Jump to content
Vesperala Forum

Mithras

Stars
 • Posts

  3,454
 • Joined

 • Last visited

About Mithras

Recent Profile Visitors

14,360 profile views

Mithras's Achievements

StarGazer

StarGazer (6/7)

0

Reputation

 1. frumoase toate Amandele, dar noi ne mandrim cu a noastra.
 2. la multi ani pentru Daciana. narcisa, constat ca in viziunea ta au plecat cei buni si neprihaniti carora noi le-am furat caii si aici am ramas cei cu pete si cu muste pe caciuli. asa sa fie? vorbeste matale doar in nume propriu si nu mai implica pe ceilalti.
 3. sanatate, Paste fericit!
 4. condoleante, greu de dus asa povara. dar poate moartea , asa cum ne spun preotii, este un nou inceput. daca il vei purta in suflet pe tatal tau, pentru tine nu va muri niciodata de tot. nu lasa depresia sa te doboare, te vei insanatosi, ai tineretea aliat.
 5. bravo, domnule barcelona meritati felicitari! as avea o rugaminte daca nu va e cu suparare, cand veti ajunge ziarist cu patalama in regula, s-o angajati si pe narcisa la sectia aia de reclame si publicitate, garantat nu gasiti alta mai buna, de ieri o tine tot intr-o cotcodaceala , ca uite ce, ca uite cum, ca barcelona va fi ziarist, de zici ca sigur toate meritele ale ei sunt. cand am vazut-o atat de radioasa am fost sigur ca a castigat unul din cele 480 de televizoare puse in joc de farmacia catena.
 6. doamna Samsara, tot cu narcisa pe cap, rezist si eu cum pot. momentan lucrez la o icoana, mai trece timpul. apoi e de lucru in gradina, la vie...rutina obisnuita.
 7. ziua buna, va salut si fara palarie, ca nu stiu pe unde se rataci. ce afaceri ati mai facut?
 8. sarbatori fericite, cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!
 9. va rog sa ma scuzati, inseamna ca am interpretat gresit. desi recunosc ca nici postarea mea din care ati citat nu e chiar de pus la icoana. iti iesi usor din fire cand constati ca la o postare atat de inofensiva ca a narcisei , cu un caracter general, care din cate vad nici nu-i era adresata exclusiv acestui individ , acesta raspunde cu o asa expresie golaneasca. aflu acum ca de fapt nu vesperala a editat mojicia ci chiar narcisa, sperand ca nu mai citeste si altcineva . zice ea ca i-a fost rusine, pai ei itrebuia sa-i fie rusine? nu acestui individ care nu stie sa socializeze?
 10. nici aceasta discriminare nu-mi place. de partea cealalta n-a fost niciun of , s-a editat de catre dv si de catre vesperala si atat. daca tot intoarcem obrazul acest domn n-o sa aiba vreo ezitare sa ne palmuiasca in continuare cu si mai mare aplomb. stie ca nu poate fi scos pe tusa si profita. uitati-va in urma cate expresii urate si repetate are. nu cred ca in fata propriului copil vorbeste in acest mod, in fata altora de ce considerati c-o face? nu vorbim aici despre un pustan, vorbim despre un om de 50 de ani care ar trebui sa aiba responsabilitatea faptelor. si implicit a cuvintelor.
 11. domnule, nu-mi place discriminarea asta. adica de ce pe IC o doare in talpa, in calcai, in basca, pe prietenii ei la fel , si doar pe mine in c...? Ori ma treceti pe mine la categoria ei, ori pe ea la categoria mea, alta varianta nu exista , din moment ce ne doare pe amandoi in acelasi loc. "ca un k***, un k*** de intalnire cu un bou... " ca sa nu mai vorbesc despre "f..." in forum. in public adica. miroase urat si nu sta nimeni sa curete dupa dv. iar copiii , adolescentii care pot sa vada asta aici nu au nicio personalitate de top care sa-i consilieze ulterior. in fata fetei dv tot asa va exprimati sau numai celor de aici le dati un astfel de exemplu?
 12. asa va trebuie daca uitati mereu de abilitatile si de competentele narcisei. e antrenata pe spinarea mea si a devenit as in materie. asta de drept, ca de fapt cand pe unii ii doare capul, precis greseste ea cu ceva. din invidie o irita cei cu bani, functii si calitati multiple, i se pare mai tot timpul ca se pun de-a curmezisul in marsul ei triumfal spre locul de veci. nu vrea in ruptul capului sa stie ce-a facut si ce mai are de gand sa faca IC la munte si la mare pas cu pas, minut cu minut. ignorati-o. noi, ceilalti, vrem cat mai multe detalii despre oamenii de top.
 13. la multi ani , stimata doamna!
 14. traiasca natia! sus cu dansa!
×
×
 • Create New...