Jump to content
Vesperala Forum

Football manager series


Barcelona

Recommended Posts

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma calificai in Europa League, pana la urma. Rangers era pe 3, la 2 puncte in fata mea si am avut meci direct in ultima etapa din grupe. Si-am castigat. :) Acum am in 16-imi cu FC Copenhaga. :lol: Cat noroc.

 

Cea mai importanta realizare din perioada de transferuri a iernii a fost Stevan Jovetic. :D: Super jucator. Acum incerc sa-l iau pe Gourcuff, un alt superstar al fotbalului (cel putin in FM). :)

Link to comment
Share on other sites

Veloso, Moutinho... :hm: Sunt foarte buni si au avantajul ca se cunosc foarte bine, jucand la aceeasi echipa.

 

Poti sa-l mai iei pe Marek Hamsik, dar va trebui sa il astepti putin pana mai creste.

Daniele de Rossi, Jeremy Toulalan, Essien, Ignacio Camacho.

 

Astia mi-au venit acum in minte. O sa caut si daca nu cumperi intre timp ceva, iti mai zic.

Daca ai neaparata nevoie, incearca sa iei doar un jucator, acolo unde chiar n-ai un inlocuitor decent. Apoi, cand strangi, mai iei unul, si pentru postul celalalt. :)

Link to comment
Share on other sites

Sa'ti spun pe cine am incercat si nu au vrut

D'aia mari:Xabi alonso,essein,de rossi,pirlo,gattuso si n'au vrut

am iesit din joc...oof,ce bine ar fi sa cada o tactica din cer si sa nu ma mai gandesc trei ore la cate si cate :))

 

Pai l-am vandut pe Marquez pe 30 milioane(fraier=Inter),Thuran,Silvinho ala,Edminson si cine nu mai au loc la echipa.

 

Edited by Barcelona
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Am inceput FM 2011. :)

Cu Steaua, bineinteles. Oricum, jocul e mult schimbat fata de toate versiunile de pana acum. In primul meci am luat bataie acasa cu 4-0 de la U Cluj. :lol: A durat ceva pana sa ma obisnuiesc cu toate chestiile noi...tactici, antrenamente, etc.

Acum joc cu 4-1-3-2 si am avut multe rezultate mari cu asezarea asta. Am castigat titlul in primul sezon (desi cu greu, in ultimele doua etape s-a decis campioana), am ajuns in 16-mile UEFA, dupa ce am facut 13 puncte intr-o grupa UEFA cu Auxerre, Man City si Maribor. Acum sunt in grupele CL, cu AC Milan, Hamburg SV si aceeasi Man City. Primul meci l-am avut la Hamburg unde, dupa ca em condus cu 2-0, am terminat 2-2. Apoi am jucat acasa cu City. Meci greu. Am jucat bine, am avut 1-0. Minutul 90. 3 minute de prelungire. Toate s-au scurs, iar in minutul 94 si 33 sec, egaleaza Shaun Wright-Phillips. :mellow:

 

Ca lot, am facut multe schimbari fata de echipa originala. Am vandut pe Nicolita (baiatu' era varza, nu sarea de rating 10 la atributele tehnice - alea din prima coloana), pe Szekely, pe Onofras, Bilasco si foarte, foarte multi din jucatorii tineri care valorau de la 100k in sus. Am reusit sa-l iau cu imprumut pe Khouma Babacar (atacant care la inceputul jocului are 17 ani, joaca la Fiorentina si are ratinguri foarte bune). Practic, cu 20 de goluri in campionat, el a fost cel care mi-a adus titlul. Cand a venit la Steaua valora 4 milioane de euro, iar cand i s-a terminat imprumutul deja valora 9,5 M. Fiorentina n-a vrut sa-l mai dea pentru inca un sezon imprumut. Apoi l-am imprumutat pe Yaya Sanogo, atacant francez, 18 ani, ratinguri aproape egale cu Babacar. Deocamdata merge bine. A marcat 8 goluri in 13 meciuri in Liga I. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Never mind that, am inceput un joc nou. Acum destul de mult timp (timpul efectiv de joc e in jur de 2 zile - cum scrie atunci cand incarci jocul :))

 

Am luat tot Steaua. De data asta, cu un succes nebun. In al doilea sezon deja eram campion al Europei, cu cativa jucatori tineri imprumutati de la echipe mari. Pe langa astia, am mai luat cativa jucatori liberi, sau ce-am gasit ieftin si bun. :) Apropo, aveam buget de transferuri de 2 milioane de euro. :lol: Cum sa iei Champions League cu bugetul asta? :) Wow. Ceea ce mi-a adus trofeul a fost tactica 5-3-1-1, cu mentalitate defensiva si contraatac. Cu tactica asta am batut niste echipe uriase. :)

 

Acum sunt in sezonul 4. Echipa s-a schimbat foarte mult de la inceputul jocului. In poarta il am pe Areola, un tanar portar francez mult mai bun decat Tatarusanu. L-am luat gratis pe Chivu (:D:), care joaca alaturi de Danny Wilson, puternicul fundas al lui Liverpool (ei au venit la mine cu el, si mi l-au dat pe 9 milioane). Pe laterale am niste tineri anonimi din puctul de vedere al numelui, dar destul de buni, care cresc repede: Lucas Digne si Sime Vrsaljko.

 

Mijlocul e compus din Yann M'Villa (MC), Juan Iturbe (un punct slab aici...dar nu e chiar rau - AML), Dudu (tanar brazilian cu tehnica buna si pase la fel - AMC) si Luka Modric (:D:). In atac am doi titani. Federico Macheda si Nikola Kalinic. Nu sunt doua nume foarte cunoscute, dar sunt ai naibii de buni. Macheda a fost imprumutat timp de trei sezoane la Steaua. Apoi, cand l-am luat definitiv, practic a explodat. A marcat 32 de goluri in campionat si a castigat Gheata de Aur a Europei. :D: Kalinic inca se acomodeaza, nu are nici macar un sezon la Steaua, dar a inceput sa marcheze constant. :)

 

In concluzie, am cheltuit cateva sute de milioane pe transferuri, si n-am dat gres. :lol: La capitolul vanzari am stat slab. Nu cred ca am obtinut mai mult de 20 de milioane din jucatori. Cel mai bine l-am vandut pe Stancu, la Sampdoria, pe 7M. :)

Si, cel mai important, la descrierea managerului (eu), este scris: Description: Respected boss (:D:), Reputation: World Class.

 

Barcelona, ai mai jucat in ultima vreme? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Da.m'am apucat din nou de 08.am jucat si 11'le da' e prea "funky" si nu'mi place.au stricat jocu' cu agentii lor si cu conferintele lor de presa :|.

 

Asa..la 08 am avut "norocul" sa pierd:Campionatul cu Steaua la un punct(total aiurea.conduceam cu 1-0 si in minutu' 80 mi'a dat un argentinian(nu i'am retinut numele) gol din lovitura libera de la vreo 30 de metri(torpila nu alta.gen golu' lu' carlos impotriva frantei numa' ca de la o distanta mai mica),Comunity shields la penalty'uri,quatrefinals(CL) la golurile din deplasare etc etc.

 

Acum am o salvare cu Arsenal.

Am facut o tactica minune.

AKINFEEV

SAGNA RICHARDS CHILIENI(whatever) CLICHY

 

FABREGAS-DE ROSSI

MESSI DIEGO SILVA

AGUERO

Arsenal.sunt in 2011 si deja l'am intrecut pe Fergie.

Lucescu s'a retras.(senior)

Romania la aia din 2008 a ajuns in quatrefinals da' a fost eliminata de Franta.(Henry joaca si la 40 de ani daca il convoci.are vreo 70 de goluri :|)

 

Messi e un fel de atacant din pozitia aia(cand l'am luat a dat gol in fiecare meci(in vreo 50 de meciuri avea vreo 45 de goluri si +20 de assisturi)

Pe silva l'am luat in al 2'lea sezon da' a dezamagit pana cand i'am dat alte instrunctiuni si free role(ca si lu' messi)

Diego e ASSIST KING(omu' asta a dat din primu' sezon +100 de assisturi cred :O)

Fabregas imi da in fiecare sezon +20 goluri si +20 assisturi

Sakho prinde cate o torpila de la 30-40 metri si se opreste sub bara.

