poem Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 sunt 21 de ani de cind am intrat ultima data in acest lacas de cult http://www.bisericamanastur.ro/istoric/ Quote
Yelle1 Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Manastirea Arnota, jud. Valcea. Imaginea este luata de pe internet. sursa Quote
Mithras Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 manastirea Carnu, de pe Valea Buzaului. ctitorita de domnitorul Mircea Ciobanu si de sotia acestuia. Quote
Mithras Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 (edited) Ludestii de Jos Edited April 30, 2012 by Mithras Quote
Mithras Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Craiova, biserica amenajata intr-un garaj Quote
Mithras Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 biserica Farcasu, Farcasele, Olt Quote
Mithras Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 biserica de la Draganescu, pictata de parintele Arsenie Boca Quote
Mithras Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 biserica "Sf. Nicolae", sat Golumbelu, com. Fărcaş, jud. Dolj Quote
Mithras Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 biserica Grecescu din Drobeta Turnu Severin. hramul Sf. loan Botezatorul Quote
Mithras Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena", Iasi Quote
Narcisa Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Ptiu, bata-va norocu' , sa vezi si sa nu crezi, langa biserica lui Mithras cel vesnic treaz, rasari si-o mandra manastire , loc de preaslavire si de pomenire , sa ne minunam si sa ne-nchinam la ele noi, preapacatosii ! Blue cel frumos, cum te-ndurasi matale de-o postare in cosuletul nostru, daca participi si la concursul ala muzical si, mai ales , daca te situezi mai spre coada clasamentului cu punctele alea, ca sa nu fiu eu mereu ultima, te iert definitiv si irevocabil ! Quote
Blue Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 (edited) Multumesc, Narcisa ! O sa mai postez, acum nu am timp sa caut prin laptop.... Edited July 18, 2015 by Blue Quote
Blue Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Ma grabeam la serviciu, papasem un cuvant.... Sa vad dimineata ce poza pun. Quote
Narcisa Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Blue, ce frumooos , nu ma mai satur privind, parca isi deapana povestea aceasta bisericuta! Tinda cu stalpi crapati de vreme, acoperis din sindrila. Sau asa pare. Verdeata, vegetatie spontana, pare parasita, nefunctionala, asa-i? Ai fost tu acolo, cu sotia? Esti de prin partile acelea sau ai fost in vreo excursie? E chiar impresionant, mor si ele ca si oamenii, cu resemnare. Vad ca e proaspat varuita, se incearca o conservare a ei, bun lucru! Quote
Blue Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Ma bucur ca iti place ! Am fost acolo cu sotia,baiatul meu si maica-mea,ea este din partile acelea. Intr-una din poze apar si ei, fara sotie.... Mai postez cateva poze cu o bisericuta din acea zona.Am oprit special pentru a face cateva poze. Quote
Narcisa Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Da, ce seamana intre ele, acelasi stil , acelasi aspect arhaic la amandoua, a doua e mai putin conservata, pare chiar lasata de izbeliste , pacat , sunt o istorie inca in picioare, la vedere . Inainte erau bisericute modeste, acum se ridica ditamai fortarete , mult fast, dar credinta mult mai putina. Quote
Recommended Posts