dimaionut Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Se apropie Sf Nicolae! V-ati pregatit ghetutele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Se apropie Sf Nicolae! V-ati pregatit ghetutele? Pregatit doar una bucata gheata, sa nu-i par din capul locului prea lacoma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visdevara Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Pregatit doar una bucata gheata, sa nu-i par din capul locului prea lacoma. ai scoso din inima.... dar mai ai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Ce ma intrebi, poemule, ce sa mai am? Eu vorbeam de-o gheata scofalcita, de-aia tip soson, botina, pe care-am lustruit-o vartos si-am scos-o si eu la lumina cum m-am priceput, sa-l induiosez pe mosu', tu vorbesti de gheata aia de pe derdelus, pe care aluneci si te tot duci cu punga de plastic la vale? Si nu mai da inainte cu vara aia a ta , ca anotimpurile de-aia-s anotimpuri, sa nu stea prea mult locului, tu nu vezi ca hornurile caselor scot valatuci de fum, ce-o tii mortis cu visdevara la gura sobei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Naecisa, eu am facut "luna" perechea botinei tale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Narcisa, eu am facut "luna" perechea botinei tale! Si tu ii ceri ceva mosului? Pai, ia umbla matale un pic la teorie, nu ziceai ca e mai bine sa daruiesti decat sa astepti sa primesti, ca a darui este una dintre principalele virtuti, ca daca n-ai dat nici n-ai de unde sa primesti , de cand te cunosc tot pe struna asta ai cantat, Big, acum de ce vrei sa iei din bucatica noastra si sa golesti sacul mosului, incepe si tu cu datul, intai mergi frumusel si pune la posta cadourile pentru mine, pentru Barcuta, pentru Daciana, adica pentru categoriile de varsta dezavantajate , c-asa zice la Scriptura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 "Dar din dar , RAI se face!" Asa ca astepta sa primesc eu, ca sa pot da la altii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts