Jump to content
Vesperala Forum

Catalin X

Stars
 • Content Count

  856
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Catalin X

 1. Heavy metal american , nascut cand prin restul lumii devenea desuet :
 2. Acum o sa ma dau mare si o sa postez cateva piese ale unor trupe romanesti vazute pe viu anul asta . Cele mai multe , culmea , le-am putut vedea chiar la mine in oras , cam la 200 de metri de blocul meu . Si dupa ce ca n-a trebuit sa ma deplasez , am platit si niste bilete obscen de ieftine . Probabil ca vedete pe care le putem auzi non-stop pe radiourile comerciale nici nu s-ar apleca sa ia de jos sume cu care artisti adevarati sunt platiti pentru doua , sau mai multe , ore de cantat live . In sfarsit , asa-i lumea asta ... KEMPES - Suflet amar
 3. Cum n-am mai dat de ceva vreme pe aici , sparg gheata intr-un mediu mai familiar . Incep cu patru dedicatii : Prima , pentru Narcisa . Sa ma ierte pentru toate , inclusiv pentru ca nu-i dedic o populara . InimÄ, nu fi de piatrÄ - Mircea Tiberian, CÄtÄlin Milea & Nadia Trohin A doua , pentru Vesperala : Leonard Cohen ~ Dance Me To The End Of Love A treia , pentru Aprig . Nu stiu daca-i place mancarea chinezeasca , dar poate ii cade mai binr in varianta dementa ( dementiala , pt cunoscatori ) : Si a patra , pentru tot forumul , inclusiv pt pcei trei de m
 4. Credeam că a reușit să învingă boala ... A fost un om blând și bun . Dumnezeu să-l odihnească !
 5. Dacă toate lucrurile din Românica ar fi la nivelul noului val de rock autohton , din ultimii 10 ani - să zicem , am duce-o ca-n rai . Sau , măcar , ca-n Germania .
 6. Se pare ca am încurcat lucrurile pe aici ...
 7. Nu vreau să scriu prea multe cuvinte - aș putea părea patetic . Așa că n-o să fac apel la absolut nimic care să-ți țintească suflețelul , o să fiu rece ca gheață . O sa aduc doar un argument de natură tehnică și egoist , totodată . Trec aproape zilnic pe aici . De cele mai multe ori nu ma loghez pt că nu vreau sa spun nimic , sau nu am nimic de spus , sau aș spune eu ceva nasol , da’ sunt legat strans de catarg … In sfarșit , nelogat fiind n-am acces la butonul "vezi postări noi " .. Inevitabil , profilul pe care-l vizitez să iau pulsul forumului este cel al Narcisei . Este de ajuns să-i
 8. Pe ăștia i-am ascultat tot sâmbătă , inaintea celor de la Pinholes . Fiică-mea e un soi de fană de-a lor, dar pe mine nu m-au dat pe spate . Vorba aia , I'm too old for this shit ! Să nu fiu rău , nu e shit , dar nu m-am dat niciodată în vânt după punk . Oricum , nu e vina lor , e vina mea și a punk-ului .
 9. Miștoacă rau melodia asta ! Ie așa , mai dă paranghelie . Și are și un refren atăt de catchy ... Am zis catchy , nu Kitschy ! A%$^&^%LIN , A^%$LIN , A^%LIN ... Dacă vă întrebați ce e cu semnele alea ciudate dân numele lu' Alin , vă spui imediat . Ele reprezintă decât corespodentele fonetice a lu' trilurile ce iasă dân omușoru' lu' fata aia dân formația aia veche care cântă melodia aia a lor .
 10. Până de curând îi recomandam eu fiică-mii ce să asculte . Acum îmi mai recomandă și ea . Pe oamenii ăștia i-am ascultat , până sâmbătă , doar pe youtube . Mi-au placut mult . Acum , după ce i-am auzit live , îmi plac și mai mult . PS dacă va apucați să ascutați piesa asta , aveți răbdare și ascultați-o până la capăt . Merită .
 11. D-aia e bine să te mai și uiți la clipuri , nu doar să asculți .
 12. Acum vreo câteva ore am văzut că pe AXN este un serial , sau film - nu știu ce e , care se numește Tarzan în centrul Pământului .
 13. Cred că am rezolvat eu treaba asta .
 14. Aș lăsa aproape orice câine de pe planetă să mă lingă pe față . Cu condiția să nu-și fi băgat botul înainte în ceva dubios . Și să nu fie prea fioros ... N-aș lăsa însă niciun om să faca asta . Nici măcar pe cineva foarte apropiat . Ar fi scârbos ... Suntem mai civilizați , noi românii , decât acum 20 de ani ?
 15. Știu și eu un tip Loredan , îl mai știu și pe unul Cameliu . Mai avem aici în Rm . Vâlcea și un senator pe care-l cheamă Dian nu-știu-cum . E foarte probabil să avem și o gagică pe care o cheamă Dragoșa , cine știe ?
 16. Azi am cunoscut un tip pe care-l cheama ... TATIAN . TA-TI-AN !!! N-am prea vorbit mare lucru cu el , deci n-am ajuns sufficient de apropiați să-l pot întreba o chestie care mă roade : există și o surioară mai mică ? Nu de alta , dar bieților părinți poate li s-a îndeplinit dorința arzătoare de a avea o fetiță .
 17. Ei , cum ar putea să deranjeze o ironie de la tine ? Și oricum , zici că n-a fost ironie .
 18. Chiar vor să cucerească respectivele teritorii . Face parte din planul lor pe următorii 5 ani . O să-ți pun un link să te lămurești : http://www.breitbart.com/national-security...spain-to-china/ Plus o hartă tradusă . Zici că musulmanii au fost “ batjocoriti, folositi, neintegrati , lipsiti de cultura, e si asta una dintre cauzele care i-au determinat sa puna mana pe AKM-uri si bombe. “ Mai spuneai și că europenii sunt intoleranți față de musulmani . Fără supărare , mi se pare că glumești . Narcisa , dacă nici în U.E. și S.U.A. nu găsesc musulmanii toleranță , atunci nu o s-o găseas
×
×
 • Create New...