KyKy Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 As dori sa migrez la RomTelecom ClickNet la un abonament, as zice perfect pentru mine, asa numitul ClickNet Power de 30 Mbps. Am vazut pe site-ul lor ca da un Router HG655B, la abonare. Din specificatii ar rezulta ca e modem si router cu suport ADSL si vDSL. Eu ma gandesc spre vDSL. Cei care ati avut sau cei care aveti RomTelecom sunteti multumiti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 of, eu am avut clicknet mergea chiar bine, dar era cam scump. nu îmi convenea preţul, dar prin zona aia altă firmă de net care să mai şi meargă nu exista nu ştiu însă detalii tehnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 stiu ce abonamente aveau eu am mai avut cand erau aparaturile acelea din 2001 de tip dial-up cu taxare la minut. apoi era acela de !mbps la 65RON in fine, multumesc vespe ! Altcineva alta parere ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Clicknet mobil ----> merge relativ prost si costa relativ mult. In rest, e relativ perfect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Nu ştiu pe nimeni care să fi avut net prin romtelecom şi să fi fost şi multumit în acelasi timp. Majoritatea au migrat deja la alţi provideri (în general RDS), de fapt dacă mă gîndesc bine nu mai e nimeni pe Clicknet. În principiu, problemele lor erau cam două: prea scump pentru cît e de prost, şi prea prost merg torenţii. Acum, abonamentul ăsta nou sună bine, dacă o şi merge cum scrie acolo. Deşi dacă citeşti steluţele o să afli că cei 30 Mbps nu-s neapărat 30. Să nu crezi că am ceva cu Romtelecom, am Dolce şi sînt mulţumit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Dolce este RomTelecom, dar sub alt" Codename" Faza e ca nu vreu cine stie ce abonament. E o cutie metalica la coltu' strazii si scrie pe ea: Romtelecom Warning! Redlight laser. Ce e cu * stiu ca inseamna ca poate sa fie. vreu un net pentru mine, pentru pachet ca sa reduc din costuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts