Jump to content
Vesperala Forum

Zodiile


Recommended Posts

Narcisa ne-am ras .. adica ars :lol:

 

Oarecum vocaţia lor de libertini este tunsă bine bine bine aşa că la armată. De aceea leii pot să facă experienţa unei vieţi în care coama lor să fie ajustată, ciuntită sau reconfigurată. Oricum nu mai este vorba de coama aceea splendidă şi s-ar putea să spună, ca uitându-se în oglindă, pâi ăsta nu mai sunt eu pentru că fără coamă nu mai sunt Leu.

 

Da, spune si tu, niciun pic de respect, au mers pana acolo incat ne-au tuns chilug! :o:

Eh, ne sculam noi ceva mai spre toamna, prapad o sa facem. :hercules:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Waaw, cat de adevarat. :lol:

 

12 motive pentru a fi GEAMAN :

1. Esti maret la multiple sarcini.

2. Vorbesti, vorbesti, vorbesti…

3. Iti plac lucrurile noi.

4. Motto-ul tau : Cred orice, atata timp cat iubesc.

5. Nimeni nu te intelege (esti un neinteles) .

6. Nu esti confuz cand vine vorba de dovezi.

7. Faci prietenii solide.

8. Esti cu adevarat amuzant.

9. Niciodata nu furi.

10 . Etalezi o spontanietate care iti amplifica naturaletea.

11. Esti pe aceeasi frecventa cu ritmurile societatii.

12. Open mind : Fantezia nu este decat inceputul.

 

Cu toate ca la 9.. :nea: poate la altii e corect.

 

 

Si asta, clar ca e notabila si de florilegiu. :imao:

 

Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista. Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:

- Ce faci?

Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:

- Nimic.

Celalalt intreaba:

- Si nu te plictisesti?

Pestii vor raspunde:

- Daca nu sunt intrerupt, nu.

 

Adaptata, evident!

 

:flowers:

Edited by laurent-III-rd
Link to comment
Share on other sites

Iata care este diferenta dintre el si ea pentru fiecare zodie in parte.

 

Berbec

Atat barbatii cat si femeile sunt foarte activi si emana multa energie masculina. Aflate intr-o permanenta competitie, ambele sexe au si o tendinta aventuriera foarte puternica. Femeile nu sunt feminine, iar barbatii sunt incapatanati si impunatori.

Taur

- Nativii acestei zodii nu pierd nicio ocazie sa-si arate puterea de a fi stapani. Ambele sexe au o abordare indulgenta in foarte multe situatii dificile cu care se confrunta in viata, dar barbatii sunt dispusi sa lase mai mult de la ei in comparatie cu femeile.

Gemeni

Femeile si barbatii nascuti in zodia Gemeni sunt foarte emotivi, dar si extrem de imprastiati. Reprezentantii sexului tare sunt sociabili si capriciosi, in timp ce doamnele si domnisoarele sunt romantice, dar mai putin cerebrale.

Rac

Cea mai mare diferenta intre nativii de sex opus din intreg zodiacul exista la Raci. Femeile sunt mature in gandire, au un instinct matern foarte bine dezvoltat. La polul opus, barbatii raman niste copii tot restul vietii. Se tin de sortul mamei chiar si cand devin adulti si nu fac eforturi sa evolueze.

Leu

Exista multiple asemanari intre cei nascuti in aceasta zodie. Cu toate acestea, femeile sunt mai darnice si au un comportament mai calm, in timp ce barbatii sunt foarte exigenti.

Fecioara

Ambii au un simt al datoriei foarte dezvoltat. Sunt inteligenti, obsedati de curatenie, isteti si, mai ales, familisti. Barbatii sunt preocupati de starea materiala, dar sunt si foarte critici si cicalitori. Femeile sunt extrem de geloase si posesive.

Balanta

Cantarul defineste echilibrul contrariilor. Domnul Balanta are un trup masculin cu o minte feminina, iar doamna are exact opusul. El tinde sa fie moale si mai dulce, iar ea poate fi simpla si adesea argumentativa.

Scorpion

Nu este niciun secret ca ambele sexe traiesc viata cu intensitate maxima, sunt foarte emotive, dar si incapatanate. Totusi, femeile sunt mai posesive si mult mai geloase, iar barbatii "inteapa" rau atunci cand sunt raniti.

Sagetator

Si reprezentantele sexului frumos, si masculii sunt hiperactivi si putin cam aventurieri. Barbatii sunt insa mai ageri din punct de vedere intelectual, iar femeile sunt mai inclinate spre familie si casa.

Capricorn

Ambele sexe sunt harnice si ambitioase. Domnii sunt totusi mai blanzi si mai iubitori. Pe doamne le preocupa mai mult succesul in cariera si afiseaza un comportament mai rece in societate.

Varsator

Femeile, dar mai mult barbatii tind spre independenta. Ele isi impun intotdeauna punctul de vedere, iar ei sunt inclinati mai mult spre activitati intelectuale. Domnii au o necesitate puternica a libertatii, iar reprezentantele sexului frumos vor statornicie.

Pesti

Atat femeile cat si barbatii sunt visatori, au o sensibilitate emotionala aparte si nu intotdeauna iau decizii definitive. Diferentele dintre ei se rezuma la istetimea si implicarea barbatului pentru a se realiza in viata si timiditatea femeii.

Link to comment
Share on other sites

Iată ce perechi de zodii se bucură de o compatiblitate perfectă în relaţia de cuplu!

 

 

Balanţă şi Berbec

 

 

Berbecul este o fire temperamentală, aşa că îi este greu să găsească armonia într-o relaţie. Balanţă este singura zodie capabilă să îl echilibreze, pentru că are acel tact care merge la inima Berbecului. De ce ar vrea Balanţa să fie implicată într-o astfel de relaţie? Pentru că Berbecul are ceea ce îi lipseşte ei: puterea de decizie. El îi oferă imboldul de care are nevoie pentru a acţiona. De aceea, relaţia dintre un Berbec şi o Balanţă nu va fi niciodată afectată de certuri sau plictiseala.

 

Taur şi Scorpion

 

 

Relaţia dintre un Taur şi un Scorpion este una benefică pentru amândoi. Scorpionul este cel mai suspicios semn zodiacal, care, de cele mai multe ori nu are încredere nici în umbra lui. Taurul câştigă în timp încrederea Scorpionului, nu prin gesturi romantice, caracteristice mai degrabă unui Rac, ci prin firea responsabilă şi gândirea matură, lucruri care atrag respectul Scorpionului. Cel din urmă ştie cum să îl motiveze pe Taur, dar şi cum să îi ofere acea afecţiune profundă de care Taurul are nevoie.

 

Săgetător şi Gemeni

 

 

Săgetătorul şi Gemenii fac echipă bună atât în plan fizic, cât şi mental, provocându-se reciproc. Amândoi au nevoie de provocări pentru a simţi motivaţia de sta alături de cineva. Vestea bună este că ambele zodii sunt capabile să îşi menţină una alteia interesul treaz. În timp ce Săgetătorul este spontan, lucru agasant pentru alte zodii, Gemenii sunt curioşi din fire şi apreciază surprizele venite din partea Săgetătorului. Între cele două zodii distracţia este maximă, iar reproşurile nule.

 

Rac şi Capricorn

 

 

Racul şi Capricornul sunt zodiile care formează cea mai frumoasă căsnicie. Racul este un familist convins, care visează la sufletul pereche cu care să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi. Îl va copleşi pe Capricorn cu afecţiune şi va avea grijă să nu îi lipsească nimic în plan emoţional. Capricornul este o fire rezervată şi are nevoie de un partener devotat, care să îşi manifeste deschis iubirea, pentru a-l încuraja şi pe el să facă la fel. Capricornul este raţional şi practic, aşa că îi asigură Racului siguranţa financiară de care are nevoie. Nu le lipseşte nimic cât timp sunt împreună.

