Mithras Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 (edited) biserica din Batoș, Transilvania, in apropiere de Reghin Edited May 2, 2011 by Mithras Quote
mesmerize Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Bucureşti, Biserica rusǎ/Biserica studenţilor Quote
Mithras Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Manastirea Ghighiu, in apropiere de Ploiesti Quote
Mithras Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Biserica de lemn şi cimitirul din Butoieşti, Mehedinti Quote
Mithras Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Biserica „Sfântul Nicolae“ din Călugărei Quote
pnv Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 biserica din..... am si eu un loc..iarta-ma drace.o manastire care mi-a ramas in inima,bagata rau acolo nu pot sa pun poza ca e doar in ..bagata rau de tot dar acum bat toaca ca sa va spun doar ca imi plac mult pozele pe care le-ati asezat aici e o senzatie ..cam aiurea dar misto de tot,mai rar,si ca sa mai puneti, sa intrati iar... noi nu ne vom schimba niciodata,sa fim mai educati sau culti dar sigur ne vom tine mai tare,vom rabda mai mult si..cu timpul...of. si poate atunci nici dumneavoastra n-o sa va mai fie rusine sa veniti iar aici mai des iar daca nu vom reusi,atunci macar n-o sa mai auziti de noi..dar o sa stiti ca am incercat Quote
Maciu Piciu Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 si l-a Cerbul de Aur poti sa admiri ce ne-au lasat stramosii ... Quote
Mithras Posted August 25, 2011 Report Posted August 25, 2011 ca imi plac mult pozele pe care le-ati asezat aici multumesc! biserica Madona Dudu din Craiova se spune ca in livada care se afla pe vremuri acolo unde este acum biserica Madona Dudu s-a gasit intr-un dud o icoana a Maicii Domnului. icoana a fost luata de acolo si dusa intr-o biserica, insa a disparut din biserica si a fost gasita din nou in acelasi dud. proprietarul locului, un stramos al clucerului Chiriac Gaianu, a hotarât atunci sa ridice pe acel loc o biserica din lemn, drept acoperamânt al acelei icoane. Quote
Mithras Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 clopotniţa Bisericii de Lemn din Ploştina, Motru Quote
BigDefender Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Manastirea Putna: http://www.descopera.net/manastirea_putna.html Quote
Mithras Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 (edited) biserica Hagi Ianusi, Craiova Edited October 31, 2011 by Mithras Quote
Mithras Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 biserica de lemn „Sf.Cuvioasă Paraschiva” - Răduleşti, comuna Dobra, județul Hunedoara Quote
Mithras Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 biserica din Draganesti, Giurgiu Quote
Mithras Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 biserica de lemn „Înălțarea Sfintei Cruci” din Bălcești Quote
poem Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 ... pe aici am fost acum si mai bine de 30 de ani Quote
Recommended Posts