Sagna si Clichy dau +15 assisturi.

De cand il am pe Akinfeev nu cred ca am primit mai mult de 30 de goluri pe sezon(deh,cu asa defensiva :>)

La nationale am avut asa:Brazilia(am castigat cupa aia cu 2009(aia cu 3 echipe in grupa parca).

Cu Spania am luat campionatu' ala din 08(2-5 cu Franta.A dat iniesta 3 pase de gol :X)

cu Argentina am luat World cup.

Ofensiva mea era la Argentina asa:

Messi Tevez Di maria

 

Aguero

 

La Brazilia asa:

 

Alves(aici n'am avut pe cine sa convoc si l'am luat pe el) Diego Ronaldinho

 

Adriano(ala de la Inter)(PS-Ronaldo e in 2011 la Liverpool si inca le baga in plasa)

 

Ca juniori am pe:Zeefuik,Kjaer,Ballotelli,Saivet,Costil,Barazite.

Cand am meciuri cu echipe mai mici ii bag asa:

Costil portar

Kjaer fundas si norvegianu' ala(e beton in defensiva.)

Ballotelli AMC

Saivet AMR

Barazite AML(new position)

Zeefuik

 

Torres n'a dat mai mult de 40 de goluri la liverpool pana in 11.(cred..)

 

Kroos e la Liverpool si e golgheter din pozitia de amc.(OMG.e chiar tare pustiu' asta)

Sinclair(Scott.ala de la chelsea) e la West Brom si e golgheter mereu

Unitedu' a terminat pe 11 sezonu' trecut :))(n'au mai pupat cl de 2 sezoane)

Tottenham e pe 2

City pe 3

Villa 4

Reading 5

Chelsea pe 7 sau pe 10.

deci in anglia fotbalu' s'a modificat complet.

 

Cr e unhappy,pus pe lista de transferuri si n'a mai jucat de muuult.L'as lua da' n'am unde sa'l bag si nici nu schimb formatia(desi daca joc cu patru amc as da +4 goluri cred pe meci)

Ultimele finale cl le'am jucat cu Valencia si Marseille(!!!)

 

Alti jucatori care mi'au trecut prin mana:srna(duca'se ca asta mai mult rupea jucatori decat sa joace fotbal),Xabi Alonso(a fost bun da' cica il ura pe sagna si l'am vandut la valencia),Adebayor(l'am vandut la inceputu' sezonului 2 la Barcelona si cu banii dupa el l'am luat pe Aguero,Gallas la Madrid cu 10 mil,Gilberto Silva(a fost bun da' era batran)

 

TIN SA ZIC CA MEDIA DE VARSTA A ECHIPEI ESTE DE 22 ANI :X.

Mai am sa scap de toure,lehmman,eduardo si astia sunt.

echipe care imi fac nervi:Villa(il au pe LLoris in poarta..am avut 22 de suturi pe poarta 17 pe poarta si am batut cu 1-0.ei au avut 2 suturi pe poarta :)) ),Bolton(jusii ala imi face NERVI :| si anelka prinde cate un sut de rupe plasa(bine ca nu plasa mea :)) ),Reading(la fel.portar de 21 de ani(pff.cat mai am de indurat sa scap de asta.), si west ham(utsari portar.asta e mai tare ca buffon impotriva mea si un fel de tatarusanu in fata echipelor mici :)) )

 

Omg!cat am scris

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

back to fm 09.

dupa multe salvari si incercari de tactici in sfarsit am gasit una care are jocu' gen barcelona.pur si simplu aia 2 mc,ml`u amc'u si amr'u au free role(stiu ca suna nebuneste da' merge faza) si toti joaca frumos.

dupa ce am castigat pana in 2010 cu united cam tot ce se putea si am facut cre' ca cea mai tare echipa am inceput una cu liverpool care cred ca e cea mai fun salvare pana acu'.in primu sezon am castigat cam tot ce se putea acum sunt in al 2-lea si am castigat comunity shield'u ala..

media de varsta a echipei e de 23 de ani

sa analizez putin echipa :D :

reina-pure class :D

azpilicueta-devine worldclass.luat in al 2'lea sezon.

