Jump to content
Vesperala Forum

laurent-III-rd

Stars
 • Content Count

  685
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About laurent-III-rd

 • Rank
  Last Dandy
 • Birthday 06/16/1998
 1. Pictura impresionista. In ce capitala a lumii ai vrea sa traiesti ?
 2. Asta e pentru shopping, sau la piata, sa nu cari sacosele cu legume ?
 3. Lucareli. Imi place ca e severa. Si V, imi lipseste.
 4. Eu cred ca pana la urma, tot pe Base il vei vota. Mai ales ca intre timp te pot declara asta apta medical. Ca unde sunt toti la fel...e si normal.
 5. Cand spui ca, incepem sa nu mai importam, parca ai spune ca a inviat Ceausescu! Si, normalitate ?! In 2000 care(?) - 50, poate ! Eu cred ca traiesti in alta tara, si nu Romania, atunci cand afirmi ca va scadea importul.
 6. Da, pe unele le si traiesc. Ai vrea sa fii vesnic ?
 7. La Multi Ani, si..tot ce iti doresti tu!
 8. Un ceai, paine prajita, unt si miere.
 9. Evident ca este doar o intamplare, eu doar te tachinam. Odata ce socializezi cu persoane ce le placi, inevitabil se naste si dorinta de a le intalni in si real. Asa ca...pe V. Dar si pe Lucareli.
 10. Tan ta naaaa, v-am prins. Fac si eu ca Lucareli...asta e topicul meu, din alta parte . Pe V..
 11. He he, tare asta. Te-as pupa, dar esti baiat. Cautam, instalam. Bun!
 12. Nu exista informatie corecta sau incorecta. Informatia este doar informatie si atat. Filtrul prin care o treci se cheama cunoastere, cultura, sau cum vrei sa ii spui. Cat despre interese, ele sunt cele care fac lumea sa se invarta! Toti avem interese. Problema este lipsa cunoasterii, pentru ca, asta duce la regresul multora si la bunastarea catorva. O alegorie privitoare la trecut si viitor, suna cam asa: Prezentul, este vazut ca un pitic ce sta pe umerii unui urias ce este trecutul. De aceea piticul vede mai departe decat uriasul, adica in viitor. Dar cand piticul, devine indolent si arogant, raportul de forte se schimba si este strivit sub greutatea uriasului. Cam asta se intampla acum.
 13. Care din ei si de unde ? Ca sunt mai multi. Prin Spania, in sec IX, pe la Alhambra.
×
×
 • Create New...