Jump to content
Vesperala Forum

sydney

Stars
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About sydney

sydney's Achievements

LittleStar

LittleStar (1/7)

0

Reputation

  1. Stii, bineinteles, prost. Insa, ce-i drept, am observat ca prostia tine de cald, in sensul ca indulceste atat de mult perceptiile despre realitate, incat traiesti intr-o autosuficienta si un pseudo-confort binecuvantate... mai ales atunci cand esti inconjurat de multi ce ti le confirma. In principiu eu sunt capabila de empatie, te pot intelege atunci cand singurul argument (si acela invalid) care iti ramane pentru a "impune" respect este varsta. Insa au cam trecut vremurile acelea, stati cam slabut la updatare. Ti-a soptit Narcisa replicile, masandu-ti umerii, sau ai baut putintica apa cu zahar, ca sa nu te pocesti de tot, mai ales ca raman dovezi scrise? Te pup, noapte buna, sarbatori fericite!
  2. Isteria da, prostia nu. Mai ales la varste inaintate, ocazie cu care este mereu socanta. N-am nimic cu niciunul dintre userii enumerati de 'mneata, dezavuez faptul ca v-au tinut parte, insa de aici pana la ce scrii tu e cale lunga. Nici chiar concluziile mele legate de Asimetric, pentru ca am avut cu el macar un asa-zis schimb de replici in seara asta, nu sunt de natura a ceea ce ai amintit, si pentru ca nu m-a jignit, cel putin nu public, am zero motive sa o fac si eu.
  3. Da' eu chiar vreau sa vad cat de rau esti! Chiar vrei sa te considere ceilalti useri o carpa? Era sa o scalpez pe Narcisa, n-ai vazut ce i-am facut, ce naiba?
  4. Hai ca poti mai bine. Simte-te si tu barbat, apara-ti nevasta!
  5. Nene, nicicand apelativele "doamna" si "domn" (am bagat de seama ca le folosesti frecvent) n-au "sunat" mai jignitor decat iesite din tasatura matale. Chiar ma gandeam sa ma apuc sa ma rog de Narcisa sa nu-ti dea drumul. Cum dumneata nu prea am ce discuta (civilizat sau nu), dumneata esti efectorul si atat. Dincolo de considerente din astea, se vede treaba ca nu prea va(plural, nu politete) duce capul, daca, pe de o parte, aveti memoria mai scurta decat doua luni, ori din tot ce am scris eu asta ati inteles si tulburati iarasi apa in pahar. Ori daca pe matale te-o duce, il folosesti numai in scopuri marsave... ah! am picat iarasi in capcana! 'mneata esti efectorul... deci nu! Voi sunteti hipersensibili, ma, puneti prevedere in regulament ca trebuie sa fiti divinizati si ca nu trebuie sa va reproseze nimeni nimic, altfel suporta consecintele Latrat placut in continuare! E mai fraier ala de'si pune mintea cu voi.
  6. De-ar fi asta singurul meu pacat... "Asemeni"
  7. http://www.artdevivre.ro/cum-sa-te-faci-bi...ederii-in-sine/
  8. Narcisa, daca in cateva replici pe care le-ai fi scris ieri si azi pe chat, cu un alt user, nu as fi sesizat niste referiri la conflictul pe care l-am avut, nu as fi scris ceea ce am scris si nici nu ti-as fi perturbat ori categorisit cumva drepturile. E chiar atat de greu sa fii amuzanta si spirituala legat de altcineva? Ori eu ce ar trebui sa inteleg din asta? Calitatile care te califica drept moderator al acestui site nu inceteaza sa ma uimeasca. De altfel, fara legatura cu ce am scris mai sus, ma trezesc iarasi in situatia in care "conflictul" cu Narcisa aduce desfasurari inegale de forte. O sa ma gandesc sa fac cumva sa racolez niste useri noi, macar daca tot e sa desfasuram armate, sa am si eu una.
  9. Habar nu aveam ca am fost "invitata" sa revin. Nici macar nu presupuneam ca el ar avea abilitatea de a adresa invitatii oficiale. Intelesesem doar ca a fost o noua discutie legat de mine, fara sa stiu concret despre ce este vorba. Si mai intelesesem ca "imi fac conturi noi, periodic". Ma rog, aveti o abilitate de a va lega de om si dupa aia de a-l face pe el sa para exagerat pentru ca reactioneaza. Asta este, intr-adevar, ceva deosebit.
  10. Eh, vezi ca iar nu te poti abtine sa intepi? Leu e prea putin pentru tine, pentru tine trebuie sa se inventeze zodia viespe! Eu chiar sunt constienta ca e de prost gust prezenta mea aici, dar tu, ca o doamna ca esti, sunt sigura ca m-ai fi putut ignora. Noi sa fim sanatosi. ;)
  11. Faptul ca mi se pot arunca si mie pioneze in ochi nu ma descalifica din a remarca cum ca sunteti de un prost gust iesit de comun. Marea majoritate a discutiilor semnificative pe care le purtati (in afara de cele despre vreme, gripa si mancare) sunt despre alti useri (gen RoAp, marele vostru sponsor, pe care ba il atatati, ba il pupati in posterior, daca face buba, ba ii trageti suturi in acelasi loc, in replicile voastre chipurile spirituale si intelese numai de voi; asta ca sa nu zic ca in imensa lor majoritate abordarile legate de RoAp sunt de prost gust). Nici nu mi-am facut bine aparitia si deja ati inceput sa scormoniti iar in rahat, victimizandu-va in conditiile in care nu am interactionat cu vreunul dintre voi. De altfel, am inteles ca ma vedeti in orice user care isi face cont nou - asta e unul dintre motivele pentru care am intrat, da' n-are rost sa-mi bat capul cu explicatii, sunt sigura ca sunteti destul de "binevoitori" ca sa gasiti singuri unele "onorabile". Ma intreb, cand n-or mai fi useri din astia "recalcitranti", pe cine o sa mai impungeti, pe mama? Ori o sa pretreceti tot timpul virtual trimitandu-va bezele? Mira-m-as! Va mai si ofuscati si mai dati si ochii peste cap ca fetele mari atunci cand va spun ca sunteti o mana de useri si ca nu aveti loc unul de altul. Ori cand va zic ca sunteti de prost gust. Pacat de ce ar fi putut fi forumul asta. Sunteti romani pur sange, la multi ani, sa traiti!
×
×
  • Create New...