mattock-din cate am auzit devine foarte bun.in primu sezon

carragher-se mentine omu'.la anu il inlocuiesc cu richards sau cu c.zapata

sakho-in 2 ani e cel mai bun fundas central din lume-al 2-lea sezon

guardado-e constant.-al 2-lea

mascherano-50% din echipa.fara el as fi mort.nu pot sa uit momentu' cand a dat gol cu arsenal in ultimele minute sau cand l-a rupt pe adebayor 3 luni.

vukcevic-cumparat in primu' sezon.in primu sezon nu l-am jucat.prima data il luasem pt mr da n'a miscat nimic in 5 meciuri l-am aruncat pe banca.acu' omu' si'a revenit..

gerrard-INCREDIBLE.

balotelli-next messi,cristiano ronaldo & others.foarte tare la freekicks.merita fiecare ban din 30 milioane.luat in primu sezon

torres-50 boabe in primu' sezon.constant.cu tugs training are 18 finishing 18 composure.

 

 

cavalieri-good fo' backup.

agger-o sa-l joc ca inca e bun omu'.

bojan-luat in al 2'lea sezon free(bug in fm 09.).inca nu s-a dezvoltat ca n-a fost jucat(cand am avut salvare cu barcelona in primu sezon avea 17 finishing 18 acc si a fost jucat 30 meciuri)

higuain-in primu sezon luat cu ideea ca e ceva de capu lui.backup fo' balotelli sau torres sau bojan.

aurelio-backup.

lucas-il joc in meciuri in cupa sau meciuri mai mici in campionat..

arbeloa-cupa meciuri mici

skrtel-cupa meciuri mici

insua-cupa meciuri mici

degen-idem

riera-idem

 

in primu sezon i-am vandut pe urmatorii:

pennant-shitty playa' fo' liverpool-9 milioane sunderland

kuyt-9,75 city

hyppia-975 k lille

itandje-2,5 mil city

alonso-32,5 city

dossena-loan 975 k cu clauza de cumparare de 9 la lazio.vandut la villa in 2'lea sezon cu 9 mil

santon-cumparat de mine trimis al crewe sa se dezvolte.

keane-loan 575 k cu clauza de 20 mil la valencia.in al 2'lea sezon a mers la villa pe 20 mil.

 

in al 2'lea sezon:

 

keane 20 mil villa

dossena 9 villa

voronin 4 portsmouth

marcio(regen cica leading defender in premier division.deci are potential) loan la crewe

santon loan crewe again

leto fulham 5,25 mil

babel 30 mil arsenal

benayoun 8,25 atletico madrid

n'gog 5 mil sunderland.

 

 

asimetriiiiiic o sa te plictisesti citind toate astea :))

 

 

am jucat 11 si am castigat pana in 2015 tot cu barcelona si villa devenise cel mai bun marcator al echipei..babacar cu vreo 200 de boabe si el..un regen chinez care era o combinatie intre ibrahimovic-messi-c.r-ronaldo(fat one) daduse 100 de goluri pt barca in 2 sezoane...messi cu 30 de ass in camp` in fiecare sezon..iniesta a dat 200 de assisturi pana s'a retras..pacat ca s'a dus salvarea..anyway fun jocu`..

fm 2012 n'am jucat..din cate am citit e foarte usor deci....

post-1053-1333575533_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

:lol: S-au schimbat multe de la FM09 incoace... :( Multi dintre jucatorii care erau viitoare staruri, acum nu au ajuns acolo unde se astepta toata lumea. Balotelli e varza, si in realitate, si in jocul nou, FM 2012. In jocul meu a fost pus pe liber de Man City, am incercat sa ii ofer un contract la Steaua (oricum, nu l-as fi luat, nici daca venea fara salariu :lol:), dar a vrut 1.1 mil/an.

Torres s-a ratat definitiv dupa ce a plecat de la Liverpool. In joc, nu stiu cum e exact. Cred ca inca e bun, pentru ca e la Liverpool. :D:

 

Eu nu am mai jucat de ceva vreme, pentru ca am avut probleme (nu foarte mari) cu pc-ul. Chiar simt o pofta de joc, acum. :) O sa reiau in curand...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nu am mai postat de mult aici. De atunci, am jucat toate versiunile. Cred ca joc de cand a aparut 2007. Am ceva ani la activ. Am luat 2015. Am preluat Steaua, of course. Jocul asta e diferit fata de celelalte, multe lucruri s-au schimbat. In primul sezon, am castigat campionatul, cupa si Europa League. Asta a fost o surpriza si pentru mine, desi am pierdut intentionat ultimul meci din Liga, pentru a termina pe locul 3. Tinteam la un parcurs cat mai lung in EL, pentru ca era clar ca nu o sa ajung departe in CL. Si apoi, nu stiu cum, dar am avut un parcurs usor, fara adgersari foarte mari. In finala a fost Tottenham, dar i-am anihilat cu succes, datorita tacticii de contraatac si am batut cu 1-0, desi au controlat meciul. In campionat, singura echipa care mi-a amenintat pozitia a fost Astra. Dar nu pentru mult timp. Am luat titlul cu 4 etape inainte.

Arlauskis e un portar genial in joc. A scos multe suturi la care eu deja imi puneam mainile in cap, fiind sigur ca sunt goluri. Tanase e varza. Nu e nici rezerva. Am luat un italian, Sansone, pentru 6 milioane, de la Sassuollo. E de 3 ori mai bun decat Dodel. In aparare il am pe Herctor Moreno, care e si capitan. E un zid. :) Am mai luat si doi fundasi centrali tineri. Si ii rotesc. In dreapta, e Mario Fernades. Parca de la Porto l-am luat... La mijloc am un DM brazilian, pe care vreau sa il schimb si un MC chilian. E foarte bun. Charles Aranguiez, sau ceva. Pe aripa dreapta e Chipciu, dar am pus ochii pe un mijlocas genial, pe care il voi lua cu orice pret. AMC e Stanciu. S-a dezvoltat extraordinar in 2sezoane. Deja valoreaza 7.5 milioane. In atac, e un jucator italian cu niste calitati extraordinare. E o masina de goluri. In primul lui sezon in Liga I, a marcat 32 de goluri. Plus in Cl, El. Dar am gasit un atacant si mai bun. Berrardi. 19 ani. Sassuollo a acceptat oferta de 13 milioane, dar jucatorul nu vrea sa semneze. In ciuda faptului ca am luat de 2 ori consecutiv EL. :D: Acum am reputatie World Class si am fost ofertat de multe cluburi mari din Europa, inclusiv Chelsea. Am preluat si nationala Mexicului, pe care o voi califica pentru World Cup.

Link to comment
Share on other sites

Da, Berrardi super jucator. Am avut si eu acum ceva timp o cariera cu Steaua, printre cele mai mari realizari s-au numarat cumpararea si dezvoltarea lui Lucas Romero,Barbosa,Balanta si Gaston Romero, toti 4 wonderkids, deja in campionat imi cresteam pustii :lol: .Rotariu iarasi ajunge mare jucator, l-am luat la toate echipele mari unde am antrenat.

Pana acum, cred ca printre cele mai bune echipe pe care le-am avut dpdv jucatori a fost in salvarea cu Juventus, unde am format echipa de wonderkizi pur si simplu :lol: , Jonathan Silva(dl), Barbosa(ST), Jovic, Pogba,Balanta,Depay(cel mai genial jucator,IF cu attack si ai 30goluri si assist-uri, el a fost golgheterul meu 5 sezoane de pe banda :lol: ), Sterling, Lucas Romero, Gaston Romero,Rotariu,Stones,Berrardi de care povestisem mai devreme, Munir + aproape cei mai buni regeni pe diferite posturi sau ca rezerve.Dusesem academia, trainingu' si youth la maximul posibil si am avut si niste pusti pe care i-am crescut si i-am format jucatori de nationala si de castigatoare de UCL :lol:

Dupa 12 sezoane sau ceva de genul am lasat echipa si am luat PSG, alta poveste acolo :lol: . In principiu, dupa ce am lasat Juventusul cu echipa construita de mine, chiar daca au vandut 4 jucatori nelipsiti din primul 11 al meu, au luat in 5 ani 4 UCL-uri in mare parte cu aceiasi jucatori formati de mine. :lol:

#managerachievement

 