 

Vărsător şi Leu

 

 

Vărsătorul are idei nonconformiste legate de relaţii, iar Leul se simte tentat să intre într-o relaţie inedită, din care simte că are de învăţat. Leul este preocupat de propria persoană, aşa că un partener original precum Vărsătorul îl face să se mândrească cu compania în care este văzut, dar şi să lupte pentru centrul atenţiei, lucru care îl stimulează, pentru că adoră competiţia. Vărsătorul apreciază la Leu curajul de a-şi afişa fără reţineri nevoia de a fi în centrul atenţiei, pentru că detestă oamenii linguşitori care confundă fericirea cu acceptarea din partea celorlalţi.

 

Fecioară şi Peşti

 

 

Peştii şi Fecioara se completează perfect. În timp ce Fecioara are un spirit critic dezvoltat, Peştii sunt deosebit de empatici, aşa că Fecioara rareori va simţi că are motive să critice acest nativ. La rândul ei, Fecioara, maestră a aparenţelor, este capabilă să menţină vie fantezia cu care Peştii trăiesc o relaţie. Fecioara se va apropia cel mai mult de perfecţiune în viziunea Peştilor, care au nevoie de o relaţie de cuplu ca-n poveşti.

 

 

Iată care sunt cele mai incompatibile perechi de zodii în relaţia de cuplu!

 

 

Balanţă şi Fecioară

 

 

Aceste două zodii nu se vor pune niciodată de acord cu privire la perspectivele de viitor ale relaţiei. Fecioara este un semn zodiacal calculat, organizat, mereu cu un plan bine schiţat în cap, aşa că Balanţa nu poate primi de la acest nativ romantismul şi fluturaşii în stomac de care are nevoie.

 

Scorpion şi Berbec

 

 

Scorpionul nu suportă să i se spună ce trebuie să facă, iar Berbecul fix cu asta se ocupă, cu datul de ordine. Ambele semne zodiacale râvnesc după poziţia de şef, aşa că împreună nu este decât o luptă continuă pentru putere. Concluzia? Scorpionul va detesta încăpăţânarea Berbecului, iar Berbecul, orgoliul Scorpionului.

 

Săgetător şi Taur

 

 

Taurul este prin definiţie foarte posesiv, iar Săgetătorul vrea să trăiască într-o libertate deplină, aşa că relaţia este sortită eşecului. Taurul devine repede posesiv şi face scene de gelozie, atunci când Săgetătorul este schimbător şi nu se lasă constrâns. Atitudinea Taurului îl va sufoca şi nu va ştii cum să fugă mai repede.

 

Capricorn şi Gemeni

 

 

Gemenii vor să se joace cu focul şi să complice iţele poveştii pentru a primi stimularea intelectuală de care au nevoie. Capricornul, în schimb, este o fire practică ce preferă mereu drumul cel mai scurt la destinaţie. Aşa că Gemenii văd Capricornul prea încordat, iar Capricornul vede nativul zodiei Gemeni prea imatur.

 

Vărsător şi Rac

 

 

Vărsătorul şi Racul au viziuni opuse asupra vieţii, aşa că ori se ceartă, ori se plictisesc unul în compania celuilalt. Vărsătorul are o viziune nonconformistă asupra relaţiilor în general şi consideră limitată viziunea tradiţională a Racului asupra vieţii de familie. Racul va interpreta rezistenţa Vărsătorului ca pe o dovadă de teribilism.

 

Peşti şi Leu

 

 

Leul este prea preocupat de propria persoană pentru a-i acorda nativului în zodia Peşti consideraţia de care are el nevoie. Peştii visează la o relaţie ca-n poveşti şi se vor simţi neglijaţi în relaţia cu un Leu, care se pune pe sine pe primul plan. Leul va considera sensibilitatea Peştilor o încercare disperată de a atrage atenţia, pe care nu o vor aprecia.

 

Link to comment
Share on other sites

Gemeni

Femeile si barbatii nascuti in zodia Gemeni sunt foarte emotivi, dar si extrem de imprastiati. Reprezentantii sexului tare sunt sociabili si capriciosi, in timp ce doamnele si domnisoarele sunt romantice, dar mai putin cerebrale.

