Jump to content
Vesperala Forum

constantin

Membru de onoare
 • Content Count

  1,183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About constantin

 • Rank
  *Membru de Onoare*
 • Birthday 08/04/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  suceava
 • Interests
  pictura,literatura, muzica
 1. Vă multumesc din suflet tuturor! Din păcate ajung foarte rar in fata calculatorului. Am parasit sevaletul (pentru o vreme) in favoarea picturii murale, departe de casa,(acum in Rm.Sarat si Buzău)asa ca nu prea mai am acces la internet.
 2. Sfanta Fecioara cu Pruncul Ulei pe piatra de rau reproducere dupa Tizian
 3. "Umilenia (II) reproduce dupa icoana ruseasca
 4. Multumesc pnv! Am descarcat fisierul si o sa incerc sa instalez din nou camera. Trebuie sa specific faptul ca aceasta camera a foast cumparata de mine si instalata pe acelasi PC cu ceva timp in uram functionand fara probleme. Am deci CD-ul cu drive-rul original dar acum nu mai reusesc sa instalez cu el. PC-ul a fost formatat intre timp asa ca era exclus sa mai ramana vre-o bucatica din drive. Dar acum dupa atatea incercari esuate de instalare e greu de stiut daca nu a mai ramas ceva agatat pe undeva.
 5. Nu am aruncat camera dar renuntasem sa o mai instalez.
 6. Camera nu e noua! asa ca nu am de ce sa o duc inapoi. Dar recomandarea ta e de retinut. Multumesc!
 7. UF! Doar nu crezi ca nu am facut asta! Stiu cum sa instalez doar ca procesul de instalare se blocheaza la final si nu mai apare mesajul care anunta ca instalarea s-a facut cu succes. Daca reincerc sa instalez imi spune ca un alt program de instalare inca lucreaza. Altfel! Daca incerc sa instalez direct de pe CD imi da mesajul de eroare mentionat mai sus. De asta am dedus ca este sticat CD-ul pe care am programul de instalare al camerei. Intrebarea ar fi de unde pot sa descarc acest program!
 8. Kinstone USB PC Camera (Vimicro 301 Neptune) e posibil dar nu stiu bine limba engleza...
 9. Ma chinui sa instalez camera web mai sus pomenita si nu reusesc cu nici un chip. Procesul de instalare de driver se opreste la un moment dat dupa care nu se mai intampla nimic. Banuiesc ca s-a intamplat ceva cu suportul CD si nu am reusit sa descarc de pe NET driver-ul corespunzator. Ma poate ajuta cineva?
 10. Uneori mai nimeresti unde nu trebuie si fara sa vrei...
 11. constantin

  KEFIR

  Am primit "granulele de Kefir" (ciuperca) . Coletul a ajuns cu bine a treia zi dupa ce a fost trimis. Am spalat granulele si le-am pus in lapte proaspat.
 12. O fi asta cafenea? Ca prea-i multa ceata-n ea... Sau e fum? sau...altceva? Parc-as fi in NARGHILEA!
 13. constantin

  KEFIR

  Nu e greu de procurat. Eu primesc de la o fosta colega de forum.Ciuperca se inmulteste repede. Se spune ca in 17 zile se dubleaza. O sa trimit si eu mai departe cui va avea nevoie. Asta cu conditia ca cea pe care trebuie sa o primesc supravetuieste transportului.
 14. constantin

  KEFIR

  Ciuperca e buna pentru a obtine...Kefirul. Iar despre kefir se spune ca: "Ciuperca Kefir -(candida Kefir) „Ciuperca Kefir” e cunoscută ca ciuperca caucaziană sau ca ciuperca tibetană. Ea, mai bine zis acest „(cocoloş) e format-(ă ) din mai multe granule din ciuperci de drojdie şi bacterii de tip Lactobacillus Kefir şi Lactococus Lactis (bacterii cu acizi lactici) şi arată ca o conopidă mică şi are o structură clară. Aceste microrganisme transformă o parte din lactoză (zaharul din lapte) în acid lactic de gust acru.Transformarea lactozei din lapte în acid lactic, e un mare avantaj p
×
×
 • Create New...