Jump to content
Vesperala Forum

Mithras

Stars
 • Posts

  3,472
 • Joined

 • Last visited

About Mithras

Recent Profile Visitors

15,027 profile views

Mithras's Achievements

StarGazer

StarGazer (6/7)

0

Reputation

 1. Care sfant mi-o fi indrumat pasii pe aici, macar sa fiu prevenit cat de cat de ce mi se pregateste. draga narcisa , daca din mila lui Dumnezeu si-a oamenilor ma voi trezi cu vreun sac, doi de grau, porumb, ovaz, orzoaica, lucerna , coada soricelului , matasea broastei sau ce ti-o mai fi trecut matale prin cap, sa te strecori repejor pe langa curier si pana la cel mai apropiat adapost sigur nu cumva sa te opresti. cele bune, desigur.
 2. ceva detalii? ca mie nu imi ies deloc chestiile astea. am voie sa hotarasc doar cand pot sa ies de sub pat sau de sub masa, vorba cantecului
 3. as zice sa ne lasati flamanzi, ca de mancat oricum nu ne puteti manca.
 4. considerati-va norocos. despre mine a inteles si mai putin . intr-o perioada de timp incomparabil mai mare.
 5. doamna samsara, pisica dv. n-a stiut de foame , de sete, de frig, de frica. a fost iubita si alintata.si toate astea datorita dv, familiei dv. cate surate de-ale ei au parte de o asa viata? sunt sigur ca ati facut tot ce ati putut ca s-o salvati. ele nu traiesc mult. sau nu traiesc atat cat ne-am dori noi .valabil si pentru caini. spuneti ca pe aci nu sunt pisici ale nimanui, pe aici sunt multe, de ti se rupe inima. traiesc flamande si in ger printre si pe sub masini, printre caini si oameni fara suflet . si se tot inmultesc. cu respect. pentru RoAp cel cuminte, ani multi si luminosi pentru cea mica. la multi ani, sa fie fericita.
 6. fiecare dintre noi suntem toata viata intr-o continua competitie. cu noi insine si cu ceilalti. e timpul. va avea ce invata pe multiple planuri.
 7. Mithras

  Umor negru

  aparatul meu electric de ras l-ai vandut separat? ca nu il vad pe lista.
 8. era greu fara emoticoane. aveam urgenta nevoie de acestaca sa-mi exprim intreaga consideratie fata de narcisa.
 9. fericit ca mi-am regasit palaria. va salut.
 10. observ cu adanca mahnire ca augusta mea persoana nu este inclusa in categoria aia periata. nici macar la coada. desi am si eu fel si fel de calitati. fizice si chimice. nu, chimice nu. le retrag din competitie. va salut! incercai de mai multe ori sa postez, dar fara succes, care sa fie cauza?
 11. sunteti tare! asta trebuie brevetat. prin urmare virusul nu are loc de intrare prin teava infundata. daca se strecoara cate un pic, pic, nici nu se simte.
 12. inteleg eu bine, mi-au ascultat sfintii rugile? a ramas narcisa singura, fara niciun fel de tehnica militara ? nu e nimic, macar e motivata ideologic.
 13. saru-mana , ati vazut cat radicalism in cealalta tabara, li s-o trage de la vaccin? sosesc, gasesc eu cui sa vand portia mea de prajituri, ca sa fac rost de ceva creitari pentru bere.
×
×
 • Create New...