Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

There was a problem signing into Yahoo!Messenger.

Please try again a little bit later

eu nu pricep eroarea asta.

se dau datele problemei:

2 pcuri

pe unul merge y messul

pe celălalt nu

aceeaşi conexiune, acelaşi modem... :confused:

Posted

Pai, nu te poti loga cu acelasi user name pe 2 pc. incearca cu doua usere si vezi daca merge :)

Posted

să nu uit: aceeeaşi versiune de mess...

Pai, nu te poti loga cu acelasi user name pe 2 pc. incearca cu doua usere si vezi daca merge :)

offfff

nu cu acelaşi nume.

pun un calculator şi merge. îl scot şi îl leg pe celălalt şi nu merge.

:(

am încercat cu n iduri.

şi apropo...poţi să te legi cu acelaşi id..:) îl scoate pe celălalt automat .

apare mesaj: acest nume s-a apelat de pe alt computer.

Posted

Nu esti singura

Am si eu o problema cu yahoo messenger nu pot sa ma conectez cand dau sa ma loghez imi zice There was a problem signing into yahoo Messenger!

Please try again a little bit later de ieri nu imi merge si pe trilian a mers dar pe yahoo numai asta imi zice

please help

Problema e de la ei, nu de la tine :)

Posted

Da, corect ce spui tu . :)

Trebuie sa fie ceva... nu as sti ce daca nu le am in fata. :(

Da netul merge pe celalt pc? :blink:

Posted

dar de ce un pc merge şi altul nu?

Da netul merge pe celalt pc? :blink:

merge

Posted
Ai reinstalat versiunea de mess. Poate este o eroare de instalare sau s-a jucat cineva la setari. :)

abia l-am instalat... nu au fost erori.

şi culmea e că se află pe pc cu windows proaspăt instalat, fără antivirus măcar pe el.

şi în plus motivul reinstalării windowsului a fost chiar faptul că nu mi se conecta messengerul..:focus:

Posted

netul meu e restrictionat prin proxy. prin urmare toate programele trebuiesc setate sa foloseasca proxy asta.

e o indicaţie primită recent...doar că eu nu ştiu ce e un proxy de fapt şi cum se poate seta aşa ceva...

cum se setează messul pentru a merge pe proxy? :huh:

Posted
There was a problem signing into Yahoo!Messenger.

Please try again a little bit later

eu nu pricep eroarea asta.

se dau datele problemei:

2 pcuri

pe unul merge y messul

pe celălalt nu

aceeaşi conexiune, acelaşi modem... :confused:

Incearca:

1) cand intrii in mess sa dai sus la Messenger > Preferences > Connections ( No Proxies )

2) sa instalezi o versiune mai veche de mess ... eu unu nu ma omor dupa versiunea noua si am un prieten care a patit la fel , netu ii mergea, avea ultimul mess si nu se conecta , si i-a instalat taicasu o versiune mai veche si a mers perfect pe urma.

3) sa intrii pe router si sa umblii la firewall , sa dai la ambele IP`uri de retea accese la porturile 1-65535 daca se poate, sau sa deschizi separat portul 5050 care este pentru messaging.

Sper sa mearga una din 3, ca de nu merge e grava problema.

Posted
Singura idee care-mi vine este sa folosesti alt client de messeger. De exemplu trillian. :)

nu e vorba de mine, ci de omul care vrea pc-ul reparat..:grin:

Posted

problema nu doar că persistă, dar nu pot să intru nici pe mailul yahoo cu acest calculator...:(

şi nu pot folosi nici meebo sau ceva de acest gen pentru messenger online...

Posted
problema nu doar că persistă, dar nu pot să intru nici pe mailul yahoo cu acest calculator...:(

şi nu pot folosi nici meebo sau ceva de acest gen pentru messenger online...

Deblocheazai cookies , de la optiunile browserului IE si ar trebui sa-i mearga :) sau cel putin asta cred ca ar fi problema

Posted

Am schimbat hardul şi tot nu merge... Deşi am instalat windows fără probleme, care pe alte pc-uri merge...

Poate fi ceva din bios?

Poate fi un virus...?

Altă idee în afară de altă placă de bază? :( deja mi se pare imposibil.

• 2 weeks later...
Posted

Salutare

De problema asta m-am lovit si eu. Dupa cateva teste cu canale securizate Client<->Server, m-am trezit ca nu mi se mai conecteaza Yahoo Messenger, si....caut de colo pana colo, scanez, programe de anti-hack, tot ce am stiut am lansat...... in final.....am zis sa verific si in

Control Panel -> Internet Options -> Connections -> Lan Settings

Sa nu fie bifat nimic la Use a proxy server for your LAN si sa fie activat Automatically detect settings

Confirmat cu Ok, OK si am incercat....si culmea....merge ! :boogie:

Sper sa fie de folos !