Jump to content
Vesperala Forum

Lestat

Stars
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lestat

 • Rank
  * Membru de Onoare*
 • Birthday 11/26/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Aceasta oferta este pentru cei care s-au plictisit sa tot fie pacaliti de firme care "garanteaza prima pagina in Google" iar dupa ce siteul nu ajunge pe prima pagina raman cu banii luati si primesc raspunsuri de genul: "are ceva siteul tau" , "ai umblat tu in fisiere" sau "ai fost atacat de concurenta". Prin aceasta oferta va garantam pozitionarea siteului dvs. pe prima pagina in Google dupa expresia dorita (ex. replici telefoane dual sim) Plata optimizarii se va efectua numai dupa ce siteul va ajunge pe prima pagina! Optimizarea si promovarea siteului presupune doua operatiuni:
 2. Textul din Privacy Policy este generat de un instrument agreat de Google. Existenta acestui Privacy Policy influenteaza indexarea in Google. Se afla pe prima pagina pentru ca siteul nu are decat o singura pagina iar acest text trebuie citit din codul HTML. Daca o bagam in Flash era degeaba. Cu trompetica ai mare dreptate...ma mir ca ai observat-o... Multumesc foarte mult! Este un site pe care abia l-am terminat si vreau sa stiu ce ce parere pot avea posibilii vizitatori. Din pacate nu am cu cine sa ma consult. Dar cred ca asta e rolul unui forum, nu?
 3. Indexare rapida in Google Primul pas spre o indexare rapida este crearea sitemap-ului pentru google dupa indicatiile de mai jos. • Il puteti crea manual dupa modelul dat. • Sau il puteti genera automat cu un generator online de sitemap aici(http://www.xml-sitemaps.com/). Model de sitemap.xml <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9"> <url> <loc> http://www.exemplu.com/</loc> <lastmod> 2005-01-01</lastmod> <changefreq> monthly</changefreq> <priority> 0.8</prior
 4. Realizez site-uri deosebite la preturi rezonabile. Pagini Personale, Pagini de Prezentare, Magazine On-line, Pagini statice sau Full Flash, cu Structura pentru Optimizare si Optimizare de Baza inclusa. Optimizare de baza gratuita: • optimizarea titlurilor paginilor - titluri optimizate atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru vizitatorii site-ului • optimizare sursei (codului HTML) • optimizarea cuvintelor cheie in • concordanta cu continutul site-ului • pentru care se face optimizarea. • inscrierea site-ului in motoarele de cautare (Yahoo, Google, MSN) • inscriere in direct
 5. Am lucrat foarte mult la el si acum parca mi se pare putin incarcat. Link
 6. Nu vrea sa intre nici in safe mode, orice i-i fac apare desktop backgrowndu de a vista si ramane blocat
 7. Am incercat sa instalez pe un calc cu xp Vistamixer si dupa reboot i-mi apare mesajul: Parser message: value creation failed at line 25 Ce pot sa fac??
 8. Multam mult, cred ca am sa incerc sa fac rost (bineinteles legal) de Absolute Video Converter. Mi l-a mai recomandat cineva. Am un DVD care citeste tot dar nu merge si unul care merge dar nu citeste decat DVD.
 9. Cu ce program pot sa transform din AVI in DVD? Ma poate ajuta cineva?
 10. Dio-Last In Line Dio - Don't Talk To Strangers Live
 11. Sunt lucrari executate de mine la diferite biserici, (eu sunt pictor-restaurator), si dupa cum se observa sunt doua stiluri diferite: primele doua sunt in stilul moldovenesc, bucovinean (sec.XVI) iar celelalte doua sunt pictate intr-un stil indulcit, neo-bizantin, mai usor accesibil pentru privitor. Toate sunt executate in fresca (bineinteles cu exceptia desenului). Voi uploada si cateva imagini cu restaurare de icoane, poate se gaseste cineva interesat sa lucreze in acest domeniu. In restaurarea de icoane lucrul este etrem de placut si relaxant (ceea ce avem nevoie toti in ziua de azi)
 12. Incerc sa pun cateva imagini dar puteti intra si pe http://www.restaurare.info Si un alt stil.
 13. Felicitari! Ma bucur intotdeauna cand vad ca mai existaoameni talentati si sensibili! Te-ar interesa o colaborare in domeniul restaurarii de icoane?
×
×
 • Create New...