Jump to content
Vesperala Forum

iustin

Stars
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

About iustin

 • Birthday 08/03/1924

Profile Information

 • Gender
  Male

iustin's Achievements

FallingStar

FallingStar (2/7)

0

Reputation

 1. vespe ! a mers bine ieri ... sa vedem miercuri cum o fi la engleza
 2. La multi ani !!! iti doresc multa sanatate si sa ti se indeplineasca tot ce ti-ai dorit in 2009
 3. La multi ani tuturor Ionilor/Ioanelor, Ionelilor/Ionelelor, Ionutzilor
 4. hahahaha very funny dar asta m-a durut putin ... nu-i nimic , poate gasesc vreo poza cu mancare+bautura(scumpe )
 5. in cantitati reduse vesperala !!! ce-i putin nu strica
 6. sincer ... si eu ma abtin ... dar intentia conteaza .... vrea careva si bautura ?
 7. Va multumesc din suflet tuturor Avand in vedere ca am implinit 19 ani si ma cheama si Ioan trebuie sa fac cinste ,nuh ? si deci ... enjoy ...
 8. la varianta 004 am reusit sa fac punctele "a" si "b" ... dar la "c" pauza :D la 005 numai punctul "a" mi-a iesit. iar la 006 tot "a" am reusit sa-l fac. Doar c-am ce era de derivat am reusit sa fac si asimptotele de la 004(a). Si pe edu nu prea imi dau seama cum sa caut
 9. D_MT1_III_007.doc.pdf D_MT1_III_005.doc.pdf D_MT1_III_006.doc.pdf D_MT1_III_004.doc.pdf Am de rezolvat doar exercitiu 1 de la fiecare varianta pentru maine, exercitiile sunt pentru bac 2008 si pentru marire de medie. Acestea sunt o parte din exercitii si desigur cele la care am intampinat probleme. Help !
 10. Incearca: 1) cand intrii in mess sa dai sus la Messenger > Preferences > Connections ( No Proxies ) 2) sa instalezi o versiune mai veche de mess ... eu unu nu ma omor dupa versiunea noua si am un prieten care a patit la fel , netu ii mergea, avea ultimul mess si nu se conecta , si i-a instalat taicasu o versiune mai veche si a mers perfect pe urma. 3) sa intrii pe router si sa umblii la firewall , sa dai la ambele IP`uri de retea accese la porturile 1-65535 daca se poate, sau sa deschizi separat portul 5050 care este pentru messaging. Sper sa mearga una din 3, ca de nu merge e grava problema.
 11. multumesc ffffff mult abia ashtept sa ajung la sc sa le arat io lor
 12. 1. Sa se determine pc. de extrem si pc. de inflexiune ale functiei f:r -> r f(x)=X la a 5a + a*X la a 3a + 85X -2 stiind ca f''(-3) = 0 . ... mai urmeaza ... 2. Se considera f:R --> R , f(x) = (x-1)*(x-1)*(x+a)/(x*x-a*x+1) . Sa se det. pc. de inflexiune ale functiei , stiind ca f(-1) + 8 = 0 . 3. Se considera f:R ---> R , f(x) = a*x + (m-3)*arctgX : a) sa se det. a si m , a.i. sa verifice simultan conditiile f(1) = 2 si f''(-1) = 1. b) pt. a=1 si m=5 sa se [recizeze intervalele de monotonie ale functiei intervalele de convexitate, concavitate si pc. de inflexiune. 4. Se considera f:D --> R , f(x) = (x+1)/(a*x*x + b*x + 10) a,b eR (apartine R ) : a) sa se det f a.i. x= -3 este pc. de extrem , iar dreapta x=-5 este asimptota a functiei . b) pt a=1 si b=7 sa se traseze grafic. c) sa se det m eR pt care f(x) = [(x*x+a*x)/(x+1)] * e la puterea 1/x .
 13. hehe ... limite + asimptote , au inceput sa mearga bine ... astept rezultatul de la lucrare
×
×
 • Create New...