Da, in privinta barbatiilor cam este adevarat, numai ca eu as spune ca sunt "capriciosi si sociabili", sau pretentiosi. Pentru ca doar dupa ce indeplinesti anumite criterii, capeti privilegiul de a fi sociabili cu tine. In rest nu. Poate doar daca e ipocrit, ca aia nu mai tine de zodie.

 

Iar la femei, neee, din ce am intalnit eu sunt mai "serioase" decat barbatii.

 

Iată ce perechi de zodii se bucură de o compatiblitate perfectă în relaţia de cuplu!

 

Săgetător şi Gemeni

 

 

Săgetătorul şi Gemenii fac echipă bună atât în plan fizic, cât şi mental, provocându-se reciproc. Amândoi au nevoie de provocări pentru a simţi motivaţia de sta alături de cineva. Vestea bună este că ambele zodii sunt capabile să îşi menţină una alteia interesul treaz. În timp ce Săgetătorul este spontan, lucru agasant pentru alte zodii, Gemenii sunt curioşi din fire şi apreciază surprizele venite din partea Săgetătorului. Între cele două zodii distracţia este maximă, iar reproşurile nule.

 

Adica ar trebui sa caut un Sagetator acu' ?! :puf: :doh: Pai de un' sa-l iau ?

 

Ca in rest, cred ca n exista zodie ce sa nu considere gemenii, neseriosi, imaturi si ..alte alea .:lol:

 

Sagetator, zici ? :hm: :flowers:

 

Link to comment
Share on other sites

Adica ar trebui sa caut un Sagetator acu' ?! :puf: :doh: Pai de un' sa-l iau ?

 

 

Sagetator, zici ? :hm: :flowers:

 

Gemenii vor mereu duplicat, ca atare nu cauta un Sagetator, ci doi. Simultan sau consecutiv.

Acord derogare in acest caz disperat. : :console:

Ridicat bariera, verde la semafor. Atentie la buzunare, inainte de-a pleca la vanatoare ,cose-le!

 

Link to comment
Share on other sites

Gemenii vor mereu duplicat, ca atare nu cauta un Sagetator, ci doi. Simultan sau consecutiv.

Acord derogare in acest caz disperat. : :console:

Ridicat bariera, verde la semafor. Atentie la buzunare, inainte de-a pleca la vanatoare ,cose-le!

Mda, mare dreptate ai. Asa este!

Culmea este ca dualitatea asta ma urmareste vesnic in orice as face.

Ca e facultate, femei, case sau masini. Niciodata una nu este de ajuns. :imao:

 

Ar fi bine si..vre-o doua vieti..consecutiv. :hm: :yahoo: precum femeile.

 

Link to comment
Share on other sites

Iată ce perechi de zodii se bucură de o compatiblitate perfectă în relaţia de cuplu!

 

 

Balanţă şi Berbec

 

 

Berbecul este o fire temperamentală, aşa că îi este greu să găsească armonia într-o relaţie. Balanţă este singura zodie capabilă să îl echilibreze, pentru că are acel tact care merge la inima Berbecului. De ce ar vrea Balanţa să fie implicată într-o astfel de relaţie? Pentru că Berbecul are ceea ce îi lipseşte ei: puterea de decizie. El îi oferă imboldul de care are nevoie pentru a acţiona. De aceea, relaţia dintre un Berbec şi o Balanţă nu va fi niciodată afectată de certuri sau plictiseala.

Pe unde o umbla ? :crazy:

Link to comment
Share on other sites

Apoi pentru cei tineri sau cei maturi există un anume disconfort cu privire la nevoia, uneori imperioasă, de a se pune pe învăţat. Îi enervează acest lucru fie că e vară, fie că nu au chef să înveţe, fie că nu le-a plăcut niciodată să înveţe, fie că nu le-a plăcut niciodată să fie constrânşi. Ei sunt adepţii unei libertăţi totale interioare şi individuale. Fac ceea ce doresc şi în general fac foarte puţin din ceea ce li se spune, li se induce sau li se ordonă.

