Jump to content
Vesperala Forum

LIVIA BATAIOSU

Stars
 • Content Count

  884
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LIVIA BATAIOSU

 • Rank
  RisingStar
 1. MASTI autor: LIVIA BATAIOSU Cuvinte…rautate, parsivie Ascunsa-n fete blande, masti Ce in mocirla stau, trufie, Se arata sfinti, demoni neciopliti. Imprastie noroi, nestiind ca maine Noroiul se va-ntoarce si va-nghite Demonul ce-n inger se arata Invocand dreptatea…necurata. Masca..albina muncitoare, suflet mare Ce-i de fapt o viespe-nveninata, Invidie, ipocrizie, dulce miere Ce n-a avut-o…albina e furata. Masca…sarut…vaduva neagra, Zambet fals pus de fatada Atragand sarmana prada Nestiind ca plasa pentru ea e nada. Masca…ravna, ascunsa uneltire, Vorbe dulci, falsitate in privire, O masca-i este viata fara viata, Este dar nu este, e doar…o aparenta.
 2. eu am sa inchei discutia aici..se pare ca vorbim amandoi limba romana si o intelegem diferit...succes in continuare...
 3. Nu are nicio legatura cu subiectul discutat de noi......
 4. SCANTEI IN NOAPTE autor: LIVIA BATAIOSU Manunchi de stele, licurici Pe sub luna-mprastiate De luceferi si pitici Ce se bucura in noapte. Se cuprind si se despart Alergandu-se cu norii, Se ascund sub asternut In beteala neagra a serii. Greierii le canta-n struna Pe sub bolta ii aduna, Cucuveaua-i dojeneste Otarata-i c-o orbeste. Fluturi mari cu aripi negre Dau tarcoalle, rotitori, Atrasi de lumina verde A neonului din zari. Tantari grasi cu burta plina Abia pot a bazai, Privesc jocul din lumina Ce-i atrage si pe ei. Licuricii-s cei voiosi,tresalta Stele vii furand lumina Din luceferi si din luna, Ard in noapte pana-n ziua.
 5. DE CE NU-S……. autor: LIVIA BATAIOSU De ce sunt om si nu-s un gand? Sa ma inalt cu stelele zburand. De ce nu-s floare inflorind? Sa incant ochiul lacrimand. De ce nu-s vis tarziu in noapte? Sa ma strecor in mintea celor chinuiti, Sa-i mangai cu ale mele blande soapte, Sa dau speranta ochilor pierduti. De ce sunt om si nu sunt vant? Sa zbor in cele patru zari. Cu trupul nevazut eu sa cuprind, Intreg pamantu-n departari. De ce nu-s zambet sa m-asez Pe toate gurile din univers? Cu fericire as umple triste inimi, Ce-s chinuite de prea multe patimi. De ce sunt om si nu-s un rau? As curge printre muntii cei stancosi. Iar pestii mei flamanzi, alunecosi, Se vor hrani cu tot ce este rau. De ce sunt om si imi doresc, Sa fiu mereu altcineva? Menirea mea o s-o gasesc? Sau cat traiesc voi cauta?
 6. am venit sa mai caut...siiiiii....
 7. am venit sa vad daca ati gasit pe cineva...eu n-am gasit...
 8. Dar exista pentru ca visul este viu. Dincolo de vis nu mai este nimic de construit. si am sa-l pastrez viu ca sa raman vie...ce-mi zici tu de greutati ale vietii...sunt nimicuri care te tin tot mort...probabil vei gandi altfel cand vei avea destula experienta de viata sau poate vei ramane in acelasi stadiu...ar fi pacat sincer sa ramai un suflet pierdut(si n-o zic cu rautate)
 9. ceeeeeeeee avaaaaaaaaataaar areeeeeeeee illuuuuuuuuuuuudeeeeeeerrrrrrr
×
×
 • Create New...