Jump to content
Vesperala Forum

paulvanorton

Stars
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About paulvanorton

 • Rank
  ShiningStar
 • Birthday 04/24/1911

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  China jud.Galati

Contact Methods

 • Yahoo
  gugu_paul@yahoo.com
 1. printisor!?! e un derbedeu in toata regula. urmatorul e Nino. batranetea il chinuie.nu-l mai ajuta de ceva timp rinichii,dar nu se da batut. si una cand e in parametri.
 2. am vrut sa-mi prezint "cotarlele"dar unul dintre cele mai bune hosturi nu e acceptat. Folosim forumul sa-l prezentam pe Lulu,derbedeul care se crede om.
 3. da,asa este. serviciul si alte activitati conjugale si mai putin conjugale,nu ne mai ofera timp. continui activitatea mea cand am timp. colectia s-a marit si nu uit niciodata sa-mi intorc ceasurile
 4. la 25 de primaveri... LE:dupa vreo 2 minute...gandeam... un emoticon cu un hodorog ar trebui pregatit,ca la anu' il voi utiliza sigur. va pup. o seara buna tuturor.
 5. unii ma felicita,altii ma injura pe aici pe forum. ma mir si eu ca nu m-am suparat. se vede treaba ca ma maturizez
 6. te rog sa ma scuzi. departe orice gand de rau din partea mea.
 7. din an in pasti intru si eu. si sa spuna cineva ca nu e asa. ai avut si mai ai inca sfaturi bune pentru prietenii tai "virtuali". hai ramai,si de'o fi macar din an in pasti fii cu noi. te pupa un om ce serbeaza invierea domnului si ziua de nastere. am implinit 25 de ani taman azi...pfff,ce tanar sunt. ....sau am fost. si tot pentru tine:ai ajutat-o pe soata mea de multe ori si iti multumesc. ramai cu noi.
 8. dupa lungi incercari in a instala mac os pe pc....fara reusita. am un G5 care ma uimeste in fiecare zi. stiu.nu sariti.e vechi.dar......cand ai un imac parca iti vine sa ii faci cu mana lui Bill Gates. am spus:iti vine,mai sunt cateva softuri numai pentru windows. emularea merge prost.masina virtuala si mai prost.
 9. da. se poate face sa arate ca un htc.
 10. android pe windows am vazut si se poate. invers...putina rabdare. teoretic hardware e posibil.ramane sa descopere baietii priceputi librariile necesare. zici ca nu le ai.cred ca la linux te referi. eu am zis:bazat pe linux nu linux(partea fara grafica sau in consola)
 11. android bazat pe linux. un sistem de operare neterminat. ca are 1.6 sau mai mare in versiune nu conteaza. are potential hardware si daca iti faci root face si clatite.
 12. sa traiesti!barbate. deci porti suspensor. scuze!am incurcat posturile. vezi daca iti place SE x10. asta nu pentru ca SE sunt produse in mare parte tot de HTC.
×
×
 • Create New...