 

Daca as spune ca imi place sa invat as minti, dar daca as spune ca nu invat tot as minti.

E adevarat ca-mi place sa fiu libera, dar imi place sa fiu si controlata, imi place cand vad ca cineva incearca sa ma ajute sau sa ma puna la punct si imi spune ce sa fac. Imi place sa imi pierd timpul in pat cu o carte in mana invatand niste termeni. E plictisitor, dar scoala nu-i rea. :confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Principalul defect al fiecărei zodii

 

Berbec: Nerăbdarea. Vrei totul repede sau dintr-o dată şi ratezi astfel lucrurile minunate care au nevoie de timp ca să se dezvolte. Răbdarea este o virtute pe care merită să o cultivi conştient pentru a avea o viaţă mai fericită.

 

 

Taur: Inerţia. Ai o mare putere de muncă şi resurse impresionante, dar de multe ori sunt blocate de o inerţie apăsătoare ce se traduce prin lene, rezistenţă la schimbare sau încăpăţânare. Alege să acţionezi, chiar dacă „tragi de tine” pentru asta!

 

Gemeni: Agitaţia mentală. Mercur te înzestrează cu inteligenţă, dar ea vine la pachet cu nervozitate şi surescitare mentală. Adică a gândi prea mult, a vorbi prea mult şi a scăpa astfel esenţialul care se găseşte dincolo de cuvinte. Caută mai mult tăcerea inefabilă a inimii.

 

Rac: Sensibilitate şi emoţionalitate excesivă. Emoţiile sunt minunate, dar nu şi când ajung să te copleşească, împiedicându-te să realizezi ce ţi-ai propus. Să te „întăreşti” şi să nu te laşi atât de influenţată de exterior este soluţia.

 

Leu: Orgoliul. Indiferent cât de multe şi deosebite sunt înzestrările tale native, să nu le învălui sau să le bazezi pe modestie şi umilinţă este ca şi cum ai monta diamante preţioase într-un metal ordinar.

 

Fecioară: Criticism steril. E adevărat că observi imediat imperfecţiunile. Dar a fi mereu critică şi cârcotaşă este ca şi cum te-ai condamna singură să trăieşti într-o lume lipsită de farmec şi de mistere.

 

Balanţă: Superficialitate şi slăbiciune. Nu te mulţumi doar să fii drăgălaşă şi populară. Sapă mai adânc în tine, până la nivelul unde nu mai ai nevoie de aprecierea sau aprobarea celorlalţi şi nu te mai afectează dezprobarea lor.

 

Scorpion: Impulsivitate şi instinctualitate. E greu, dar nu imposibil să îţi controlezi instinctele de „scorpie” şi să alegi mereu decizia corectă, altruistă şi înţeleaptă. Învaţă să „întorci şi celălalt obraz” decât să acţionezi din instict răspunzând cu rău la rău.

Principalul defect al fiecărei zodii

 

Săgetător: Împrăştiere şi aventurism. Te împăştii în prea multe direcţii şi nu reuşeşti să aprofundezi vreun domeniu sau o relaţie, întocmai ca acela care sapă nenumărate gropi, fără să ajungă la apă la niciuna. Libertatea şi aventura sunt minunante, dar nu cu preţul „călcatului” pe inima altora.

 

Capricorn: Închistarea şi prejudecăţile. Te închizi de bună voie într-o închisoare a lui „trebuie”, „nu e voie” sau „ce-o să zică lumea” care te împiedică să te relaxezi cu adevărat, să trăieşti viaţa din plin sau să te bucuri de plăceri simple.

 

 

Vărsător: Fuga de responsabilitate afectivă. Eşti mai degrabă dispusă să îţi iei angajamente pentru salvarea lumii întregi, dar dai înapoi când trebuie să îţi asumi răspunderea pentru o singură fiinţă sau cei apropiaţi.

 

 

Peşti: Ameţeala şi visarea excesivă. Să te refugiezi într-o lume a iluziilor, departe de duritatea celei adevărate poate fi plăcut, dar te face indisponibilă pentru ceilalţi. Caută să devii persoana pe care cei din jur se pot baza, cu siguranţă.

