Jump to content
Vesperala Forum

IDMAN

Stars
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IDMAN

 • Rank
  10410214
 • Birthday 01/01/1911
 1. Eu am zis sa il muti, iar daca totul e ok, poti sa il si stergi.
 2. 1. In Start -> Programs -> StartUp nu il ai ? 2. Muta undeva fisierul ala br.exe din C:\, vezi poate o fi hidden. 3. Cand iti apare ? la pornirea windows-ului ?
 3. Start -> Run -> msconfig -> Startup Vezi daca gasesti vreun c:\br.exe prin lista aia. Spor
 4. Salutare, Multumesc tuturor pentru urari, dar ....nu stiu cum de o ajuns Martie acolo, eu tin minte ca am dat de 2x pe tasta M (Martie, Mai), dar..... in fine...... Ma nasc de 2x anul asta. Sa fiu putin sarcastic.....cu toate ca toti traiesc, i-o vreau sa mai si crăp..... promit ca dau sms cand mă "sting" ! Inca o data mersi ;)
 5. IDMAN

  Sforaitul !

  Salutare, Pret-ul si mai multe informatii : http://www.farmaciastejara.ro/respirusor-b...ala-p-1922.html P.S. : La incercat cineva ?
 6. Uite ca a ajuns "vesperala.com" in clasa I Bafta si spor la "invatat"
 7. Ioi....inca o profesoara......de mate...... Ma fac si eu prof
 8. Zi cam ce ai vrea sa faci cu el, filme, muzica, navigare etc etc. Daca vrei jocuri......uita de laptop. Spor p.s. : Uite ca am mai scris si eu un post de ..... hoho....cateva luni....
 9. Salutare De unde atata "FP" ? Voi chiar nu va uitati cum arata si ce scrie acolo ? Intradevar seamana cu o notificare din partea windows firewall dar nu se si aduna. Faceti si voi o comparatie intre ce e mai in jos si ce mesaj a primit vesperala ! si in plus, dupa cum se vede in screenshot-ul de la vesperala, acest mesaj apare "din senin".
 10. Clar este un spyware. Downloadeaza : http://downloads.securitycadets.com/SmitfraudFix.exe Intra in Safe Mode (inainte de bootare apesi F8 si alegi din acel meniu optiunea Safe Mode), lansezi programul, alegi 2 pentru Clean, dai Y cand te intreaba sa repare registry si ar trebui sa fie ok ;) Incearca !
 11. Cam mare consumul. Centrale eoliene (cunoscute de mine, si actuale pe piata) sunt de 0,9 MW, 1.5MW, 2.5MW si 5MW. Produse de firme consacrate cum sunt Vestas si General Electric. Cautand pe net, am dedus ca centrala aceea de la Macin este de doar 0,5MW, si este un SH. O centrala noua, de 0,9 MW, costa peste 1,2mil euro. Asta asa, sa iti faci o idee. Pune un stalp de masura, un stalp meteo, si inregistreaza datele de vant pe o perioada de 1 an. Stalpul costa cam 10-15.000$ ;) Spor....
 12. Salutare, In primul rand vrei sa faci DOAR una ? Video ce l-ai pus acolo, este de la o centrala de cam 0.9 MW. Prima data, estimeaza-ti consumul, totul se rezuma la studiul de vânt. Legislatia in vigoare inpune niste limite. Daca vrei mai multe info, posteaza. Dar sa intrebi direct la subiect ! O sa iti raspund in cel mai scurt timp.
 13. - Student, specializarea : calculatoare, anul 4 (ultimul :chicken_dance: ) Angajat ca : - Administrator de retea Dar lucrez si ma ocup de : - Studii de vant - Programare, instalare si verificare stâlpilor care culeg date meteo (viteza vântului, directia, temperatura, presiunea atmosferica) - Proiectari si simulari de parcuri eoliene, prin rularea de programe specializate privind simularea efectului de vant asupra anumitor regiuni, relief, etc - Monitorizarea, intretinerea si controlul centralelor de eoliene (cam intr-o luna, dupa ce ma intorc de la specializare din Germania)
×
×
 • Create New...