Jump to content
Vesperala Forum

gabiseN

Stars
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gabiseN

 • Rank
  LittleStar
 • Birthday 04/22/1989

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Yahoo
  by.gabisen@yahoo.com
 1. Cred că nu mulţi o ştiu pe Regina Spektor. Nici eu nu o ştiam până de curând. M-ar interesa dacă se poate şi am amabilitatea dumneavoastră genul muzical pe care îl cântă ea şi ce alte formaţii (m-ar interesa mai degrabă solişti, adică care cântă singuri) mai cochetează cu genul ei. Prin genul ei mă refer la ceva soft aşa, cu mesaj, cu pian (mai ales cu pian) şi ceva care să se ducă la suflet aşa. Nuştu cum să mă exprim. Sper că v-aţi prins despre ce e vorba. Aştept reply-uri.
 2. Nu ştiu dacă sunt jucători pe-aici. Am jucat destul de mult pe original şi acum aş vrea să joc pe un server privat dacă ştiţi vreunu. Am înţeles că sunt destul de rare, dar totuşi idei, propuneri, sugestii nu strică.
 3. Mulţumesc vesperala ! M-am cam ruşinat oleacă aşa. Ce beţi ?
 4. Şi după cum spuneam îmi plac blondele cu ochi albaştri. Sunt taaaare drăguţe !
 5. Dacă roap îi bestia atunci cine-i frumoasa?
 6. Sunteţi precum tăuraşul de la avatar să-nţeleg?
 7. Nu înţeleg cu ce v-am deranjat, dragă domnule Roap. Eu îmi păstrez părerea mea, că nu sunteţi Dumnezeu să mi-o schimb pentru dumneavoastră. Numai bine !
 8. Dacă nu te superi : diferenţa între culoarea ochilor dacă te îndrăgosteşti şi mai ce? Lipseşte un termen. LE : Cu ocazia asta mi-am adus aminte şi un banc destul de drăguţ : Care e diferenţa dintre o găina şi ? Răspuns : Găina are picioarele egale mai ales stângul.
 9. Contează ochii şi contează şi prima privire. Eu de obicei nu uit chestiile astea legate de primele aspecte ale vieţii de cuplu (primul sărut când şi unde, prima privire când şi unde, primul "te iubesc" când, unde şi cum). Prefer blondele cu ochii albaştri, deşi majoritatea s-au dat pe piţipongeală. Pentru mine un aspect important la o femeie sunt şi sprâncenele cu forma şi grosimea lor. Prefer sprâncenele subţiri şi scurte. În schimb pot spune dacă unei femei i se potriveşte sau nu aspectul sprâncenelor, într-adevăr şi cu un strop de subiectivitate.
 10. Vin şi eu acum cu nişte idei şi concepte ca un cunoscător. Rocozaur, în caz că te-ai simţit vreodată singurul care are trăiri de-astea gândeşte-te că mai e unu ca tine. Şi ăla sunt eu. Din ce-am citit pe-aici manifest cam aceleaşi simptome şi nici eu nu prea mă simt bine în pielea mea. Dar, ceea ce am învăţat eu odată cu experienţele astea e că dragostea nu e de mine şi să-mi văd de altceva. Ieşi la bere cu băieţii, mai joacă un fotbal, un baschet, mai citeşte o carte (nu sunt ironic), mai găseşteţi alte ocupaţii decât dragostili. Fă-ţi prieteni buni, în care poţi să ai încredere, aşterne-te c
 11. http://www.220.ro/funny/Copil-Destept-Cant...urs/pRkwSodKVD/ Nu ştiu dacă ultimul este chiar un copil-minune, dar e clar cel mai amuzant...mai ales că îl mănâncă şi nasul.
 12. Cel mai fericit este cel care iubeşte să iubească şi iubeşte să trăiască. Trebuie multă iubire ca să poţi să iubeşti cum iubeşte Dumnezeu lumea. Eu nu cred în fericire absolută pentru că aceasta nu poate veni decât de la Dumnezeu. Cred doar în dimineţi şi amiezi însorite şi în seri liniştite.
 13. Am spus pe la început că găina era verde cu dungi roz. Probabil şoferul a confundat-o cu semaforul şi a trecut pe verde.
×
×
 • Create New...