Jump to content
Vesperala Forum

De ce a trecut găina strada?


gabiseN

Recommended Posts

  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posibil, tot timpul trece pe acolo cu Bămvăul lui,

 

 

......... însă asta este altă discuţie, preocuparea ta era de ce a trecut strada, nu cine a omorat-o sau cum :D:

Link to comment
Share on other sites

Am spus pe la început că găina era verde cu dungi roz. Probabil şoferul a confundat-o cu semaforul şi a trecut pe verde.

Dacă soferul era discromatic şi nu a văzut-o? :think: Dar asta tot nu explică de ce a trecut găina strada... :hm:

Link to comment
Share on other sites

De ce a trecut gaina strada....exista o explicatie...si-a cumparat role si pe partea cealalta a strazii era parcul...no,cum altfel sa ajunga...trebuia sa treaca strada :lol: :lol: :lol:

n-are voie în parc cu role, dacă produce accidente...

 

:hm:

Link to comment
Share on other sites

Eu cred ca a facut-o pentru publicitate. Cred ca a fost respinsa de Libertatea pentru postul de "Gaina de la pagina 5". Si stiti tipul asta de gaini. Fac orice pentru a atrage atentia ziarelor de scandal. Parerea mea e ca este vie, dar ceva nu a mers bine si a trebuit sa isi insceneze propria moarte. Acum e deja maritata cu un fotbalist, sau ceva. :lol:

 

Mai am o ipoteza. Cred ca peste drum se vindeau bilete pentru concertul AC/DC si, nerabdatoare si entuziasmata, gaina a trecut fara sa se asigure. Cred ca, oricum, ar fi facut un atac cerebral cand ar fi aflat ca astaptatul eveniment era doar o farsa.

Edited by Stelist_4_3v3r
Link to comment
Share on other sites

... s-a încercat de nenumărate ori şi varianta ca strada să treacă găina şi a fost un eşec total!

...după lungi,costisitoare şi îndelungate experimente...cînd şi-au dat seama că nu se poate efectiv...s-a renunţat şi s-a luat decizia ca găina să fie cea care să treacă strada.

...a fost însă prea târziu pentru că între timp găina era deja pe partea cealaltă...iar întrebarea ''de ce?'' nu-şi mai are rostul!

cum o fi reuşit?

...nimeni nu va şti vreodată!

 

alea...cum că ar fi fost lovită de o maşină,...etc ...sunt legende despre o altă găină!

 

cea adevărată ...zic eu că trăieşte şi acuma! :think:

Link to comment
Share on other sites

Gaina facea parte dintr-o organizatie secreta care avea menirea de a destabiliza lumea si de a crea haos. Probabil a fost doar o momeala, o diversiune. Cine stie ce orori pregatesc sefii organizatiei in timp ce toata lumea e ocupata cu intrebarea justificat obsedanta "de ce a trecut gaina strada"? Este foarte adevarat ca aceasta problema este una importanta, dar trebuie sa fim precauti cu privire la alte pericole.

 

Sunt multe variante. S-ar putea, la fel de bine, ca peste drum sa fi fost un restaurant plin de oameni, aflati acolo pentru a se intalni cu presedintele Basescu. Se stie ca Base, cum este alintat de apropiati si nu numai, este foarte popular printre gaini, in multe din cotetele din Romania putand sa vezi afise electorale ale PD-l si ale presedintelui. Gaina in cauza intentiona sa ceara o audienta la presedinte, pentru ca nu dispune de telefon pentru a se programa direct la biroul sau. Motivele cererii sunt necunoscute, dar surse neoficiale din anturajul gainii spun, sub protectia anonimatului, ca mama acesteia, care este si bolnava, este in inchisoare pentru ca a furat un sac de grau, pentru a-si hrani familia, din ograda unui vecin. Deci se poate spune ca, de acum, celebra gaina a murit pentru un scop nobil.

Edited by Stelist_4_3v3r
Link to comment
Share on other sites

Gaina a fost rapita de extraterestri si teleportata pe partea cealalta a strazii, pentru ca alienii au vrut msa verifice daca transportorul functiona corect. Asta deoarece au ajuns intr-un tinut numit Romania, unde localnicii au reusit sa le teleporteze cardurile de credit spatiale :nono: Temandu-se ca bastinasii au pus mana pe tehnologioa lor de teleportare, alienii au fost nevoiti sa faca imbunatatiri transportorului, iar ca sa il testeze au folosit biata gaina :D:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...