Dacă da , atunci cam știți cum arată ăla a cărui față mă enervează pe mine .

Edited by Catalin X
Link to comment
Share on other sites

Femeile care isi penseaza sprancenele.

 

 

Bărba?ii care-?i pensează sprâncenele .

 

:rade:

 

De fapt, pe mine ma enerveaza femeile care isi penseaza sprancenele prea tare, si dupa cativa ani folosesc creioane si alte tertipuri pentru a compensa.

Pentru astea foarte tinere a devenit o dovada de mare stil sa-si penseze sprancenele (toate la fel, extrem de ascutite si de arcuite) si sa si le faca dupa aia cu niste chestii, n-ati sti nici daca as explica.

Barbatii despre care vorbesti au, de obicei, pana in 20 de ani si merg in locuri unde le sunt pensate sfarsind prin a arata ca cele ale unor femei. Sunt genul de persoane de sex masculin care poarta esarfa vara, pentru care Catalina Botezatu este un mare desiger si un stralucit heterosexual (ha! nu ca as avea ceva cu astia care merg pe sens invers, da' asta e prea circ). Se epileaza pe piept si pe picioare vara desi nu sunt fotbalisti . Merg la sala si infuleca suplimente pe baza de proteine. Totusi, nu am vazut din astia care sa aiba mai mult de 20 de ani decat pe la televizor, la emisiuni gen Burlacita.

A, da, si ma enerveaza si persoanele care se uita la Burlacita, X Factor, Vocea Romaniei, Romanii au talent, Dansez pentru tata mare etc.

Edited by Yelle
Link to comment
Share on other sites

Sau... oarecum mai nou, Master Chef. :mellow:

 

Nu imi plac oamenii care se ataseaza prea mult de creaturile oribile numite caini. Apoi se simt oarecum lezati de faptul ca le spun in fata ca urasc cainii si ii urasc si pe ei, pentru ca insista cu intrebari de genul "vai, cum sa nu iti placa cainii? sunt niste fiinte extraordinare" (si alte tampenii de-astea, iar cand incerc sa ii ignor, continua sa vorbeasca, enumerand motivele care ii fac atat de extraordinari). Adica... spun doar adevarul. Ce e asa rau? E cam ca atunci cand contrazici un habotnic si acesta nu face altceva decat sa-ti bage bullshiturile lui pe gat, fara argumente logice.

Link to comment
Share on other sites

La faza cu câinii te înțeleg, deși eu sînt un pic mai nuanțat. Adică nu-mi plac câinii, urăsc câinii vagabonzi, câinii de luptă, în general câinii barbari. Dar câinele meu îmi place :D: Și nu am nimic cu câinii plimbați în lesă, cu botniță dacă e cazul, sau care stau în curți (dar mă refer la curți de oameni, și să nu poată să iasă, nu la așa-zise curți părăsite de foste sau actuale instituții publice sau fabrici, uzine, alte dărâmături). Mai pe scurt, urăsc majoritatea câinilor, dar tolerez câțiva, și anume ăia care nu mă deranjează cu nimic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...