Jump to content
Vesperala Forum

raul2011

Stars
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About raul2011

raul2011's Achievements

LittleStar

LittleStar (1/7)

0

Reputation

  1. Bravo, Mithras! O scriu pe-o foaie si-o dau de Dragobete. Merci, amigo!
  2. Ca nu zici rau deloc. Alta chestie pe lumea asta pe care n-am inteles-o: de ce patul nu vine cu saltea? E ca si cum ti-ai lua masina fara volan. saltea din paie? Eu zic ca un pat normal e mai bun - ce atatea fite? Cand eram noi mici erau de-astea care se leagana, sau cu masa de infasat? Si n-am murit, suntem bine, sanatosi. Cu cat e mai complex, cu atat costa mai mult - si crede-ma, o sa te usuce de bani nasterea - daca mergi la stat, ai parte de conditii infecte si cu spaga, cu tot, ajungi la pretul de la privat - vad ca asta n-ai intrebat - unde sa nasca, la stat sau la privat?
  3. Salut! Vreau sa iau scaune noi pentru bucatarie, camere si sufragerie, in total sunt 12. Pe cele actuale le am de cand era mama tanara, s-au "rablagit" de tot. Problema este ca un am buget limitat. Imi puteti recomanda unde gasesc scaune decente ca aspect si ieftine?
  4. Nu stiu daca s-a mai dat citatul asta, sper sa nu ma repet. Imi place mult: "Dumnezeu este in noi. Noi suntem Dumnezeu." (Jerome K. Jerome)
  5. Ai un site, de prezentare al afacerii sau un blog. Inainte sa te apuci de promovare online, ce-ar fi sa te asiguri ca nu muncesti degeaba? Ce vreau sa spun: ai site-ul complet functional sau da erori? Cat trafic poate suporta? Ei bine, la ultima intrebare intervin serviciile de hosting/gazduire la care ai apelat: sunt gratuite sau contra-cost? Este important sa stii, in cazul in care imparti un server cu alte persoane, ce latime de banda ai, cat de repede ti se incarca site-ul si ce avantaje ti se ofera. Vestea proasta e ca la serviciile de hosting gratuite ti se impun reclame pe site, dar tu nu iei bani pentru ca le afisezi. Sigur, partea buna este gratuitatea. Totusi, serviciile de hosting contra-cost iti ofera mai multa siguranta, suport tehnic, securitate si alte avatanje care difera de la furnizor la furnizor. Dupa ce pui te asiguri de functionalitatea site-ului tau esti gata pentru o promovare online.
  6. Am trecut azi prin Bucuresti - de cand cu noile magistrale la metrou, iar e santier. La Hoshimin am vazut ca se lucreaza de zor; mi-e mila de saracii oameni care stau in blocurile alea, zgomotul e groaznic
  7. Salut! Aveti un citat preferat? Incep eu: "Daca te antrenezi cu greu nu numai ca vei fi greu dar vei fi si greu de batut" – Herschel Walker
  8. Cel mai mult imi place Tin Cup, din '96 in care joaca Rene Russo si Kevin Costner. Tipul e un jucator de golf care mai nou dadea lectii. E faina comedia, mai ales ca totul se schimba cand ajunge din nou intr-o competitie sportiva ca baiat de mingi. Pe locul doi e seria Die Hard
  9. eu cred ca se pot invinge, dar cu pasi marunti; primul pas e sa accepti ca ai o problema, apoi sa iti propui sa o invingi, apoi sa stabilesti o stragie: putin cate putin faci lucrul ala de care iti e frica, pana te obisnuiesti. eu am reusit la gandaci; era mai rasul, barbat, sa-mi fie urat de gandaci
  10. Salut Nu stiu cat de lung sa scriu un anunt de inchiriere? Cam cate detalii sa dau? E prima data cand incerc sa inchiriez un apartament. Sa ii fac si poze?
  11. raul2011

    JO 2012

    Buna! Voi urmariti evolutia romanilor de la JO de la Londra? Eu am vazut pana la gimnaste, saraca Larisa Iordache aka Piciul, a participat desi avea probleme la picior, o admir pentru efortul depus. Bafta in continuare, sportivilor!
  12. de nas - am racit ingrozitor in vacanta si picaturile de nas nu fac fata
  13. Vrei sa adaugi anuntul si pe site-ul Merit Angajat? Este gratuit si sunt persoane care asteapta o astfel de oportunitate. Succes!
  14. Buna! Voi ce parere aveti? Merg afacerile cu LCD-uri? Eu cred ca merg. Pentru vechile televizoare si monitoare nici nu prea se mai gasesc piese de schimb. Inca mai sunt oameni care au aparatura de-asta veche, dar daca se strica, credeti ca-si mai bat capul sa le repare?
×
×
  • Create New...