Bine..si dupa 3 sezoane la rand m-am intalnit la ei si mi-au administrat un 7-2 la general odata, pana cand i-am detronat cu 3-1 la general si "am pus capat" dominatiei. Continui salvarea si vedem daca e asa. :lol:

Edited by Barcelona
Link to comment
Share on other sites

I-am avut pe ambii Romero si Alvarez Balanta, in FM2014, la Steaua. :) Tare povestea cu Juventus-ul, ai lasat o mostenire importanta acolo. :D:

Acum, pentru ca nu am ce face si am luat laptop-ul de la serviciu, pentru ca pc-ul il am acasa (logic), am instalat FM2015. Merge greu 3D-ul pe placa integrata de la Intel, dar ma descurc si cu 2D. Imi aduce aminte de versiunile mai vechi. :) Am inceput din postura de somer si, dupa o saptamana am fost deja angajat de Leyton Orient, League 1 in Anglia (practic, divizia a treia). Obiectivul e promovarea, dar am pornit foarte greu. Dupa 5 meciuri, sunt pe locul 18 din 24. Problema cea mai mare e moralul jucatorilor. In jocul asta, o serie de infrangeri e foarte probabil sa iti aduca alte infrangeri.

Bugetul de transferuri a fost 0, asa ca am luat multi jucatori cu imprumut. Apoi, m-am afiliat cu Liverpool, poate gasesc la ei niste tineri dornici sa joace, plus ca nu trebuie sa le platesc salariile. Sincer, echipa este cam prima sau a doua ca valoare, sunt eu de vina ca nu prea am jucat in campionatele din Anglia, mai ales astea mai joase. Am intalnit tot felul de tactici ciudate aici, pe care nu prea stiu cum sa le contracarez.

Link to comment
Share on other sites

Ah, the joy of LLM. N-am avut rabdare la noile versiuni sa incerc asa ceva, doar la FM 08 si 09 am facut cu QPR din liga a 2-a (liga a 2-a se pune tot ca lower league, nu conteaza. :lol: ) pentru ca aveau sugar daddy si vroiam in 6-7 ani sa iau CL-ul, in rest ma las pagubas de prin etapa a 10-a maxim cu salvarile de genul, sau cand mi se accidenteaza jumate din echipa si de pe locu 4 ajung pe locul 20 :lol: .

Cred ca o sa imi iau iar FM 09. :lol: , e timpul ca QPR sa vada competitii europene pana la urma. :)

Edited by Barcelona
Link to comment
Share on other sites

Personal, nu am niciun obiectiv cu Leyton. Intentia e sa antrenez o echipa mare din cele 4 ligi importante ale Europei. Mi s-au accidentat cei mai buni jucatori din echipa, si vor sta intre 3 saptamani si 3 luni. Incerc sa imprumut cat mai multi jucatori, gratis, ca sa am un lot numeros, altfel nu o sa rezist. Asta cred ca e elementul cheie. Sezonul e extrem de lung si cine are un lot mare, reuseste. Acum sunt pe 20, dar inca e la inceput. Se pot schimba multe.

Link to comment
Share on other sites

Update:

 

Am reusit sa intorc lucrurile si am adus echipa pe locul 2, loc de playoff pentru promovare. Mai erau 10 etape (in logile inferioare sunt 24 de echipe). Am vazut ca multe echipe au ramas fara antrenori. Am zis sa nu ratez ocazia, ce-o fi o fi, mai ales ca toate erau cu mult peste Leyton Orient, ca valoare si reputatie. In urmatorea secunda, am fost concediat. :lol: Cica nu le-a convenit faptul ca nu sunt loial clubului si caut slujbe in alta parte. Dintre toate echipele la care am aplicat pentru job, am fost chemat la interviu de Derby County si Sunderland. Dupa interviuri, ambele echipe mi-au oferit postul de antrenor, dar am aceptat Sunderland. Desi... acolo presiunea e mai mare. Echipa e pe locul 20 in Premier League, iar asteptarile sunt de a evita retrogradarea, ceea ce e cam greu. Mai sunt 9 etape si am 5 puncte dezavantaj fata de echipa de pe 17 (care scapa de retrogradare).

Oricum, e un pas urias inainte si, daca reusesc sa indeplinesc obiectivul, sunt mare. :D:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...