Marius-Doru Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Personal inclin si sustin ca nu exista asa ceva, sunt doar ritualuri si un mod de a face bani, cand omul este necajit si nu mai are solutii in disperare de cauza, recurge la astfel de "ajutoare"... sunt destui care te ametesc ca au har, se folosesc de momentul respectiv, nu fac decat sa exploateze necazul, durerea si scot parale bune din asta...solutia pentru asa ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Personal inclin si sustin ca nu exista asa ceva, sunt doar ritualuri si un mod de a face bani, Treaba ta, Marius, fara elefant , broasca si peste o sa dai inainte ca melcul si indarat ca racul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tequila Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) Mie imi este teama sa ma si gandesc la farmece, vraji ^ stuff. Au fost situatii in care am dat banii ceruti (de altfel nu multi) la ghicitori din astea "nomade" numai ca sa ma lase in pace, sa nu mai insiste si sa nu-mi ghiceasca nimic Edited January 27, 2010 by tequila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 O figurina reprezentand un elefant cu trompa in sus aduce spor in casa, progres. Eu as prefera o figurina paralelipipedica, incastrata in perete, cu usa care sa se deschida pe baza unui cifru si plina de hartii cu poze ale unor presedinti americani... Ce zici, as avea parte de cva spor si progres? Mie imi este teama sa ma si gandesc la farmece, vraji ^ stuff. Au fost situatii in care am dat banii ceruti (de altfel nu multi) la ghicitori din astea "nomade" numai ca sa ma lase in pace, sa nu mai insiste si sa nu-mi ghiceasca nimic Zi-mi si mie pe ce traseu umbli, cand n-am bani sa stiu unde sa ma postez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Eu as prefera o figurina paralelipipedica, incastrata in perete, cu usa care sa se deschida pe baza unui cifru si plina de hartii cu poze ale unor presedinti americani... ...si nu-l duce pe Mef in ispita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 ...sau du-l, ca oricum nu se opune... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Sun Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 o figurina paralelipipedica, incastrata in perete, cu usa care sa se deschida pe baza unui cifru si plina de hartii cu poze ale unor presedinti americani... mi-a placut...cei mai indreptatii sa raspunda la intrebarea cu Credinta in Vrajitorie si Belsteme... avem vreo(un) nord american in forum sa ne lamureasca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Cred doar in blesteme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 De exemplu "alegi-s-ar prafu' de aspiratorul tau?". E blestem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 da uite si un blestem automobilistic: "Indrepta-ti-s-ar arborele cotit" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts