Jump to content
Vesperala Forum

thunderraiderr

Stars
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About thunderraiderr

 • Rank
  LittleStar
 • Birthday 01/18/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  maidanez
 • Interests
  motcicleta, parapanta, psihanaliza morometica

Contact Methods

 • Yahoo
  high_dive_eagle
 1. Da romanului paine eftena si circ iar el itz va fi de buna voie cap de mop ca poa vrei sa stergi fu-n "dansul" pi jos....... P d alta parte mie unu oricat circ imi indesi pe gat tot mai tare-mi pasa de recesiune... De jiji sincer nu ma intereseaza, nu stiu cine este si nici nu cred ca o sa vreau fodat sa aflu... Scuzatz sarcazmu morometic, am si momente mai bune... si mai proaste...
 2. Sincer sa fiu eu ascult tobele.. toate 4, care la un momentdat se unesc in 2, apoi alea 2 intr-una pe sub masina undeva iar spre final... surpriza emisiunii: "basul si cu TOBA MAREEEE" (in care e o sita cazuta cred si zornaie intr-un maaare fel, de fu-n an incoace)
 3. Iata prevederile legale (atasat ca document PDF) ..ultimele 2 pagini ale documentului. Tot ceatza... ca sa fie in ton cu varza legislativa multilateral interpretabila... Monitorul_Oficial_RA_Partea_I_2009.pdf
 4. Oooo da, bun subiect... Ia sa-mi dau si eu cu parerea si sa va citesc apoi opiniile de aveti chef: - Ca sa iei sala tre sa inveti ca tembelu de pe un anume set de chestionare ce n-au nici o legatura cu testarea reala a cunoastintelor necesare sofatului in sine. Nu insist cu exemple de cretinatati intalnite in chestionarele auto fiindca imi este sila. - Odata nimerit un chestionar mai putin stufos in cretinatati, ai trecut examenul, punctajul realizat fiind fix irelevant. Apoi ori te pricepi si te tin reflexele si cunostintele dobandite cu instructorul, ori dai sphaga promovand evaziunea fiscala, nesimtzirea porcului de o incaseaza, etc. - Motivatia candidatilor la a-si lua permis: 1) mi-a dat firma masina (pe alese evident) adica-s TESA si m-au prostit cu transportul asigurat pe nervii mei (inclusiv amenzile) 2) am masina de la Matusha Tamara si-mi trebuie permis pentru ea 3) "e cool" sa de dai pe roti din spatele volanului la noi in sat/ cartier 4) chiar iti este necesara mobilitatea cu portbagaj la spate si confort sub funduletz (sa nu mai vorbim ca ai si 3 oglinzi la dotarea standard)... - Odata trecut de calvarul plimbarilor pe la ghiseele sictiristilor cu cascheta si obtinut jetonu de plastic in 80% cazuri 2-3 ani esti miezul soselelor, asta pana vezi o victima a unui accident rutier de la mai putin de 2m, sau D-ne fereste esti implicat in ceva nasol. Ce pot comenta personal la subiectul asta este ca: STRADA NU IARTA PROSTIA iar MOTOCICLISMUL ESTE UN RISC ASUMAT. Numa bine si la multi Km fara evenimente nedorite, cui isi doreste asta! Iar pentru morociclisti pe langa impamantenitul "asfalt uscat" zic: Doo rotz poarta un suflet, patru rotz o personalitate multipla sau un motociclist pe timp de iarna!
 5. Right! eu chinui conexiunea mobila sa scot iar filmul... Kitaro - Eternal Spring
 6. Nina Simone - Sinnerman versus Thomas Crown Affair - Returning the Painting ...recomand si filmul celor ce nu l-au vazut sau spre revizionare celor d le-a placut.
×
×
 • Create New...