Narcisa Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 O fi ea saptamana romaneasca, dar daca va uitati cu atentie, una dintre melodii e mai romaneasca decat celelalte trei . Quote
samsara Posted August 22, 2017 Author Report Posted August 22, 2017 Bine, deci avem asa: 2 melodii castigatoare Copacul si Intoarcerea acasa, samsara si Mithras! Ceilalti participanti sunt: 1. pufonel 3. Narcisa Clasament: 1. samsara - 9 voturi 2. Narcisa - 8 voturi 3. pufonel - 6 voturi 4. Mithras - 5 voturi 5. vesperala - 5 voturi 6. h007_2005 - 5 voturi 7. Barcelona - 4 voturi 8. Aprig - 4 voturi 9. isr2002 - 1 vot 10. Asimetric - 1 vot Quote
Narcisa Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Felicitari ! Cum n-am prea avut timp sa intru pe internet zilele astea, n-am stiut ce mi se pregateste pe aici ! Aseara cand am intrat pe forum, fuga la concurs! Sa ma lase picioarele, nu altceva ! Oameni buni, toti concurentii aveau cate ceva in cos, numai al meu era gol-golut, 0 puncte, va vine sa credeti, avand in vedere performantele mele in domeniu ? Noroc ca azi-noapte i s-a facut vreunui suflet caritabil mila de necazul meu si-a hotarat sa nu ma lase imbracata in hainele imparatului gol ! Multumesc din suflet, bunule samaritean, sa fie primit! Quote
vesperala Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Narcisuca , zau asa, cand am ascultat cantecul mi-am zis mormÄind doar un "da' de unde, am trÄit Ĺi n-am vÄzut". Nu eu sunt acela cu votul. Quote
Recommended Posts