Jump to content
Vesperala Forum

iustin

Stars
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by iustin

 1. vespe ! a mers bine ieri ... sa vedem miercuri cum o fi la engleza
 2. La multi ani !!! iti doresc multa sanatate si sa ti se indeplineasca tot ce ti-ai dorit in 2009
 3. La multi ani tuturor Ionilor/Ioanelor, Ionelilor/Ionelelor, Ionutzilor
 4. hahahaha very funny dar asta m-a durut putin ... nu-i nimic , poate gasesc vreo poza cu mancare+bautura(scumpe )
 5. in cantitati reduse vesperala !!! ce-i putin nu strica
 6. sincer ... si eu ma abtin ... dar intentia conteaza .... vrea careva si bautura ?
 7. Va multumesc din suflet tuturor Avand in vedere ca am implinit 19 ani si ma cheama si Ioan trebuie sa fac cinste ,nuh ? si deci ... enjoy ...
 8. la varianta 004 am reusit sa fac punctele "a" si "b" ... dar la "c" pauza :D la 005 numai punctul "a" mi-a iesit. iar la 006 tot "a" am reusit sa-l fac. Doar c-am ce era de derivat am reusit sa fac si asimptotele de la 004(a). Si pe edu nu prea imi dau seama cum sa caut
 9. D_MT1_III_007.doc.pdf D_MT1_III_005.doc.pdf D_MT1_III_006.doc.pdf D_MT1_III_004.doc.pdf Am de rezolvat doar exercitiu 1 de la fiecare varianta pentru maine, exercitiile sunt pentru bac 2008 si pentru marire de medie. Acestea sunt o parte din exercitii si desigur cele la care am intampinat probleme. Help !
 10. Incearca: 1) cand intrii in mess sa dai sus la Messenger > Preferences > Connections ( No Proxies ) 2) sa instalezi o versiune mai veche de mess ... eu unu nu ma omor dupa versiunea noua si am un prieten care a patit la fel , netu ii mergea, avea ultimul mess si nu se conecta , si i-a instalat taicasu o versiune mai veche si a mers perfect pe urma. 3) sa intrii pe router si sa umblii la firewall , sa dai la ambele IP`uri de retea accese la porturile 1-65535 daca se poate, sau sa deschizi separat portul 5050 care este pentru messaging. Sper sa mearga una din 3, ca de nu merge e grava problema.
 11. multumesc ffffff mult abia ashtept sa ajung la sc sa le arat io lor
 12. 1. Sa se determine pc. de extrem si pc. de inflexiune ale functiei f:r -> r f(x)=X la a 5a + a*X la a 3a + 85X -2 stiind ca f''(-3) = 0 . ... mai urmeaza ... 2. Se considera f:R --> R , f(x) = (x-1)*(x-1)*(x+a)/(x*x-a*x+1) . Sa se det. pc. de inflexiune ale functiei , stiind ca f(-1) + 8 = 0 . 3. Se considera f:R ---> R , f(x) = a*x + (m-3)*arctgX : a) sa se det. a si m , a.i. sa verifice simultan conditiile f(1) = 2 si f''(-1) = 1. b) pt. a=1 si m=5 sa se [recizeze intervalele de monotonie ale functiei intervalele de convexitate, concavitate si pc. de inflexiune. 4. Se considera f:D --> R , f(x) = (x+1)/(a*x*x + b*x + 10) a,b eR (apartine R ) : a) sa se det f a.i. x= -3 este pc. de extrem , iar dreapta x=-5 este asimptota a functiei . b) pt a=1 si b=7 sa se traseze grafic. c) sa se det m eR pt care f(x) = [(x*x+a*x)/(x+1)] * e la puterea 1/x .
 13. hehe ... limite + asimptote , au inceput sa mearga bine ... astept rezultatul de la lucrare
 14. probabil ar primi ceva frumos, dar nu am prietena ... trec printr-o perioada complicata, n-as vrea sa se mai lase si cu amagiri :duel:
 15. este este ... cel putin mi`am inceput-o bine cand am vazut`o pe mama happy dupa ce i-am dat un buchet de flori si un lantisor
 16. Buna dimineata !! La multi ani tuturor mamicilor si nemamicilor !!!
 17. Depinde de anotimp si de starea actuala in cazul meu ... toamna si iarna ii am verzi iar primavara si vara ii am caprui, cand sunt linistit ii am caprui iar cand ma agit sau sunt obosit se inverzesc.
 18. Mr.Brooks .... e genial filmu !!!
 19. iustin

  Heroes

  aici e torrentu cu sezonul 1 : http://www.mininova.org/tor/1092501 ... in caz ca iti merge greu downloadul adauga la torrent trackerele de aici http://torrentz.com/announce_858718f61d945...2d6f54557a7c1e5 aici e torrentu cu sezonul 2: http://www.mininova.org/tor/1188958 ... si trackere pentru el ... http://torrentz.com/announce_5cdbc769a5b30...aa05d38a9d30a24 Subitrarile le gasesti aici --- http://www.nfhh.org/download.php?list.7 --- vezi ca trebuie sa iti faci cont, ca exista o limita de 2 subtitrari pe zi. Cred ca n-am uitat nimic.
 20. Definitia pumnului : Este partea de vorbire care muta maxilarul dintr-o parte în alta si raspunde la întrebarea: “MAI VREI?"
 21. rrrrrrrrrrfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll l llllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm m mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o oooooooooooooooooo
×
×
 • Create New...