Jump to content
Vesperala Forum
  • entries
    11
  • comment
    1
  • views
    269,116

Ce host alegi inainte sa-ti promovezi site-ul?


raul2011

220 views

Ai un site, de prezentare al afacerii sau un blog. Inainte sa te apuci de promovare online, ce-ar fi sa te asiguri ca nu muncesti degeaba? Ce vreau sa spun: ai site-ul complet functional sau da erori? Cat trafic poate suporta? Ei bine, la ultima intrebare intervin serviciile de hosting/gazduire la care ai apelat: sunt gratuite sau contra-cost? Este important sa stii, in cazul in care imparti un server cu alte persoane, ce latime de banda ai, cat de repede ti se incarca site-ul si ce avantaje ti se ofera.

 

Vestea proasta e ca la serviciile de hosting gratuite ti se impun reclame pe site, dar tu nu iei bani pentru ca le afisezi. Sigur, partea buna este gratuitatea. Totusi, serviciile de hosting contra-cost iti ofera mai multa siguranta, suport tehnic, securitate si alte avatanje care difera de la furnizor la furnizor.

 

Dupa ce pui te asiguri de functionalitatea site-ului tau esti gata pentru o promovare online.

 

1 Comment


Recommended Comments

salut numele meu este daniel .Am citit acest articol si as dori foarte mult sa-mi impartasesti un pic din experienta ta eu fiind la nivelul0 m-ar interesa foarte mult cateva sfaturi din partea ta iti multumesc si atept raspuns CU RESPECT DANIEL

 

Link to comment
×
×
  • Create New...