Link to comment
Share on other sites

Principalul defect al fiecărei zodii

 

 

 

Vărsător: Fuga de responsabilitate afectivă. Eşti mai degrabă dispusă să îţi iei angajamente pentru salvarea lumii întregi, dar dai înapoi când trebuie să îţi asumi răspunderea pentru o singură fiinţă sau cei apropiaţi.

Depinde cine e acea fiinta...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Iată ce perechi de zodii se bucură de o compatiblitate perfectă în relaţia de cuplu!

Rac şi Capricorn

 

Racul şi Capricornul sunt zodiile care formează cea mai frumoasă căsnicie. Racul este un familist convins, care visează la sufletul pereche cu care să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi. Îl va copleşi pe Capricorn cu afecţiune şi va avea grijă să nu îi lipsească nimic în plan emoţional. Capricornul este o fire rezervată şi are nevoie de un partener devotat, care să îşi manifeste deschis iubirea, pentru a-l încuraja şi pe el să facă la fel. Capricornul este raţional şi practic, aşa că îi asigură Racului siguranţa financiară de care are nevoie. Nu le lipseşte nimic cât timp sunt împreună.

 

Iată care sunt cele mai incompatibile perechi de zodii în relaţia de cuplu!

 

Capricorn şi Gemeni

 

Gemenii vor să se joace cu focul şi să complice iţele poveştii pentru a primi stimularea intelectuală de care au nevoie. Capricornul, în schimb, este o fire practică ce preferă mereu drumul cel mai scurt la destinaţie. Aşa că Gemenii văd Capricornul prea încordat, iar Capricornul vede nativul zodiei Gemeni prea imatur.

Sunt capricorn, dar nu prea reusesc sa ma inteleg cu nativii din Rac, sunt prea inchisi, prea tacuti si incapatanati.Ciudati as putea spune.

In schimb, relatia descrisa mai sus intre Capricorn si Gemeni mi se potriveste perfect.

Edited by Lucareli
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Iata principalele greseli karmice, in functie de zodie si de influentele lui Lilith (greseli pe care Kiron incearca sa le corecteze) :

 

Berbec

Nu tine seama de sentimentele celor din jur, se comporta ca si cum numai el ar fi centrul universului.

 

Taur

Incearca mereu sa deposedeze pe altii de orice tip de posesiuni, in favoarea sa.

 

Gemeni

Refuza trecutul si invataturile sale sau cel putin le ignora total, traieste inconjurat adesea de idealuri iluzive. Impulsivitate in actiuni.

 

Rac

Nu reuseste sa simta emotiile celorlalti si ignora , de obicei , tristetea altora, mai ales a celor din propriul camin.

 

Leu

Ii invata pe ceilalti cu forta, este un profesor despot.

 

Fecioara

Mal-praxis repetat sau lipsa de tact pedagogic.

 

Balanta

 

Preda altora lectii pe care nu le stie prea bine, nu le-a experimentat personal si nu le-a integrat in propria structura, in propriul mod de viata.

 

Scorpion

Nu-si recunoaste si nu-si corecteaza greselile proprii, ii lasa pe ceilalti sa indrepte ce-a stricat el.

 

Sagetator

Ii lasa pe ceilalti in ignoranta pentru ca nativul sa aiba superioritate asupra lor.

 

Capricorn

Tinde sa terorizeze, nu foloseste intelepciunea ca sa ii ajute pe cei care il iubeau , lezandu-le astfel sentimentele.

 

Varsator

Stagneaza spiritual in propriile conceptii neactualizate, lipsa de actiune, de dinamism.

 

Pesti

Au tendinta sa confere iluzii oamenilor sinceri . Neptun ii imunizeaza oarecum pe Pesti la lectiile kironiene, dar asta le face si mai mult rau , amana invatarea si timpul le va cere socoteala.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

cum alegem cadourile in functie de zodie:

 

Berbec

Pentru nativii din Berbec, care sunt buni sportivi, nu ştiu ce înseamnă frica şi le place orice activitate fizică, nimic nu este mai potrivit decât nişte schiuri, o bicicletă sau orice alt accesoriu sportiv. Având în vedere că sunt spirite practice, le plac cadourile utile, dar care să nu aibă instrucţiuni de utilizare prea complicate. În cazul în care doriţi să le oferiţi un articol vestimentar, ţineţi seama că roşu este culoarea lor preferată. Mare atenţie. Dacă daţi greş, un nativ din Berbec nu va rata ocazia să vă critice.

 

Taur

Reprezentanţii zodiei Taur au un gust estetic pronunţat şi apreciază lucrurile frumoase. Adoră să fie înconjuraţi de obiecte frumoase, iar dacă le permite contul din bancă, aleg doar ce e mai bun. Aşadar, pentru a nu-i dezamăgi optaţi pentru un obiect pentru casă, dar de calitate. Atât femeile, cât şi bărbaţii din această zodie apreciază mâncărurile alese, aşadar îi puteţi invita într-un restaurant de lux sau le puteţi oferi un produs alimentar de calitate, cum ar fi un vin scump sau brânzeturi franţuzeşti. În cazul în care doriţi să le oferiţi un articol vestimentar, amintiţi-vă că preferă albul şi Taurii sunt persoane practice.

 

Gemeni

Gemenii sunt neliniştiţi şi schimbători, de aceea nu sunt uşor de mulţumit, având în vedere că se răzgândesc foarte uşor. Cea mai bună strategie este să îi surprindeţi cu ceva neobişnuit şi ieşit din comun. De exemplu, adoră să călătorească. Aşadar, dacă doriţi să îi impresionaţi, organizaţi un weekend şi nu dezvăluiţi destinaţia până în ultimul moment. Copii eterni, Gemenii sunt un fel de Peter Pan ai zodiacului şi de aceea apreciază jocurile de societate şi au hobiuri care îi ajută să evadeze din rutină. În ceea ce priveşte vestimentaţia, culoarea lor preferată este verdele.

 

Rac

Sensibili şi emotivi, reprezentanţii acestei zodii sunt guvernaţi de Lună, care le accentuează simţul matern şi feminitatea. Femeile din această zodie par cele mai potrivite pentru a fi casnice, pentru că le place la nebunie să gătească şi să îşi decoreze locuinţa. Dacă doriţi să le oferiţi un obiect de decor pentru locuinţă, ţineţi cont de faptul că nativii din această zodie sunt mai degrabă tradiţionalişti. Pentru că Racii au tendinţa să se agaţe de amintiri şi nu reuşesc să se desprindă de vechii prieteni şi de familie, îi puteţi ajuta să imortalizeze persoanele dragi cu ajutorul unui aparat de fotografiat, a unui album sau a unei rame pentru poze. Atât femeile, cât şi bărbaţii născuţi în această zodie vor accepta cu plăcere un weekend într-o capitală de vis precum Parisul sau Praga.

 

Leu

Leii se aşteaptă să fie observaţi oriunde ar merge. Sunt solari şi au tendinţa să fie exhibiţionişti. Pentru el, dar, mai ales, pentru ea, alegeţi un articol vestimentar care să şocheze şi să atragă atenţia. Reprezentanţii acestei zodii au o slăbiciune pentru lux, bijuterii şi hainele de firmă. În casa sa, Leul acceptă cu generozitate şi apreciază toate obiectele, articolele de mobilier sau accesoriile care se potrivesc unui stil regal. Culoarea sa este portocaliul. Bărbatul Leu poate fi surprins cu o cămaşă de mătase, în timp ce femeia Leu apreciază lenjeria sexy foarte fină sau o bijuterie de bun gust.

 

Fecioară

Persoanele născute în această zodie sunt perfecţioniste, atente şi analiste. Fecioarele sunt cele mai meticuloase reprezentante ale zodiacului şi prin urmare apreciază toate obiectele care le ajută să îşi pună ordine în idei sau în casă, cum ar fi o agendă electronică, un suport de cd-uri sau un raft pentru cărţi. Nativii din această zodie apreciază obiectele de decor şi hainele care nu ies în evidenţă. Culoarea preferată este verde, iar pietrele preţioase favorite sunt smaraldele, jadul şi turmalina verde.

