Jump to content
Vesperala Forum

maxxi

Stars
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About maxxi

 • Rank
  LittleStar
 1. Alpha Dog - 10/10. pentru ca l-a laudat pe blog!
 2. Multumesc de urari! Pretul a fost 3200 de Ron!
 3. Mi-am cumparat laptopul amintit! Mersi de sfaturi tuturor! Jocurile de care aminteam meg fara probleme, iternetul nii nu se pune problema, autonomie buna. Ah.. si tot de la magazinul ala le-am luat Vesperala! Fara ghilimele...
 4. Am cautat si am gasit unmodel fain, fara sistem de operare preinstalat. E putin peste limita pe care mi-am propus-o dar cred ca e acceptabil. Si e de 17". Modelul de la HP Compaq 6830s, Core 2 Duo P8600 de 2.4GHz, memorie 3 GB si hard de 250 GB. Cat depsre ce spunea "vesperala", cu precedentul la magazinul online Kumparaturi, cred ca fiecare ia de unde are incredere. Si, bineinteles unde gaseste pretul potrivit! Cred ca o sa dau comanda de modelul asta!
 5. Am disponibili maxim 3000 de ron. MAXIM! LA jocuri nu ma pasioneaza decat FIFA, MAnager, NFS-ul. Inteleg ca desktopul e mai tare. E normal! insa am oroare de fire intinse peste tot. Plus ca de abia astept senzatia de a sta in pat cu laptopul MEU!
 6. Normal ca vreau si jocuri pe el! Nu am desktop si imi trebuie un model care sa compenseze! De asemenea, sunt constient ca mai toate pot rula eficient fisierele audio sau video. Pentru mine e important sa stiu ce conteaza mai mult pentru a juca si jocuri cu cerinte mai mari: procesorul, memoria sau placa video? Ma bucur ca sunt atatia care au raspuns intr-un timp relativ scurt! Deja sunt un pic ametit cu raspunsuri gen 2 nuclee dar...important este ca exista bunavointa!
 7. Buna! Sunt nou in toata treaba asta cu calculatoare si internet! Dar pare extraordinar de pasionant si nu ma pot abtine! De aceea va cer un sfat! M-am saturat de salile de net si as dori sa-mi cumpar un laptop numai almeu numai ca... nu prea stiu la ce sa ma uit. Procesor Dual Core sau Core 2 Duo? Cum e cu placa video? Nu inteleg ce-i shared memory! Ok! cei care vor si pot sa faca lumina va astept cu drag sa postati pe acest topic! Inca ceva! Am gasit cateva promotii la magazine online asa ca as dori un ajutor cat mai repede!
×
×
 • Create New...