pufonel Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Va propun un nou concurs muzical. Se procedeaza asa: se alege un cuvant care trebuie sa se regaseasca in titlul melodiilor, apoi voi imi dati PM-uri in care propuneti melodiile, se face un poll si se voteaza, la fel ca la Fight Music. Castigatorul primeste felicitari, si alege tema pentru concursul urmator. Voi alege eu prima tema si, desigur, avand in vedere forumul pe care ne aflam, in titlurile melodiilor trebuie sa se regaseasca stelele (sub toate formele si in orice limba). Astept PM-urile pana vineri in jurul orei 22. Votarea va fi deschisa pana miercurea viitoare. Mult succes si sper sa ne distram!
pufonel Posted January 5, 2009 Author Report Posted January 5, 2009 (edited) Vad ca va miscati repede Primele melodii instelate sunt: 1. Enya - Paint the Sky with Stars 2. 3. DJ Ötzi& Nick P-Ein Stern 4. Therion - Morning Star Edited January 9, 2009 by pufonel
Rares_CRM Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Imi place refrenul la Taxi - Stelele care cad. Dar, votez Enya!
pufonel Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Cat timp avem la dispozitie sa votam? Pana miercuri seara, ca sa nu ne incurcam cu celalalt concurs.
samsara Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Votat Taxi, superba Enya, dar Taxi imi aduce aminte de o perioada placuta.
pufonel Posted January 13, 2009 Author Report Posted January 13, 2009 Maine pe la ora asta se inchide votarea si vom avea primul castigator!
pufonel Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 (edited) Avem primul castigator... si nu e de mirare ca la tema cu stelute a castigat vesperala ENYA - Paint the sky with Stars Celelalte melodii: 2. piko (Taxi - Stelele care cad) 3. samsara (DJ Ötzi& Nick P-Ein Stern) 4. catalin n (Therion - Morning Star) Felicitari tuturor participantilor si va astept in numar mai mare la concursul urmator! Si o asteptam pe vespe sa aleaga tema urmatoare! Imediat ce se posteaza tema, puteti sa va inscrieti. Edited January 14, 2009 by pufonel
vesperala Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 următoarea temă ar trebui să fie "flori de tei, teiul..." - în versuri sau în titlu... mâine se naşte luceafărul
pufonel Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 (edited) Sa inceapa balul! 1. O-Zone - Dragostea din tei 2. Doina si Ion Aldea Teodorovici - Floare dulce de tei 3.Stela Enache si Florin Bogardo - Dorinta Edited January 15, 2009 by pufonel
Rares_CRM Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 doar o melodie? sau.. deocamdata doar o melodie pana cand se pot trimite PM-urile?
pufonel Posted January 15, 2009 Author Report Posted January 15, 2009 doar o melodie? sau.. deocamdata doar o melodie pana cand se pot trimite PM-urile? Pana maine seara. O sa fac poll-ul cat mai tarziu, eventual in jur de miezul noptii.
pufonel Posted January 16, 2009 Author Report Posted January 16, 2009 Votarea este deschisa! Sa ninga cu flori de tei!
pufonel Posted January 21, 2009 Author Report Posted January 21, 2009 Cam saraca participarea saptamana asta, dar avem un nou castigator, care este... tot vesperala propunerea mea: Doina si Ion Aldea Teodorovici - Floare dulce de tei Celelalte melodii au fost psopuse de Rares_CRM si de subsemnatul. PS Breaking news: vespe m-a rugat pe mine sa aleg urmatoarea tema, asa ca va invit sa postati melodii care sa contina nume de fete (desigur, cu dedicatie speciala pentru toate vesperalele) Din acest moment puteti sa trimiteti PM-uri cu melodii, voi face poll-ul vineri noapte. Bafta!
pufonel Posted January 22, 2009 Author Report Posted January 22, 2009 (edited) Melodiile pentru concurs sunt: 1. Nek - Laura non c'e' 2. 3. Joshua Kadison - Jessie 4. Edited January 23, 2009 by pufonel
pufonel Posted January 23, 2009 Author Report Posted January 23, 2009 si cand se poate vota? Incepand de acum si pana miercuri pe la ora 24 (cu aproximatie). Succes tuturor participantilor si sper sa voteze cat mai multa lume!
Want3D Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Desi concursul a inceput ...m-am gandit sa mai adaug alte cateva posibilitati(nesupuse votului)... : cred ca ar fi mers foarte bine <<< The Turtles - "Eleonore" >>> <<< Scott Walker - "Joanna" >>> Cu dedicatie pentru toate vesperalele.. Ar mai fi fost cateva ...destul de multe chiar... Insa dIntre cele propuse mai sus am ales >> Rolling Stones - "Angie"
Recommended Posts