constantin Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Se apropie vacanţa de vară şi sezonul concediilor.Voi ce proiecte aveţi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIVIA BATAIOSU Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 sa ma inchid intr-o pestera....:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 sa ma inchid intr-o pestera.... chiar, ce peşteri interesante aţi văzut? nefiind la fun deschis topicul, e bine să putem să dăm efectiv idei celorlalţi... eu nu sunt sigură că voi pleca de pe aici, cel mult la iarbă verde şi grătar... sau poate văd şi eu Moldova, prea îmi propun de mulţi ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 Eu chiar la pesteri ma gandeam. As vrea sa fac un traseu, dar nu-mi place sa merg de unul singur(o familie). An dupa an am fost la mare aproape intotdeauna pe cont propriu dar parca as schimba ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradise Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 noi o sa mergem la munte...prin apuseni....dar sper sa nu fie niciun impediment de ordin scolar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 La mine e invers. În fiecare an merg la munte. La mare n-am mai fost de vreo 5 ani. Chiar mă gîndeam, poate anul ăsta o să schimb ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 La mine e invers. În fiecare an merg la munte. La mare n-am mai fost de vreo 5 ani. Chiar mă gîndeam, poate anul ăsta o să schimb ceva... Eu merg de obicei in "Eforie sud". E o statiune mai putin aglomerata si prezinta avantajul faptului ca fiind in acelasi timp un orasel, poti sa-ti faci cumparaturile la aceleasi preturi ca acasa. Plaja si apa au fost excelente in ultimii ani. De cazat ma cazez la particulari .Sunt conditii foarte bune si ai multa libertate.Nu mai vorbesc de costuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Mi-am planuit macar o saptamana in Ardeal. Intr-un sat la baza muntelui in judetul Alba. Si sper sa vad si marea macar un weekend. Mi-ar placea sa ajung si in nordul tarii. Nu am fost niciodata. Macar la volan daca nu o sa fie timp de vizitat zona doua trei zile. Concediu placut tuturor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aida Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Am fost in nordul Moldovei si mi-a placut foarte mult.Acum nu as mai putea sta un an fara sa merg la mare.Poate anul acesta o sa invat si eu sa inot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Am fost in nordul Moldovei si mi-a placut foarte mult.Acum nu as mai putea sta un an fara sa merg la mare.Poate anul acesta o sa invat si eu sa inot. Va cred, nu va dati seama cat va cred. Legat de mare. Grija mare cu inotul. In bazin, nu in mare invatati... Luati-va de mana cu Vesperala. . Marea are farmecul ei. Il stim toti. Chiar imi doresc timp sa vad nordul tarii. Tot binele dumneavoastra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bb girl Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 am venit alaltaieri din Benelux si peste o sapt ma duc again prin austria germania si croatia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Mi-am planuit macar o saptamana in Ardeal. Intr-un sat la baza muntelui in judetul Alba Am fost in nordul Moldovei am venit alaltaieri din Benelux si peste o sapt ma duc again prin austria germania si croatia :cry: As fi vrut sa pun numai aceste emoticoane, foarte sugestive...dar ma cearta sefii...asa ca pusei si doua vorbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 :cry: As fi vrut sa pun numai aceste emoticoane, foarte sugestive...dar ma cearta sefii...asa ca pusei si doua vorbe. Pentru cine vrea sa vina in nordul Moldovei cu bani putini sa scrie aici. Planul meu de a merge in cicuit anul asta a cazut. Deci tot la Mare. Si probabil tot Eforie Sud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue eyes Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Pentru cine vrea sa vina in nordul Moldovei cu bani putini sa scrie aici. Planul meu de a merge in cicuit anul asta a cazut. Deci tot la Mare. Si probabil tot Eforie Sud. e frumos la Eforie S. parca-i impartit in doua zona cu faleza..........terase............ distractie....aglomeratie............marea curata zona de jos .......liniste........lac........apa calda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 e frumos la Eforie S. parca-i impartit in doua zona cu faleza..........terase............ distractie....aglomeratie............marea curata zona de jos .......liniste........lac........apa calda Uite pe cineva care stie... Chiar asa e! In fiecare an fac un drum pana la "Cherhana" pe la 13 cand se intorc pescarii din larg. Se poate cumpara peste proaspat si foarte ieftin. Apoi dupa masa un gratar cu specific... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 :cry: As fi vrut sa pun numai aceste emoticoane, foarte sugestive...dar ma cearta sefii...asa ca pusei si doua vorbe. Nu vedem vorbele! Sefi rai, sefi rai! Din postura de Director Economic ce-ar fi sa sariti putin la dumnealor? La dumnealor sefii... In alta ordine. Sintagma "sindicat..." nu e chiar potrivita fonctiei(sic) de DE. Sa nu auda greii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 că şi dacă aud şefii, vă dau concediu la amândoi, că tot e vorba aici despre concedii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (edited) că şi dacă aud şefii, vă dau concediu la amândoi, că tot e vorba aici despre concedii... Tineti-va vorba! Va rogggg.... Tot sunteti in vacanta dumneavoastra. Doua saptamani ce mai conteaza? Asiguram conexiune forte, asiguram pachet alimentar, asiguram tot ceea ce va trece prin cap... Plaja, masaj, rasfat, orice numai trimiteti-ne in concediuuuuu... Tot binele dumneavoastra! LE: Am uitat sa scriu. Trebuie sa ne tineti locul. Amanunt, desigur. Edited July 23, 2008 by RoAp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 la ce concediu mă gândeam eu şi la ce se gândeşte el... şi ce preferinţe de concediu aveţi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 la ce concediu mă gândeam eu şi la ce se gândeşte el... şi ce preferinţe de concediu aveţi? Natura, natura si iarasi natura! Asta eu. DE-ul cred ca e mai pretentios! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 unde plecam in concediu anul asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 pe terasa narcisei, între un pahar cu compot de vişine şi un .pdf cu medii logaritmice relaxare totală Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 In ultimii zece ani, cel mai lung concediu a fost cel de maternitate de vreo 3 luni legate. In rest, mai mult de-o saptamana nu merge lipit. Nu visez decat la pescuit pe saturate. Macar 2-3 zile legate, dar la cata treaba e si la munca si acasa, nu cred ca pup mai mult de-o zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Moldova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Inceput concediu pe perioada nedeterminata. Partea I, la domiciliu. Partea a II-a ... tot la domiciliu. Schimb doar adresa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts