Jump to content
Vesperala Forum

Yelle1

Banned by Moderators
 • Content Count

  1,085
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Yelle1

 • Rank
  SuperStar

Profile Information

 • Location
  capatul lumii
 1. Yelle1

  Vreau

  Stimate domn, haideti sa va explic o chestiune: tactul si intuitia mea pedagogica, in masura in care acestea exista, nu sunt folosite pentru descifrarea comportamentului persoanelor de varsta a treia sau in medii virtuale, daramite in aceste doua conditii simultan... Ele sunt folosite acolo unde este locul ori cazul, si va mai curge multa apa pe apa oricarui fluviu pana cand dumneavoastra veti fi in stare ori in situatia de a emite pareri pertinente despre ele. Acum, legat de folosirea informatiilor personale pentru atacuri marsave, sunteti ferm convins ca dumneavoastra si, mai precis, fami
 2. Yelle1

  Vreau

  Postarea ta, stimat domn Mithras, este de o josnicie si de un prost gust iesit din comun. Faptul ca va folositi de niste informatii personale si de niste presupuneri care sunt, inca o data, de prost gust si josnice, spune multe.
 3. Yelle1

  Vreau

  Eu ma gandeam ca pana si gluma are limite si ca din moment ce tot mimezi zazania si carcoteala, acestea chiar iti plac. Insa ai dreptate, chiar nu-i treaba mea. Eu am o problema cu elanutile justitiare. Imi cer scuze.
 4. Yelle1

  Vreau

  Nu stiu, zau, de ce-ti plac atat de mult carcoteala si zazania, ca doar tu esti fata buna. Daca as fi un user incepator sau nu numai incepator, dar crud in ale postarilor, genul asta de inflorituri si de agitat apa in pahare m-ar indeparta de forum. Dincolo de anumite limite, nu mai este amuzant. Suntem maxim 10 useri si forumul e unul mai mult decat decent, va garantez eu. Hai ca avem loc cu totii, fara din astea! On topic: vreau o bereeeeeeeee!
 5. Yelle1

  Vreau

  De fapt, eu chiar imi doresc sa ma besteliti din cauza topicului meu personal. Poate asa imi dispare cumva elanul asta. Intai mi-am dorit sa-l am, acum chiar mi-as dori sa dispara.
 6. Nici eu nu stiu sigur daca edit-ul este cel vinovat, insa ceva legat de el este. Acum observ ca in cel needitat, literele care in cel editat apar inlocuite de semnul intrebarii, acum apar pur si simplu fara diacritice. Uite dovada: asa arata un post needitat.
 7. Arata de a opta maxim, de ce exagerezi?
 8. Lumea iti zice Barcuta, cand colo tu te-ai facut ditamai barca.
 9. Yelle1

  Vreau

  Chestiunea cea mai șocantă este aceea ca voi continuați să schimbați replici cu RoAp, deci dati semne ca intelegeti ce vrea sa spună. Eu recunosc cinstit ca in 90% din cazuri nu inteleg ce mesaj se ascunde între randurile postarilor lui. Adică stiam de mult ca sunt proastă, dar parca nu chiar atât... Deci vreau sa stiu cât de deștepti sunteți si de ce. Ce a mâncat mama voastră atunci când era însărcinată cu voi. Poate cândva, voi reusi sa compensez cumva genele deficitare.
 10. E?ti foarte genial, mul?umesc! N-am ?tiut eu ce este ăla layout, insă l-am căutat intr-o chestie acolo, la butonul de pornire. Săru'mâna! *** ********* , văd ca asta cu semnul intrebării apare numai daca editez postarea. Inițial nu apărea asa.
 11. Nu suna pompos, suna frumos. Eu speram ca acele litere sa fi aparut din vina forumului, nu din vina mea. Asta chiar suna comestibil. Am windows 7 ultimate, parca. Alt-ul din dreapta este, de fapt, alt gr, care e cam pe la mijloc? Ca alt alt in dreapta parca nu vad. Te rog, nu uita.
 12. Nu inteleg de ce sunt litere care, dupa ce le-am scris cu diacritice, nu mai apar. Atunci cand le-am scris, apareau. Obsev ca asa om, asa promisiune. Buna dimineata. Cine a pus cafeaua-n drum, ala n-a fost om nebun.
×
×
 • Create New...