Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ptiu, bata-va norocu' :bighug: , sa vezi si sa nu crezi, langa biserica lui Mithras cel vesnic treaz, rasari si-o mandra manastire , loc de preaslavire si de pomenire , sa ne minunam si sa ne-nchinam la ele noi, preapacatosii :o: ! Blue cel frumos, cum te-ndurasi matale de-o postare in cosuletul nostru, daca participi si la concursul ala muzical si, mai ales , daca te situezi mai spre coada clasamentului cu punctele alea, ca sa nu fiu eu mereu ultima, te iert definitiv si irevocabil :hands: !

Posted

Blue, ce frumooos :o: , nu ma mai satur privind, parca isi deapana povestea aceasta bisericuta! Tinda cu stalpi crapati de vreme, acoperis din sindrila. Sau asa pare. Verdeata, vegetatie spontana, pare parasita, nefunctionala, asa-i? Ai fost tu acolo, cu sotia? Esti de prin partile acelea sau ai fost in vreo excursie? E chiar impresionant, mor si ele ca si oamenii, cu resemnare. Vad ca e proaspat varuita, se incearca o conservare a ei, bun lucru!

Posted

Ma bucur ca iti place ! Am fost acolo cu sotia,baiatul meu si maica-mea,ea este din partile acelea.

Intr-una din poze apar si ei, fara sotie.... :lol:

Mai postez cateva poze cu o bisericuta din acea zona.Am oprit special pentru a face cateva poze.

post-1766-1437337836_thumb.jpg

post-1766-1437337951_thumb.jpg

post-1766-1437337975_thumb.jpg

post-1766-1437337996_thumb.jpg

post-1766-1437338011_thumb.jpg

post-1766-1437338035_thumb.jpg

post-1766-1437338066_thumb.jpg

post-1766-1437338131_thumb.jpg

Posted

Da, ce seamana intre ele, acelasi stil , acelasi aspect arhaic la amandoua, a doua e mai putin conservata, pare chiar lasata de izbeliste , pacat :resent: , sunt o istorie inca in picioare, la vedere . Inainte erau bisericute modeste, acum se ridica ditamai fortarete , mult fast, dar credinta mult mai putina.