Jump to content
Vesperala Forum

suzana

Stars
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About suzana

suzana's Achievements

LittleStar

LittleStar (1/7)

0

Reputation

 1. L-ai decorat cu mult bun gust! Imi plac bradutii cu globuri de-o singura culoare. La mine in fiecare an, "datorita" copiilor, au loc mici accidente, asa ca au globuri de toate culorilor, toate seturi incomplete. Dar nici nu mai cumpar unele noi anul asta. Am zis! )
 2. Sunt de acord cu Narcisa. Nici eu nu rezomand unul cu masa de infasat atasata. Masa vine cu dulapior, pe care il poti transforma ulterior intr-unul cu jucarii. O sa primesti la jucarii de la prieteni de-o sa0-ti vina rau cand va trebui sa le strangi de pe jos ) Vezi ca patul nu vine cu saltea. Eu am luat saltelele de pe saltele-ortopedice.net pentru ca au preturi mici. Nici nu m-am complicat sa crez, cont, am dat comanda prin telefon. Mai mult, daca iei masa detasata de pat, poti alege un pat din acela care se leagana. Iti va fi mult mai usor sa adormi copilul.
 3. Eu am dormit cand eram mica si pana ca dormeam sus, coboram din pat cu fundul inainte, pe scara. Inca se mai face misto de mine ca acum, din patul normal, eu tot la fel ma dau jos )
 4. Aveti oferte si cu Noua Casa?
 5. Le vrei din acelasi magazin, dar tipuri diferite, sper. Nu poti pune scaune de bucatarie in sufragerie, sunt alt stil. Eu am scaunele de la www.expert-scaune.ro, m-a atras initial cu cautarea rapida in site in functie de tipul scaunului, culoare, pret, etc. Daca ai limita la pusculita, ai putea schimba scaunele pe rand: incepi cu bucataria pentru ca acolo stai de cel putin trei ori pe zi, continui cu sufrageria pentru ca acolo primesti vizitatorii si termini cu dormitoarele.
 6. Prostul are un mare avantaj fata de omul destept: este intotdeauna multumit de el insusi. napoleon bonaparte
 7. suzana

  Ţurţurii

  mare noroc ai avut. nu se dau amenzi pentru asta? stiu ca daca nu dai zapada din fata casei/scolii/sediului iei amenda, pentru turturi nu zice nimic legea?
 8. Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
 9. saracul copil! e mai mare matura decat el, de zapada nici nu mai zic :D
 10. suzana

  Cristalele iernii

  Scuze, se pare ca am uitat sa pun poza )
 11. suzana

  Cristalele iernii

  Ce parere aveti de asta de poza asta, facuta iarna? Cred ca-i trucata, voi ce ziceti?
 12. pentru oamenii de zapada, pentru ghetusuri, pentru bataie cu bulgari, pentru saniusi, pentru vacanta, pentru cadouri de mosi, pentru petrecerea de revelion :D
 13. ) De-asta e bine sa faci revelionul la prieteni acasa, nu sa fii gazda
×
×
 • Create New...