Jump to content
Vesperala Forum

danco

Stars
 • Content Count

  4,327
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by danco

 1. Multumesc. Respectele mele, Vesperala
 2. Placerea este de partea mea.
 3. Fluturi de zapada Se aștern, încet și blând, Pe aripi de gheață, zburând, În liniștea serii, magic plutind, Și-n palmă ușor îi simt...adormind. În nuanțe de alb, în frenetice jocuri, Sclipesc sub stele în pământu’-nghețat, Și râsete vii în fantasmele nopții s-aud șoptite cu glas de copii, Și valuri de fluturi se joacă și mor sub a nopții vise pustii. eternele focuri. Nu îndrăznesc nici să respir, înspăimântat de fericire, să nu-mi scape, Cu ochii muți privesc prin gene, a iernii fericire, Eternă intimitate ce din stele se răsfiră, Pe nevăzute căi , nebănuite
 4. Bine te-am gasit Narcisa si bine v-am gasit pe toti. Incet incet reluam firul
 5. Omagiile mele, doamna Narcisa. Va multumesc pentru gandurile frumoase. Nici eu nu v-am uitat.
 6. Absolut adevărat, Iskander. Nu acel nod în sine e important, ci semnificaţia lui istorică şi psihologică totodată. Toţi războinici, cu ţeluri mari, chiar dacă nu spuneau asta clar, doreau să-i imite istoria. Nu au reuşit pentru un simplu fapt. Ei nu erau un Alexandru Macedon.
 7. "Cu cât ajung să cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult câinii"(A. H)
 8. Istoria Creangă sau Slavici ?
 9. Câteva doar, dar puternice. Ceapa verde sau castravete?
 10. Clar cele '90 - 2000, poate chiar mai vechi Fizica sau chimia?
 11. mă pregătesc să merg la masă
 12. E mult spus pasionat, dar uneori mă mai uit... Lipseşti de acasă mai mult fără să spui ?
 13. Să zicem... 1995-2000 Stan şi Bran vs Chaplin ?
 14. Azi e o zi mai închisă. Parcă stă să plouă, oricum s-a dus frigul de-acum. Distracţie plăcută Sam
 15. Da, mai am, dar azi fac o pauză
 16. E necesar să se cunoască adevărul şi adevărata istorie, chiar dacă e mai tristă şi mai dramatică decât ceea ce am fost învăţaţi până acum. Voi relata un fragment din epopeea armatei române prezente pe frontul din Rusia, în iarna lui 1942.(extras din : Crişan Muşeţeanu, Amintiri din războiul 1941-1944, Bucureşti, 1998, p.61 - 63) "A scrie istorie este tot atât de important ca şi a făuri istoria. Dar dacă cel ce o scrie nu rămâne credincios celor care au făurit-o, atunci adevărul, invariabil, capătă un conţinut care derutează omenirea" (Mustafa Kemal Ataturk) Era a doua zi de Crăciun*.
 17. Scuze Cătălin... Am să dau o explicaţie mai băbească solex-ului, tocmai că acestui tip de accesoriu i se spune diferit prin ţară.. Este un fel uză, poate fi cu guler sau pe gât, nici groasă, nici subţire, fără fermoar sau nasturi, din aceea ce se trage pe cap... cam aşa ceva.
 18. Gioia, Jack Russel-ul prietenului meu, tocmai şi-a mărit familia
 19. Bună dimineaţa, Sam ,Vesp, gbrgeorge Aşa încet, încet mă trezesc ajutat de o cafea.
 20. Nu vreau să cred că isteria aceea reprezintă România. Şi nici faptul că se întâmplă aşa ceva şi în alte ţări, ce se ţin mai civilizate, nu este o scuză pentru România. Mi s-a părut umilitoare întreaga scenă.
×
×
 • Create New...