Balanţa

Această zodie este guvernată de Venus şi Balanţele au un simţ estetic şi al armoniei foarte dezvoltate. Regalul ideal pentru o Balanţă nu trebuie să fie neapărat util, însă trebuie să ţină cont de formă şi nu doar de calitate. Pentru domnii din această zodie, este recomandat o piesă de mobilier cu un stil şi design echilibrate, în timp ce doamnele, care în general sunt foarte atente la îngrijirea propriului corp, preferă produsele cosmetice de calitate.

Scorpion

Emotivi şi imprevizibili, reprezentanţii acestei zodii se lasă guvernaţi de propriile dorinţe. Având în vedere că este cea mai pasională dintre zodii, celebră pentru apetitul sexual ieşit din comun, nativii din Scorpion pot fi seduşi cu articole vestimentare din materiale calde şi senzuale precum caşmirul, lenjerie sexy, de preferinţă neagră, romane erotice şi lumânări aromate. Scorpionii adoră obiectele neobişnuite, ironice şi ieşite din comun. Culoarea lor este negru.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt exuberanţi, activi şi generoşi, mereu în căutarea unor noi orizonturi. Cadoul lor ideal este un bilet de avion către o destinaţie nu neapărat îndepărtată şi exotică, ci pur şi simplu una ieşită din canoane. Sociabil şi mereu dispus să lege noi prietenii, Săgetătorul va aprecia toate sistemele care îi asigură o comunicare mai uşoară, indiferent că este vorba de un telefon mobil sau de un calculator portabil. Culoarea acestei zodii este galbenul.

 

Capricorn

Reprezentanţii acestei zodii adoră culorile şi materialele naturale, legate de pământ. De multe ori prea serioşi, au tendinţa să se comporte ca nişte pustnici, dar este totul doar o aparenţă. În realitate, adoră să fie răsfăţaţi şi sunt foarte sensibili. În ceea ce priveşte articolele vestimentare, preferă materialele moi şi comode. Culoarea preferată este violetul.

 

Vărsător

Nativii din această zodie sunt mereu atraşi de nou şi de neobişnuit. Spirite libere, nonconformiste şi care nu pun prea mult preţ pe valorile tradiţionale, pot trece cu uşurinţă de la sacul de dormit la un hotel de lux cu jacuzzi în cameră. Pe ei îi puteţi impresiona cu cele mai ciudate cadouri. Nu dau doi bani pe modă şi mărci, lăsându-se seduşi cu uşurinţă de articolele vestimentare neconvenţionale. Culoarea acestei zodii este albastrul marin. De exemplu, unui domn din această zodie îi puteţi dărui un ceas ciudat sau un roman SF, iar pe o doamnă o puteţi impresiona dăruindu-i diferite accesorii ciudate pentru casă.

 

Peşti

Peştii sunt sensibili şi romantici şi au o slăbiciune pentru lucrurile exotice. Apreciază o cină într-o atmosferă intimă, cu lumină difuză şi muzică romantică în fundal. În cazul în care doriţi să faceţi fericită o nativă a acestei zodii, îi puteţi dărui o rochie a unui designer original sau îi puteţi dărui lumânărele parfumate. Culoarea acestei zodii este albastrul.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

cum alegem cadourile in functie de zodie:

 

 

Peşti

Peştii sunt sensibili şi romantici şi au o slăbiciune pentru lucrurile exotice. Apreciază o cină într-o atmosferă intimă, cu lumină difuză şi muzică romantică în fundal. În cazul în care doriţi să faceţi fericită o nativă a acestei zodii, îi puteţi dărui o rochie a unui designer original sau îi puteţi dărui lumânărele parfumate. Culoarea acestei zodii este albastrul.

ca tot stiu ca-ti place blue :vesperala:

post-1162-1291455872_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...